Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

Piramida Prestiżu - III edycja - dyskusja

Czy jesteś za tym, aby głosowanie w Piramidzie Prestiżu ograniczyć do kilku osób, które zostaną wyłonione w trakcie dalszej dyskusji ?  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

A może (tylko głośno myslę, więc może to być poronione :) ) ograniczyć plebiscyt (jeżeli tak ma juz być) do osób zarejestrowanych (pierwszy raz :) ) na forum np. najmniej pół roku temu i legitymujących się jakąś (to do ustalenia) liczbą postów :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A może (tylko głośno myslę, więc może to być poronione :) ) ograniczyć plebiscyt (jeżeli tak ma juz być) do osób zarejestrowanych (pierwszy raz :) ) na forum np. najmniej pół roku temu i legitymujących się jakąś (to do ustalenia) liczbą postów :?:

To też nie zda egazaminu, bo są na forum osoby które są krócej a dysponują odpowiednią wiedzą.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może kwartał + adekwatna ilość postów? Sam nie wiem... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
ograniczyć plebiscyt do osób zarejestrowanych na forum najmniej pół roku temu i legitymujących się jakąś (to do ustalenia) liczbą postów

zdaje mi się że to nie przejdzie,jest dużo osób którzy nie mają

czasu na pisanie,więc to złe kryterium :)

ps.

czy będziecie się posilkować w tym wszystkim przynajmniej pojedynkami?

tam mniej więcej była wola ludu

-tak mi się zdaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
A może (tylko głośno myslę, więc może to być poronione :) ) ograniczyć plebiscyt do osób zarejestrowanych na forum najmniej pół roku temu i legitymujących się jakąś (to do ustalenia) liczbą postów :?:

niektorzy maja od groma postow, a mimo to zazwyczaj plota trzy po trzy nie szukajac daleko np. niejaki PC cośtam :wink: :) znam tez przynajmniej jedna osobe ktora pisuje (fe, jakie brzydkie slowo :wink:) bardzo rzadko, ale jak juz to zawsze na temat wiec to moze byc krzywdzace kryterium... ale chociaz w miare przejrzyste wiec w sumie jestem za, o ile tylko sam sie nie zalapie, bo jeszcze bym sobie wstydu narobil :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posty trzeba by oceniać pod względem merytorycznym, a nikt sie tego nie podejmie, także ten pomysł odpada moim zdaniem.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
Posty trzeba by oceniać pod względem merytorycznym, a nikt sie tego nie podejmie, także ten pomysł odpada moim zdaniem.

ja bym zostawil jako wyznacznik staz na forum i warunek, ze jest to osoba aktywna (bez ilosci postow)- pewnie kogos niechcacy pominiemy w ten sposob, ale to chyba najlepsze obiektywne kryterium (ilosc postow nie musi przechodzic w jakosc, a staz juz do czegos zobowiazuje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reasumując: skoro jest tyle kontrowersji, najwidoczniej piramida nie ma sensu! 8) :wink: (tzw. sprzeczne wzajemnie emotikony oddaja stan mojego ducha, gdyż sam juz nic nie wiem)... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
Reasumując: skoro jest tyle kontrowersji, najwidoczniej piramida nie ma sensu! 8) :wink: (tzw. sprzeczne wzajemnie emotikony oddaja stan mojego ducha, gdyż sam juz nic nie wiem)... :oops:

bo brakuje jednej osoby "z jajami" zeby podjela ostateczna decyzje i zdecydowala co robimy- dyskutowac tak mozemy do nastepnego roku

nie chcialbym nikogo palcem pokazywac, ale funkcja admina zobowiazuje do czegos :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ja z góry mówię: nie chcę i proszę na mnie nie głosować! :)

Pozdrawiam!

Skoro znowu idziemy w kierunku głosowania w gronie tzw. ekspertów, to i ja proszę o nie oddawanie na mnie głosów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie chcialbym nikogo palcem pokazywac, ale funkcja admina zobowiazuje do czegos :wink:

Też tak sądzę! W międzyczasie powstały 23 strony tematu - i to bez konkluzji ! (typowo po polsku; w tym czasie byłoby już po głosowaniu :) ).

Czas użyć miecza, by rozciąć ten węzeł gordyjski :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
Skoro znowu idziemy w kierunku głosowania w gronie tzw. ekspertów, to i ja proszę o nie oddawanie na mnie głosów.

a co mi tam 8)

masz to jak w szwajcarskim banku

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W istocie! Gdzie jest admin?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje, zeby jeden wybrany w drodze głosowania autorytet utworzył piramidę i poddamy ja pod dyskusje ewentualnie korekty.

Zmiany w piaramidzie stworzonej przez eksperta, beda poddawane głosowaniu. Moze to trochę potrwac , ale moze cos wspólnego utworzymy.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja głosuję na Ciebie! Może tak będzie szybciej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie jestem ekspertem,

5 znów się będzie kłócić.

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jeżeli to ma być jedna osoba, to ja głosuję na Darka Chlastawę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

Panowie, po raz kolejny w tym watku wychodzicie przed orkiestre... ech

Zeby to mialo sens potrzebne sa co najmniej 3 osoby ktore ocenia firmy wedlug ustalonych wczesniej punktacji- zdecydowanie lepiej jakby bylo 5 albo wiecej. Klutni zadnych nie bedzie, bo podliczymy punkty, wyciagniemy srednia i ustawimy piramide. :) Potem taka "zgrubna" piramide poddamy dyskusji na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek, Darek, Darek.............. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Panowie, po raz kolejny w tym watku wychodzicie przed orkiestre... ech

Zeby to mialo sens potrzebne sa co najmniej 3 osoby ktore ocenia firmy wedlug ustalonych wczesniej punktacji- zdecydowanie lepiej jakby bylo 5 albo wiecej. Klutni zadnych nie bedzie, bo podliczymy punkty, wyciagniemy srednia i ustawimy piramide. :) Potem taka "zgrubna" piramide poddamy dyskusji na forum.

Pięć osób :?: - Otho już dwukrotnie pisał, że mamy na niego nie głosować. Piotrek (michalop) w ogóle w tym wątku nie zabrał nawet głosu, Admin nie ma czasu. Z klubowych autorytetów został nam tylko Darek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
Z klubowych autorytetów został nam tylko Darek.

jak on sie zgodzi zrobic to samodzielnie, to ja sie pod tym podpisze :)

a to ze ten nie chce, a tamten sie nie odzywa to nie tlumaczenie- nie mozemy kazac nikomu samemu piramidy zrobic, ale ustawic punkty wedlug najlepszej wiedzy to kazdy z nich by mogl zrobic i pewnie by zrobil jakbysmy ich o to ladnie poprosili- jezeli sie migaja to tylko dlatego, ze ta dyskusja wokol piramidy jest... jaka jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
a to ze ten nie chce, a tamten sie nie odzywa to nie tlumaczenie- nie mozemy kazac nikomu samemu piramidy zrobic, ale ustawic punkty wedlug najlepszej wiedzy to kazdy z nich by mogl zrobic i pewnie by zrobil jakbysmy ich o to ladnie poprosili- jezeli sie migaja to tylko dlatego, ze ta dyskusja wokol piramidy jest... jaka jest

Nie sądzę, że jest to kwestia dyskusji, ale podejścia. To nie ja chciałem kogokolwiek wykluczać z głosowania i to ja proponowałem możliwie najprostszy sposób liczenia punktów. No ale skoro razem ze swoimi argumentami poległem, więc zrezygnowałem z forsowania swoich pomysłów w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
No ale skoro razem ze swoimi argumentami poległem, więc zrezygnowałem z forsowania swoich pomysłów w tym temacie.

prawda jest taka, ze poki co wszystkie pomysly polegly i wcale nie zapowiada sie, zeby mialo byc cos lepiej, bo nasza dyskusja sprowadza sei do krytyki kazdej kolejnej propozycji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.