janekp 516 #3401 Napisano 30 Lipca 2019 тише едешь, дальше будешьPopieram 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3402 Napisano 30 Lipca 2019 (edytowane) A chcieliście kiedyś porozumiewać się w temacie zakupów... ooo, ja tego nie wezmę, może ty weź, ja już taki mam... No nie, może ty kupisz, wiesz nie mam teraz kasy... następnego ja wezmę, a ty mi odpuścisz... hehehehehe... zabawne... Edytowane 30 Lipca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3403 Napisano 30 Lipca 2019 Każdemu według potrzeb ... gdzieś to już słyszałem - 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 224 #3404 Napisano 30 Lipca 2019 Puki co ....każdemu według zasług 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #3405 Napisano 30 Lipca 2019 A chcieliście kiedyś porozumiewać się w temacie zakupów... ooo, ja tego nie wezmę, może ty weź, ja już taki mam... No nie, może ty kupisz, wiesz nie mam teraz kasy... następnego ja wezmę, a ty mi odpuścisz... hehehehehe... zabawne... musze Ci powiedziec ze tak wlasnie zadzialalo ostatnio intuicyjnie cos odpuscilem bo kolega jest napalony rowniez i udalo sie 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 224 #3406 Napisano 31 Lipca 2019 Potwierdzam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #3407 Napisano 31 Lipca 2019 Popieram Panowie tak chetnie ogladacie zdjecia i czytacie infornacje na amerykanskim forum,ciekawe o ile mniejsz bylaby wasza wiedza gdyby oni tez stosoeali sie do tego-тише едешь, дальше будешь. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #3408 Napisano 31 Lipca 2019 Panowie tak chetnie ogladacie zdjecia i czytacie infornacje na amerykanskim forum,ciekawe o ile mniejsz bylaby wasza wiedza gdyby oni tez stosoeali sie do tego-тише едешь, дальше будешь. A nie zauwazyl kolega ze o niektorych zegarach na nawacu sie nie pisze ,bo ja widze takie tematy tabu<To samo w Niemczech ,we Francji<bratobojcze walki o ciekawe egzemplarze ostatnio w modzie :Pobejrzalem niedawno kolekcje w Niemczech, o zadnym z zegarow tutaj nie rozmawialismy a byl roczniak ktory nie powinien istniec a jest niestety 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #3409 Napisano 31 Lipca 2019 Co komu pisane to dostanie .Jesli jest gruby portfel mozna walczyc a bez grubego trzeba miec szczescie.-ja narazie mam to drugie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #3410 Napisano 31 Lipca 2019 Co komu pisane to dostanie .Jesli jest gruby portfel mozna walczyc a bez grubego trzeba miec szczescie.-ja narazie mam to drugie.No to gratuluje szczescia i czekamy na zdjecia 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #3411 Napisano 31 Lipca 2019 Jesli zobacze ze temat roczniakow wrocil do zycia to chetnie dodam zdjecia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #3412 Napisano 1 Sierpnia 2019 Ja nie ściemniam. Jeśli czegoś nie wiem lub uważam, że to coś nieznanego, to pokazuję (ostatnio Haucka z uchwytem do włosa). Sam się douczam a może i komuś pomogę.Rozumiem, że przed zakupem można nie przysparzać sobie konkurencji - ale po nabyciu? Samaprzyjemność się pochwalić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3413 Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) No dobra, wy tu o roczniakach , a ja może o rocznikach - 1941 - 1943 - 1947 ...Nawet im nieźle to wychodzi ... koncert sprzed paru dni (pięciu)... Ps dla Dziadka - Twoja teoria w tym przypadku się sprawdza . Mick skończył tydzień temu 76 lat partnerka 35... Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40648 #3414 Napisano 2 Sierpnia 2019 Inne "dziadki" też trzymają się nieźle. W tym rok mija 50 lat od wydania debiutu mojego ukochanego King Crimson. Oto, jak ostatnie wcielenie zespołu wykonuje pierwszy utwór z debiutanckiej płyty: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #3415 Napisano 3 Sierpnia 2019 Jesli zobacze ze temat roczniakow wrocil do zycia to chetnie dodam zdjecia. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3416 Napisano 3 Sierpnia 2019 Może dla odmiany, coś z muzyki klasycznej...Vivaldi, ale inaczej... Cztery gitary akustyczne, w pięknej scenerii... Na sobotni wieczór - polecam. 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3417 Napisano 3 Sierpnia 2019 Odjechany cover utworu ze stajni AC/DC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3418 Napisano 3 Sierpnia 2019 Hi voltage ! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40648 #3419 Napisano 3 Sierpnia 2019 Nazwa zespołu to mistrzostwo świata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 224 #3420 Napisano 3 Sierpnia 2019 Człowiek wspomina z rozrzewnieniem , Mike Oldfield UK 1976,a u nas była szarzyzna , komuna miała się dobrze mimo zgrzytu w Radomiu,ale jak się miało 16 lat to świat był piękny, słońce, dziewczyny , prywatki (teraz to chyba się nazywa domówki, co za dziwactwo ).Dało się bez Facebooka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7824 #3421 Napisano 4 Sierpnia 2019 Odjechany cover utworu ze stajni AC/DC https://youtu.be/uT3SBzmDxGkMistrzostwo. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3422 Napisano 4 Sierpnia 2019 Tu masz to samo, tylko w innej scenerii... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3423 Napisano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Tu masz to samo, tylko w innej scenerii...https://youtu.be/gNVNsuh5B8gHa..Odkryłam ich wczoraj i już mi w głowie zawrócili ☺ Jest czego posłuchać (i popatrzeć, mniam ) 5 symfonia Beethovena w diabelskiej wersji Aże im smyki w strzępy się strzępią ..jeaahh https://youtu.be/x8yymm3DtVA Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 292 #3424 Napisano 4 Sierpnia 2019 Jezeli juz jestesmy w tym klimacie to naszaGrupa MoCarta jest wspanialapopatrzcie i posluchajcie inne utwory na YouTube'ie pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #3425 Napisano 4 Sierpnia 2019 Ma chłopak talent 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach