Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

DawPi, bardzo proszę o kontakt na pw. - nie mogę się z Tobą skontaktować. Odezwij się.


"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oczywiście, że pracuję, ale praca przy produktach ejpla które nie trzyma żadnych standardów nie należy do prostych. Co jeszcze utrudnia brak takiego urządzenia.

Wszystkie inne przeglądarki i systemy idzie okiełznać, a te ejplowe nie.

carlito1 - masz możliwość kontaktu na administrator@zegarkiclub.pl - można skorzystać.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest AdamB

Skoro jest problem z dostosowaniem forum do iphone to moze warto najpierw dostosowac forum do androida.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest AdamB

Forum juz dobrze działa pod androidem :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wlasnie tez zauwazylem ze jest znowu dobrze. Co za ulga;) Szybko i przyjemnie. Pisanie postow znowu ma sens. Dzieki.

Teraz zabieram sie za jaki zegarek masz na reku, bo od paru miesiecy tam nie zagladalem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest D@dik

Kicha się robi z wyświetlaniem reklam w tych animowanych "blimbołach" ;-(

Ja rozumiem, że z czegoś trzeba żyć, ale 18 ładujących się animowanych reklam na każdej otwieranej karcie to trochę sporo jak na każdą przeglądarkę. Czy można by było zrobić reklamy tylko na głównej stronie forum? Notorycznie mam ostatnio błędy w Chromie, że wtyczki flash nie wyrabiają na tych elementach. Przeglądarka i pluginy najaktualniejsze i inne fora śmigają bez zająknięcia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kicha się robi z wyświetlaniem reklam w tych animowanych "blimbołach" ;-(

U mnie Firefox + Adblock Plus = brak kichy i szybsze wczytywanie stron forum.


Piotr Ratyński

 

   Adhibe rationem difficultatibus. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie Firefox + Adblock Plus = brak kichy i szybsze wczytywanie stron forum.

 

Mam taki sam zestaw - potwierdzam, że sie sprawdza


Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest D@dik

Dzięki Koledzy za sygnał w sprawie... Spróbuję porady Pablosa na razie, bo odwykłem od ognistego liska ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napotykam regularnie problem w działaniu forum. Mianowicie co dwa trzy kliknięte odnośniki do tematów, czy nawet powrotu na stronę główną, forum wczytuje się bez szaty graficznej, ładu czy składu. Po prostu pojawia mi się biała strona z nieregularnie poukładaną treścią , niebieskimi literami tam gdzie odnośniki i zdjęciami. Aż się wraca pamięcią do początków internetu w polsce. Błąd leży ewidentnie w forum bo na innych stronach wszystko śmiga jak złoto.

Moja konfiguracja to najnowszy chrome + adblock (bez adblocka dzieje sie to samo).

 

Żeby nie być gołosłownym : Bez_tytu_u.jpg

Edited by Mereen

Share this post


Link to post
Share on other sites

potwierdzam, mam to samo z trzech różnych miejsc i komputerów

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wygląda jakby przeglądarka z jakiegoś powodu ignorowała style (w firefoxie Widok->Styl strony->Ignoruj style)

Ale z jakiego powodu, to nie mam pojęcia. U mnie jak na razie to nie wystąpiło..

 

Czasami zdarzało się na innych stronach. Zazwyczaj problem polega na tym, że jest jakiś problem z wczytaniem arkusza CSS. Przeglądarka ma wszystko wczytane oprócz arkusza.. czeka, czeka, nie może się doczekać.. w pewnym momencie następuje timout, i jest wyświetlana strona ale bez formatowania.

.

Edited by Taktic

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inny komputer, ten sam problem. Wina ewidentnie po stronie forum. Coś ze zgodnością z Chromem jest chyba nie tak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Przez jakiś czas nie można było wejśc na forum. Błąd 503. Problem zgłaszam zgodnie ze wskazówkami komunikatu :)

Edited by pachniuch

cessante causa, cessat effectus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Potwierdzam - otrzymałem taki komunikat:

 

 

 

 

 

nasze-logo.gif

 

BŁĄD 503 - Wykorzystano dostępne zasoby pakietu hostingowego

Błąd mógł powstać w wyniku przekroczenia następujących limitów:

  • wykonano nieprawidłowo zakończoną operację w skrypcie (np. zapętlenie)
  • skrypt próbował zaalokować zbyt dużo pamięci RAM
  • przekroczono limit jednoczesnych połączeń do serwera
  • przekroczono udostępnione zasoby procesora dla pakietu hostingowego

Jeśli jesteś:

a) Użytkownikiem - skontaktuj się z administratorem serwisu i powiadom go o zaistniałej sytuacji,

B) Administratorem - skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta aby zwiększyć Twój limit.

 

 

Aby uzyskać więcej informacji o błędzie

przejdź na stronę opisu błędów na dhosting.pl

 

Oferujemy szybki, bezpieczny i stabilny web-hosting.

Masz pytania? - skontaktuj się z nami przez http://dhosting.pl/kontakt.

Edited by chronofil

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dało, dało :P


Pozdrawiam

Piotr

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Powie ktoś coś odnośnie problemów z Chrome? W sensie czy się nad tym pracuje czy nie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja już tego problemu nie doświadczyłem ponownie a w 90% używam Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znowu muli. Otwieranie czegokolwiek liczone w minutach... Uzytkowników około 260, czyli przeciązenia nie ma


Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

dzis admini dhostingu napisali

 

Szanowni Państwo,

 

W dniu dzisiejszym nasi administratorzy zauważyli problemy z pracą Państwa serwera. Problemy te mogą spowodować wolniejsze działanie usług hostingowych. Obecnie trwają prace, które mają na celu ustalenie przyczyny problemu, a następnie rozwiązanie problemu.

 

O dalszych ustaleniach będziemy Państwa informować na bieżąco.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.