Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem mały mod, bo bezel za bardzo błyszczał więc wywaliłem i brakowało mi GMT to dołożyłem, poza tym zegarek ten sam, więc póki co zakład z @mario1971 jeszcze wygrywam (poza tym zakładaliśmy się o Omegę ;)))

IMG_6630.jpeg

Kto rano wstaje ten leje jak z cebra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Butik, sekundę po zamknięciu pudełka z rzekomo "docelową kolekcją":

Edytowane przez meinard

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, meinard napisał(-a):

Butik, sekundę po zamknięciu pudełka z rzekomo "docelową kolekcją":

Przecież mówiłem że już nic nie zmieniam tylko dopieszczam 🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Butik napisał(-a):

Zrobiłem mały mod, bo bezel za bardzo błyszczał więc wywaliłem i brakowało mi GMT to dołożyłem, poza tym zegarek ten sam, więc póki co zakład z @mario1971 jeszcze wygrywam (poza tym zakładaliśmy się o Omegę ;)))

IMG_6630.jpeg

Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą d*pę, aby dobrze padać i szybko wstawać. Rozumiem, że pogoniłeś Suba, a w zamian dobrałeś GMT. Wisisz dobre żarło i chlanie! 👍

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą d*pę, aby dobrze padać i szybko wstawać. Rozumiem, że pogoniłeś Suba, a w zamian dobrałeś GMT. Wisisz dobre żarło i chlanie! 👍

224676790_Zrzutekranu2023-09-24o16_19_52.thumb.png.d7b699cb55df4ce059b548b65d235af0.png

Zakład był zdecydowanie o Omesię :P 

Poza tym, jak wcześniej wspominałem, to tylko mod - podpompowana koperta, zdjęta ceramika i jedna wskazówka więcej, wielkie mi mecyje...

Tak na poważnie, to chciałem mieć powód do steka z winem bez czekania pół roku, więc podmianka specjalnie pod Ciebie. Chętnie postawię ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, Butik napisał(-a):

224676790_Zrzutekranu2023-09-24o16_19_52.thumb.png.d7b699cb55df4ce059b548b65d235af0.png

Zakład był zdecydowanie o Omesię :P 

Poza tym, jak wcześniej wspominałem, to tylko mod - podpompowana koperta, zdjęta ceramika i jedna wskazówka więcej, wielkie mi mecyje...

Tak na poważnie, to chciałem mieć powód do steka z winem bez czekania pół roku, więc podmianka specjalnie pod Ciebie. Chętnie postawię ;) 

Kiedy wybierasz się do Poznania? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, mario1971 napisał(-a):

Kiedy wybierasz się do Poznania? 

Może nawet w tym tygodniu, odezwę się na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.09.2023 o 16:13, Boogie napisał(-a):

Gorąco sugeruję pozostac przy zegarkach, Twoja wiedza na temat zarządzania instytucją kalibru kościoła jest mniej niż homeopatyczna, a farmazony w dezawuowaniu roli JPII w ówczesnej układance geostrategicznej są dobre pod trzepak, i tam niech pozostaną.

Ja o niebie Ty o chlebie. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygodna i punktualna. Cały czas robi poniżej sekundy na dobę. Oby tak dalej.

5d57659572d57b44eaf77b34d76881a8.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.09.2023 o 10:27, ireo napisał(-a):

Tego nie wiem. Mówiąc poważnie (i wbrew obowiązującym trendom), trochę współczuję każdemu, kto mieszka za granicą. Nie mówię tego z politowaniem, bo jednocześnie podziwiam odwagę i przedsiębiorczość, których taka decyzja często wymaga. Rozumiem taki wybór i związane z nim korzyści, sam mieszkałem za granicą i mogłem mieszkać dłużej, ale po kilku latach zaczęło mi to doskwierać. Może emigracja nie jest dla każdego, a może to kwestia przeżytych doświadczeń.

W każdej by zjedli.

Ja mam odwrotnie, wspolczuje wszystkim, ktorzy mieszkaja w PL. 

I oczywiscie, duzo zalezy od tego gdzie mieszkasz i jak podchodzisz do swojego zycia. Nie wszystko jest dla wszytkich 

W dniu 22.09.2023 o 11:19, beniowski napisał(-a):

Zapraszam do tej bogatej Europy, gdzie te pensje takie wysokie. Policz koszty życia i co za pensję możesz kupić, wtedy masz porównanie. Oczywiście że można wciąż na owym mitycznym zachodzie bardzo dobrze żyć, ale trzeba też uczciwie powiedzieć że wielu moich znajomych w Polsce za pensje w zawodach jakie mają ma życie lepsze w Polsce niż gdyby wykonywali te same prace na owym zachodzie. 

Jakbym słyszał moją mamę: Unia bogata jest i ma nam dać, bo my biedne Polaki są. Jak jej pokazuję całe rejony we Włoszech czy Hiszpanii gdzie biedniej niż w Polsce, to dopiero zaczyna kumać, że ta Polska to wcale aż taka biedna jednak już nie jest. Poczekajcie jak Polska stanie się płatnikiem netto w UE i co wtedy się będzie działo, jak się ludziska dowiedzą że muszą łożyć na takich Greków na przykład 😁.

To juz chyba nie te czasy... Pod wzgledem kosztow utrzymania dogonila Europe w ciagu ostatnich lat. Ba, wiele rzeczy w PL jest drozszych niz w CH.

Niemniej, jestem zdania, ze to kto kupije Rolexa w PL i reszty Europy zalezy  bardziej od postrzegania i priorytetow, a mniej od zamoznosci czy placy minimalnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś widział/słyszał o takim cudzie? Model Day-Date’a w wersji 36mm, przygotowany na Biennale w Wenecji. Zamiast dnia tygodnia, zegarek ten wyświetla po kolei: Happy, Eternity, Gratitude, Peace, Faith, Hope oraz Love. W okonie daty wyświetlanych jest 31 różnych emotikonek. 

IMG_4675.jpeg

IMG_4674.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E to jakiś fejk...w życiu nikt nie słyszał o czymś takim.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, beniowski napisał(-a):

Ktoś widział/słyszał o takim cudzie? Model Day-Date’a w wersji 36mm, przygotowany na Biennale w Wenecji. Zamiast dnia tygodnia, zegarek ten wyświetla po kolei: Happy, Eternity, Gratitude, Peace, Faith, Hope oraz Love. W okonie daty wyświetlanych jest 31 różnych emotikonek.

Cudem bym tego nie nazwał ;)

Ale może młodym pannom z bogatych domów się spodoba, będzie czym brylować na Insta.

Edytowane przez Mirosuaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Mirosuaw napisał(-a):

Cudem bym tego nie nazwał ;)

Ale może młodym pannom z bogatych domów się spodoba, będzie czym brylować na Insta.

Cuda-wianki - to miałem na myśli 😀.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Zadne na Biennale w Wenecji.

Zaprezentowany na poczatku 2023 roku, limitowana produkcja, tzw off-catalog, zwany tez Jigsaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chrzanić tego LOVE-EMO, ten Gucci z okładki jest dopiero za***isty!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żaden zegarek mi nie przychodzi do głowy jak się patrzę na tego Gucci :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, eye_lip napisał(-a):

E to jakiś fejk...w życiu nikt nie słyszał o czymś takim.

Doprawdy.... 

Lubię divery, nie lubię chronografów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi