eye_lip 24183 #6901 Napisano 27 Stycznia Mamy tu fanów Palladium? To moje pierwsze i całkiem fajne wrażenie robią. 4 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62737 #6902 Napisano 27 Stycznia 18 minut temu, eye_lip napisał(-a): Mamy tu fanów Palladium? To moje pierwsze i całkiem fajne wrażenie robią. Mamy fanów Palladium 👍👍👍 24 minuty temu, eye_lip napisał(-a): Mamy tu fanów Palladium? To moje pierwsze i całkiem fajne wrażenie robią. Gratki i niech się dobrze noszą 🤗🤗🤗 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #6903 Napisano 27 Stycznia W dniu 25.01.2025 o 18:31, loco50 napisał(-a): A takie kapcie dziś wpadły w sklepie Pół Ceny 😁 Też je ostatnio widziałem i oglądałem- fajne, zielone 😚 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4513 #6904 Napisano 27 Stycznia 1 godzinę temu, eye_lip napisał(-a): Mamy tu fanów Palladium? To moje pierwsze i całkiem fajne wrażenie robią. Kiedys namietnie- ale od jakis 4 lat odpuscilem. Nie ta guma, nie te nalanie gumy, plotno inne. Poprzecieraly mi sie i jiz nie biore. Wczesniejsze- jak Martensy - nie do zajechania byly 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #6905 Napisano 4 Lutego Jak zwykle Camper wygodny i miękki. 3 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62737 #6906 Napisano 4 Lutego Na takie coś się dzisiaj natknąłem w "Mrówce" coś Wam to przypomina 🤔🤔🤔 Nawet mają membranę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 9386 #6907 Napisano 4 Lutego 5 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Coś Wam to przypomina 🤔🤔🤔 Nawet mają membranę. Lowa zephyr. 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62737 #6908 Napisano 4 Lutego 1 minutę temu, GostRado napisał(-a): Lowa zephyr. No i zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby 🤔🤔🤔 1 minutę temu, GostRado napisał(-a): Lowa zephyr. No i zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby 🤔🤔🤔 1 minutę temu, GostRado napisał(-a): Lowa zephyr. No i zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby 🤔🤔🤔 1 minutę temu, GostRado napisał(-a): Lowa zephyr. No i zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby 🤔🤔🤔 Teraz, TomcioMiki napisał(-a): No i zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby 🤔🤔🤔 No i zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby 🤔🤔🤔 No i zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby 🤔🤔🤔 No i zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby 🤔🤔🤔 Łoo powieliło, ale nie wiem jak 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20265 #6909 Napisano 4 Lutego 8 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Na takie coś się dzisiaj natknąłem w "Mrówce" coś Wam to przypomina 🤔🤔🤔 Nawet mają membranę. Ktoś na Löwa się zapatrzył 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62737 #6910 Napisano 4 Lutego 13 minut temu, loco50 napisał(-a): Ktoś na Löwa się zapatrzył Noo 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 9386 #6911 Napisano 5 Lutego (edytowane) 10 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): zastanawiam się czy nie kupić na ryby, grzyby Przy rybach jest mniej chodzenia, ale na grzyby, to bym sceptycznie podszedł. Na Zalando-lounge można trafić trekkingi Mammuta z goretexem z mniej niż 400zł. Edytowane 5 Lutego przez GostRado Błąd ortograficzny. 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62737 #6912 Napisano 5 Lutego Godzinę temu, GostRado napisał(-a): Przy rybach jest mniej chodzenia, ale na grzyby, to bym sceptycznie podszedł. Na Zalando-lounge można trafić trekkingi Mammuta z goretexem z mniej niż 400zł. Przy moich rybach jest dużo chodzenia , takie miejscówki 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 9386 #6913 Napisano 5 Lutego 👍Natura jest przepiękna. 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #6914 Napisano 5 Lutego (edytowane) W dniu 27.01.2025 o 18:41, eye_lip napisał(-a): Mamy tu fanów Palladium? To moje pierwsze i całkiem fajne wrażenie robią. Nie nazwałbym siebie od razu fanem, ale mam jedne. Pewien problem z protektorem: wszystko w niego włazi i nie wyłazi. Dlatego nie polecam w skalisty teren. Poza tym ok. Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Przy moich rybach jest dużo chodzenia , takie miejscówki 😁😁😁 "Ta natura jest niegłupia" (Przybora). Edytowane 5 Lutego przez Sierżant Julian 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62737 #6915 Napisano 5 Lutego Godzinę temu, Sierżant Julian napisał(-a): Nie nazwałbym siebie od razu fanem, ale mam jedne. Pewien problem z protektorem: wszystko w niego włazi i nie wyłazi. Dlatego nie polecam w skalisty teren. Poza tym ok. Ja mam 5 par 🤫🤫🤫 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62737 #6916 Napisano 5 Lutego 6 godzin temu, Sierżant Julian napisał(-a): "Ta natura jest niegłupia" (Przybora). 👍👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25105 #6917 Napisano 9 Lutego Wczorajszy nabytek to Philippe Model. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6918 Napisano 9 Lutego W dniu 4.02.2025 o 12:19, machlo napisał(-a): Jak zwykle Camper wygodny i miękki. Jak w Camperze z rozmiarem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #6919 Napisano 9 Lutego Jak w Camperze z rozmiarem? Zwykle noszę 43 i w camperze w 99% przypadków pasuje 43 idealnie. Zdarzyło mi się może z raz albo dwa, że rozmiar był za duży, ale to wyjątkowa rzadkość. Warto brać u nich online jak są promocje -50% i w razie czego za darmo zwracać. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25105 #6920 Napisano 9 Lutego Dziewięciokilometrowy spacer po lesie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6921 Napisano 9 Lutego Godzinę temu, machlo napisał(-a): Zwykle noszę 43 i w camperze w 99% przypadków pasuje 43 idealnie. Zdarzyło mi się może z raz albo dwa, że rozmiar był za duży, ale to wyjątkowa rzadkość. Warto brać u nich online jak są promocje -50% i w razie czego za darmo zwracać. Jest teraz na ZL. Przy 28,5 cm sugeruje mi 43. Normalnie 45. Pytanie jaką stopę masz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #6922 Napisano 9 Lutego 16 minut temu, RoKoKo napisał(-a): Jest teraz na ZL. Przy 28,5 cm sugeruje mi 43. Normalnie 45. Pytanie jaką stopę masz? Jak masz zeskanowaną stopę w sklepie e-obuwie, to sprawdź na kilku modelach, jaki rozmiar Ci sugerują. Przy Twojej stopie to coś między 44 a 45 - ciężko powiedzieć, ale pewnie 45. P.S. tu aktualna strona ze zniżkami: https://www.camper.com/pl_PL/men/shoes/family_and_friends_all?filter.collection=fafall&sort=default 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6268 #6923 Napisano 9 Lutego (edytowane) Takie oxfordy (czy to brogsy?) nabyłem Edytowane 9 Lutego przez Walter_87 2 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6924 Napisano 9 Lutego 45 minut temu, machlo napisał(-a): Dzięki. Na ZL model z promocji na ich stronie, wychodzi 2 x taniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2016 #6925 Napisano 9 Lutego Takie oxfordy (czy to brogsy?) nabyłem Derby nabyłeś (czyli nie oxfordy).Spoko.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach