holdegron 246 #951 Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) Witam. Sorki, że w tym wątku, ale wydaje się być odpowiedni... Koledzy, poratujcie jednym chociaż ogniwem do bransolety.Tyle tu Monsterów, chyba ktoś coś ma w szufladzie. Potrzebne ogniwo do czarnej bransy, do monstera II.Oczywiście nie-czarne też wchodzi w grę.Może być też od innego modelu, byle pasowało. Kontakt na [email protected] THX, Rob Edytowane 28 Lipca 2016 przez holdegron 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #952 Napisano 1 Sierpnia 2016 Wróciłem do potworka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoD 12 #953 Napisano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie! Takie pytanie w temacie monsterów... Ile mniej więcej można wycenić Monstera w stanie 9/10? Orange, bez Made in Japan na tarczy, generacja druga. Jakieś 850zł? Mam jednego na oku i się mocno zastanawiam. :-) Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez SoD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #954 Napisano 8 Sierpnia 2016 Cena w miarę ok, wszystko zależy czy ten stan faktycznie 9/10 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoD 12 #955 Napisano 8 Sierpnia 2016 Można powiedzieć 9.5/10. :-) Delikatne ryski na dekielku od bransolety. Czy można wyrwać taniej? Nówka w jakich okolicach lata na bazarku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holdegron 246 #956 Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam, a to mój monsterek: Bardzo miła bestia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #957 Napisano 17 Sierpnia 2016 Bardzo miła bestia... Ano miła. Kiedy wybierałem Monstera dla siebie, to wybór był pomiędzy Draculą, a Twoim modelem właśnie. Wygrał Dracula, ale minimalnie Zegarek nie do zajechania i ta luma. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelsamotyha 13 #958 Napisano 18 Sierpnia 2016 Pomarańcz sprzedany. Teraz taki. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #959 Napisano 28 Sierpnia 2016 Koledzy, gdzie teraz kupić nowego Monstera w pomarańczy, wersja druga? Jest jeden sklep na allegro, ale cena trochę z kosmosu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boskimarian 5 #960 Napisano 28 Sierpnia 2016 http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-automatic-monster-diver-watch-srp309j2.htm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablitoob45 0 #961 Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam☺ Czy któryś z kolegów nie chce rozstać się ze swoim pomarańczowym Potworkiem 2gen. w idealnym stanie? Mam SRP311k1 i do szczęścia brakuje tylko pomarańczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #962 Napisano 5 Września 2016 (edytowane) Jako użytkownik dwóch mogę stwierdzić że , ten pomarańczowy jest fajny ale to ten drugi jest bardziej uniwersalny ...wystarczy zmienić kolor paska Edytowane 10 Października 2016 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpociask 18 #963 Napisano 10 Października 2016 Nowa branza jest mega 0 Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA, Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #964 Napisano 10 Października 2016 Chodzą ploty (a wiele na to wskazywało, że tak się stanie), że zaprzestali produkcji Monstera!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #965 Napisano 10 Października 2016 czyli zaraz pojawią się historie pt masowe wykupowanie tego co jest, chuchanie, dmuchanie i chowanie w szufladzie itd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #966 Napisano 10 Października 2016 Nowa branza jest mega IMG_0461.jpgCiekawe ile to razem waży? czyli zaraz pojawią się historie pt masowe wykupowanie tego co jest, chuchanie, dmuchanie i chowanie w szufladzie itd Wcale się nie zdziwię. Dla mnie monster to must have Najbardziej oczywiście Orangina 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamieniev 2 #967 Napisano 10 Października 2016 Panowie - polecicie jakiś fajny skórzany (czarny z białą nicią) pas do nowej wersji potwornickiego? Znalazłem takie coś, jako namiastkę Di-Modell Chronissimo: http://www.paski-bransoletki.pl/no63-nature-id-798.html ale nie miałem do czynienia. Generalnie coś w podobnym stylu, żeby nieco rozszerzyć pasek przy uszkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #968 Napisano 10 Października 2016 czyli zaraz pojawią się historie pt masowe wykupowanie tego co jest, chuchanie, dmuchanie i chowanie w szufladzie itd z dostępnością Monstera już od kilku miesięcy jest jak z SKX a jeżeli już to wiele ofert =~300$ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #969 Napisano 10 Października 2016 czyli kupić, schować do szuflady i za rok sprzedać za 5x tyle? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #970 Napisano 10 Października 2016 max 2x a bardziej + 1/2majątku raczej na tym nie zarobisz,jeśli już to ostatni dzwonek, żeby kupić lub odkupić Monstera, jeżeli ktoś z nim niepotrzebnie się rozminął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #971 Napisano 10 Października 2016 (edytowane) nie zamierzam kupować monstera kiedyś był nawet okres gdy myślałem nad kupnem ale nie wyszło. Miałem w rękach SRP581. Monstery ogólnie podobają mi się ale nie iskrzy miedzy nami jakieś znane powody dla których Monster idzie do lamusa? Edytowane 10 Października 2016 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #972 Napisano 11 Października 2016 Kupiłem i to nawet przez forum, jestem mega zadowolony. Wygląda nie z tej ziemi, świeci jak pochodnia, wygodnie się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #973 Napisano 11 Października 2016 Cud, miód, pomarańcza Gratuluję trafnego wyboru (pomimo X) 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #974 Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Cud, miód, pomarańcza Gratuluję trafnego wyboru (pomimo X)dlaczego pomimo X? czy jest jakaś istotna różnica między monsterem z X, a bez?z tego co sam wygooglowałem to zrozumiałem, że Seiko zaczęło dodawać logo Prospex po prostu pod koniec produkcji Monsterów tej generacji Edytowane 11 Października 2016 przez konax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #975 Napisano 11 Października 2016 Wersja z X chodzi znacznie szybciej A tak serio, to ten X wybijany na tarczy nie dodaje jej uroku. I tylko tyle Nie przejmuj się, tylko noś szczęśliwy, bo zegarek jest świetny. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach