Andrzej Wachowicz 292 #3651 Napisano 30 Listopada 2019 Lata 60 te !!!!!!ja pamietam ta wersje pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3652 Napisano 30 Listopada 2019 (edytowane) Patrzcie jak wróciła moda, no może fryzury nie te...Tak to też dobre wykonanie... Edytowane 30 Listopada 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7824 #3653 Napisano 1 Grudnia 2019 Trochę lata przy zimie nie zaszkodzi... I trochę klasyki 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3551 #3654 Napisano 2 Grudnia 2019 Coś ostatnio za mną chodzi ta kapela z Paryża... 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3655 Napisano 3 Grudnia 2019 Najnowsza bajeczka, jeszcze gorąca, prosto z pod Otwocka...Pan K... otek był chory i leżał w szpitalu... I kto teraz będzie pociągał za sznurki... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3656 Napisano 3 Grudnia 2019 Podobno "kotek" czuje się dobrze i jest szczęśliwy i mruczy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3551 #3657 Napisano 3 Grudnia 2019 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6269 #3658 Napisano 3 Grudnia 2019 Podobno "kotek" czuje się dobrze i jest szczęśliwy i mruczy..a.. NIKt sie nie cieszy .... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3659 Napisano 3 Grudnia 2019 NIKt się nie cieszy, za to w KASie bilans się wyrównał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3660 Napisano 3 Grudnia 2019 Ot taka historia z Bytomia https://www.slaskibiznes.pl/wiadomosci,bytom-okradziony-zegarmistrz-bliski-bankructwa-na-pomoc-ruszyli-mieszkancy-i-prezydent,wia5-4-2262.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #3661 Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) To wszystko jest wina forum i piszących tu głównie amatorów sztuki zegarmistrzowskiej. Setki a może nawet i tysiące zbieraczy naprawiają zbierane przez siebie zegarki i zegary samodzielnie w ramach samopomocy chłopskiej co powoduje, że większość zawodowych zegarmistrzów ledwie wiąże koniec z końcem. Edit. Przepraszam, samopomocy kobiecej też. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3662 Napisano 3 Grudnia 2019 Do określenia "samopomoc chłopska" równoważne byłoby określenie "samopomoc babska" Niech żyje cyber świat! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #3663 Napisano 3 Grudnia 2019 To wszystko jest wina forum i piszących tu głównie amatorów sztuki zegarmistrzowskiej. Setki a może nawet i tysiące zbieraczy naprawiają zbierane przez siebie zegarki i zegary samodzielnie w ramach samopomocy chłopskiej co powoduje, że większość zawodowych zegarmistrzów ledwie wiąże koniec z końcem. Edit. Przepraszam, samopomocy kobiecej też. Nie to, żebym się nie poczuwał do winy ogólnie, no nie, bo właściwie to tak. Ale tego majstra jednak okradli dosyć solidnie po włamaniu, w centrum miasta zresztą, cwane rzezimieszki bytomskie. A tu już proszę Wysokiego Dziadka, to ja byłem bardzo gdzie indziej, mam na to dowody, wszystko przepisane legalnie, zegary dał mi bezdomny przed nieodżałowaną śmiercią etc. PS. Koła Gospodyń Wiejskich przy Samopomocy Chłopskiej powstawały. Żywią y bronią! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3664 Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Ja to mam pecha, żaden bezrobotny/bezdomny przed zejściem zegarów mi nie daje, ba - nawet żaden AKowiec też! Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #3665 Napisano 3 Grudnia 2019 No fakt, pech. Ja się nie starałem, ani nic. Po prostu przyszedł, dał i zniknął. A potem się okazało, że bidok już w lepszym świecie... I tego się będę trzymał! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3666 Napisano 3 Grudnia 2019 Bo zakład ma w takiej dzielnicy (Rozbark), że strach się bać. 25 lat tam mieszkałem przy ulicy Matejki (równoległa). Wspomnienia z dzieciństwa bezcenne ... szkoła przetrwania . Jeden "gorol" na całym placu ... . Chociaż wtedy, aż tylu włamań do mieszkań nie było, za to do okradano strychy, piwnice i komórki ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40648 #3667 Napisano 3 Grudnia 2019 Flashbacki jak z Wietnamu :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6269 #3668 Napisano 3 Grudnia 2019 No nie wiedziołżech, że ty z Bytumia 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3669 Napisano 3 Grudnia 2019 No to się krajanie odnaleźli Sporo Was tutaj, a wilków morskich jak na lekarstwo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3670 Napisano 4 Grudnia 2019 Bo zakład ma w takiej dzielnicy (Rozbark), że strach się bać. 25 lat tam mieszkałem przy ulicy Matejki (równoległa). Wspomnienia z dzieciństwa bezcenne ... szkoła przetrwania . Jeden "gorol" na całym placu ... . Chociaż wtedy, aż tylu włamań do mieszkań nie było, za to do okradano strychy, piwnice i komórki ... To żeś pod św. Jackiem mieszkał... Ostatnio im zrobiłem takiego ptoka... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3671 Napisano 4 Grudnia 2019 (edytowane) To żeś pod św. Jackiem mieszkał... Ostatnio im zrobiłem takiego ptoka... DSC_0834.JPGOj, to Twój ptok? (Bardzo ładny) Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6269 #3672 Napisano 4 Grudnia 2019 Gittny tyn ptok, a fyrlo sie?Nie nie mieszkoł zechg w Bytumiu, ale co kilka dzionków żech tam bywoł, bo była tom gryfna frelka. 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3673 Napisano 4 Grudnia 2019 Moja glapa, ażeby i się kryńci jak wiotr duje... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3674 Napisano 4 Grudnia 2019 Gittny tyn ptok, a fyrlo sie?Nie nie mieszkoł zechg w Bytumiu, ale co kilka dzionków żech tam bywoł, bo była tom gryfna frelka. Co zacz jest "frelka"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #3675 Napisano 4 Grudnia 2019 Frelka to przeca dzioucha, tego nie wiysz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach