Dar 33 #4126 Napisano 26 Maja 2018 Mogę jeszcze je oddać. Stąd moje pytanie czy warto spróbować, czy np. wiadomo, że to jest średni wybór. Tym bardziej, że zaglądają tutaj osoby bardziej ode mnie zorientowane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #4127 Napisano 26 Maja 2018 No wiesz, jak Ci się podobają i po przymiarce czujesz, że są wygodne to co więcej można napisać? Nic, tylko śmigać ☺ A jak w trakcie przymiarki coś Ci nie przypasuje to oddaj. Ot cała filozofia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 318 #4128 Napisano 29 Maja 2018 NB jak najbardziej.Mi do takich ciemnych nie pasuje biała podeszwa.Zabarwiłbym ją na ciemny szary lub granatowy kolor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18836 #4129 Napisano 29 Maja 2018 Jak się wykonuje taki zabieg? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4130 Napisano 29 Maja 2018 Mogę jeszcze je oddać. Stąd moje pytanie czy warto spróbować, czy np. wiadomo, że to jest średni wybór. Tym bardziej, że zaglądają tutaj osoby bardziej ode mnie zorientowane. Jak pasują i są wygodne a cena jest przez ciebie akceptowana to co możemy Ci więcej doradzić ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 318 #4131 Napisano 29 Maja 2018 (edytowane) Jak się wykonuje taki zabieg?Widziałem jak wykonuje się patynowanie skóry butów klasycznych.Tutaj kupiłbym analogiczną farbę.Zakładam że dałoby się zabarwić białą podeszwę.Zresztą koloryzacji poddawane są buty sportowe.https://m.youtube.com/watch?v=Kfsq1ofHLTA Edytowane 29 Maja 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #4132 Napisano 29 Maja 2018 .. Sent from my SM-G950W using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #4133 Napisano 29 Maja 2018 Taki zestawik 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #4134 Napisano 29 Maja 2018 Jak pasują i są wygodne a cena jest przez ciebie akceptowana to co możemy Ci więcej doradzić ??? Wygodne, to mało powiedziane. Już wiem, że to początek przygody z NB. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość supaplex #4135 Napisano 29 Maja 2018 Taki zestawik zakładam że nosisz ten zegarek na nodze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #4136 Napisano 30 Maja 2018 Sam robiłem 2-3 podejścia do różnych wersji NB ale ostatecznie zrezygnowałem, pewnie dlatego że to teraz straszna masówka, noszą je dosłownie wszyscy i gdzie nie spojrzę widzę buty z "N-ką". A sama cena w ostatnim czasie mocno poszybowała w górę i 300+ zł za kawałek "gumy i szmatki" to delikatnie mówiąc przesada - prędzej dam tyle za buty ze skóry niż jakiś tam nylon albo inny materiał z recyklingu. Nie żebym komuś odradzał kupować, jak się podobają i są wygodne to czemu nie. To tylko moje subiektywne zdanie na temat NB. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #4137 Napisano 30 Maja 2018 Co tu duzo mowic ostatnimi czasy wszystko drozeje tak jak pisalem kazdy ma swoj psychologiczny limit. Ja mam czesto problem z ponownym zakupem rzeczy kiedy jest ona znaczaco drozsza od poprzedniej sztuki ktora kupilem.Z NB mam obecnie ten problem, osobiscie podobaja mi sie 410 i tutaj moj limit cenowy to ok. 220zl bo za tyle kupilem ostatnie pary i model 1500, ale tutaj akurat limit zalezy od kolorystyki 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6801 #4138 Napisano 31 Maja 2018 Se takie pykłem za 169 zeta skóra Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4020 #4139 Napisano 1 Czerwca 2018 Fajne NB, jaki to model i skad brales w takiej cenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6801 #4140 Napisano 1 Czerwca 2018 New balance MRL 420SJNew Balance sklep.pl Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #4141 Napisano 3 Czerwca 2018 Wygodne calviny polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 318 #4142 Napisano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Wygodne calviny polecamWykonane głównie z materiału co na lato jest super pomysłem.W NB jest mi gorąco. Mam analogicznie wykonane buty z Camel Active kupowane z 6 lat temu.Rewelacja.Wymieniłem tylko wkładki.Podeszwa szyta, nie klejona. Teraz to już chyba nie to wykonanie co wtedy. Edytowane 3 Czerwca 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #4143 Napisano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Taki zestawik No fajny zestaw, taki akurat w moim stylu. Do tego jeszcze jakieś fajne spodnie, koszula i kamizelka - tylko taka pikowana.W ten sposób można stworzyć naprawdę interesujący zestaw na wiosnę lub jesień, bo na lato chyba jednak byłoby trochę za gorąco. Edytowane 5 Czerwca 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4144 Napisano 6 Czerwca 2018 Wygodne calviny polecam Wszystko spoko tylko chodzenie jak mobilny logotyp do mnie nie przemawia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #4145 Napisano 6 Czerwca 2018 Trudniej odszyfrować to CKCKCK niż wielkie N, czy zajmujące pół buta loga innych sportowych marek...Wieśdidas, Najki, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4146 Napisano 7 Czerwca 2018 Jakoś te materiały we wzór ułożony z logo na butach torebkach zawsze mnie drażnił - może dlatego że to powielano na największej ilości podróbek bo widocznie było łatwe do skopiowania a można było zastosować tani materiał zamiast drogiej skóry. de gustibus... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #4147 Napisano 9 Czerwca 2018 Wszystko spoko tylko chodzenie jak mobilny logotyp do mnie nie przemawia Dużo napisów CK nie jest jakoś zaciekawe ale są wygodne z tej marki Lubie nosić jeszcze napoleony jedno foto moje drugie z sieci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4148 Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Te są całkiem fajne w tej kategorii obuwia - znalazłbym dla nich sporo zastosowań Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4149 Napisano 10 Czerwca 2018 Wygodne calviny polecamWybacz, ale nie znoszę butow w których znaczek znanej marki odgrywa rolę wzoru, czy but jest nim obłożony. Takie moje spostrzeżenie, chociaż do fajnych dresow można by założyć Tyle że nie noszę dresow Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 546 #4150 Napisano 10 Czerwca 2018 Dużo napisów CK nie jest jakoś zaciekawe ale są wygodne z tej marki Lubie nosić jeszcze napoleony jedno foto moje drugie z sieci Jak patrzę na te buty to przypomniał mi się dowcip: - Po czym poznać, że zakonnica nie ma majtek?....- po łupieżu na lakierkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach