Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Krystian napisał(-a):

Super, zazdraszczam, bo już dawno w 5 nie byłem.

Świetną pogodę trafiłeś! 

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Super, zazdraszczam, bo już dawno w 5 nie byłem.
Świetną pogodę trafiłeś! 

Pogoda faktycznie nam dopisała :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, nicon napisał(-a):

Ten hipis miałby od ręki rolę w trudnych sprawach. Rolex takich rzeczy raczej nie wymyśla, ale domy aukcyjne i handlarze którym zależy na pompowaniu cen prześcigają się w zmyślonych historiach często nawet o fejkowych zegarkach.

aaaaaa too juz inna sprawa 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy tylko te małe diżeje nosicie… a gdzie coś męskiego ;)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okres komunijny to i dziecięce rozmiary. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.06.2024 o 22:58, mario1971 napisał(-a):

O tym samym. Ty nie aprobujesz takich "cycatych fotek", mi jest to zupełnie wsjo ryba. Ja przechodzę obok tego obojętnie, raczej nawet z zainteresowaniem niż zniesmaczeniem,  Ty musisz go trącić butem. Tak, gadamy o tym samym. 😉

Czy w tym wątku pojawiło się jakiekolwiek "gołe", "cycate", czy kontrowersyjne (w takim kontekście) zdjęcie..? Nigdy nie widziałem. 

Lubię divery, nie lubię chronografów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 hours ago, Dorian06 said:

Damka! ...cytując Klasyka... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tomekr89 napisał(-a):

Czy w tym wątku pojawiło się jakiekolwiek "gołe", "cycate", czy kontrowersyjne (w takim kontekście) zdjęcie..? Nigdy nie widziałem. 

Ja jedynie coś w tym stylu. 

tapatalk_1786564447.gif

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, tomekr89 napisał(-a):

"Młody" jesteś, zdjęć "Żonki" nie widziałeś. Wanna, piana słowem działo się, ale skończyło się banem. 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kogoś zbanowano ?.

image.thumb.jpeg.393589b2f88bda706679337fa58099c2.jpeg

Edytowane przez Matt2405

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, tts napisał(-a):

Damka! ...cytując Klasyka... ;)

Lub nikczemny rozmiar. :lol:

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Matt2405 napisał(-a):

Kogoś zbanowano ?.

Widze, ze konsekwentny jestes 😂

A tak z czystej ciekawosci - uwazasz, ze taka marke jak Rolex trzeba "wzmacniać" jachtami, Ferrari czy luksusowymi przedmiotami w drugim tle czy to na zasadzie: patrzcie - stac mnie nie tylko na Rolexa? Pytam powaznie, bo mnie przede wszystkim przez lata mierzilo w Rolexie wlasnie to, ze ci co go kupuja maja go glownie, zeby sie pokazac a nie cieszyc z dobrego i porzadnego zegarka i niekoniecznie musza chodzic w markowych ciuchach obwieszeni luksusowymi logotypami znanych marek i zlotem 😏 I wlasnie duzo ludzi na tym forum swoimi ladnymi i naturalnymi zdjeciami (nie mowiac o swiadomosci i wiedzy na jej temat) przekonalo mnie do zakupu Rolka a tu nagle nastaje w tym dziale moda na... "specyficzny drugi plan" w komponowaniu zdjec wg mnie totalnie niepotrzebny 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Matt2405 napisał(-a):

Kogoś zbanowano ?.

Nie zawodzisz. Tym razem saszetka/torebka się wepchnęła na zdjęcie. Czekamy na „przypadkowe” zdjęcie jak wystaje metka męskiej bielizny (odpowiedniej marki, oczywiście).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak pisałeś: saszetka jak kiera w aucie, sama się wpycha w zdjęcie:

IMG_20240623_152700.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, artme napisał(-a):

Widze, ze konsekwentny jestes 😂

A tak z czystej ciekawosci - uwazasz, ze taka marke jak Rolex trzeba "wzmacniać" jachtami, Ferrari czy luksusowymi przedmiotami w drugim tle czy to na zasadzie: patrzcie - stac mnie nie tylko na Rolexa? Pytam powaznie, bo mnie przede wszystkim przez lata mierzilo w Rolexie wlasnie to, ze ci co go kupuja maja go glownie, zeby sie pokazac a nie cieszyc z dobrego i porzadnego zegarka i niekoniecznie musza chodzic w markowych ciuchach obwieszeni luksusowymi logotypami znanych marek i zlotem 😏 I wlasnie duzo ludzi na tym forum swoimi ladnymi i naturalnymi zdjeciami (nie mowiac o swiadomosci i wiedzy na jej temat) przekonalo mnie do zakupu Rolka a tu nagle nastaje w tym dziale moda na... "specyficzny drugi plan" w komponowaniu zdjec wg mnie totalnie niepotrzebny 🤔

Godzinę temu, beniowski napisał(-a):

Nie zawodzisz. Tym razem saszetka/torebka się wepchnęła na zdjęcie. Czekamy na „przypadkowe” zdjęcie jak wystaje metka męskiej bielizny (odpowiedniej marki, oczywiście).

Ja nie widzę w tym nic nadzwyczajnego tym bardziej, że torebka z pewnością jest tańsza od prezentowanego zegarka. Serio, aż tak Was to kłuje w oczy? Przecież jesteśmy w wątku Rolexa, gdzie stan umysłu jest również ważny jak zegarek, który się nosi na nadgarstku. 😛 Więcej empatii i zrozumienia dla innych! 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi