Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Słabe fotki, sztuczne światło, nie jest dobrze ustawiony, bransoleta jeszcze do regulacji (to w tygodniu muszę podjechać), ale jest  Wyczekiwany, bo będzie na codzień, żeby odciążyć DJ  
IMG_7340.thumb.jpeg.d6e6bb1d1e9d1b85f92d8ba2c5664037.jpeg
IMG_7344.thumb.jpeg.b4f07df3d0904af4c7f7badc060d9959.jpeg
Fajny Polar. Gratulacje! Mogę zapytać jaka jest teraz cena oficjalna Kruka w zł?

Gesendet von meinem SM-T875 mit Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, a_team napisał(-a):

IMG_7344.jpeg

Gratuluję. Polar fajny jest. 

Niech się nosi.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fajny Polar. Gratulacje! Mogę zapytać jaka jest teraz cena oficjalna Kruka w zł?

Dzięki 47990 zł

IMG_7344.thumb.jpeg.b4f07df3d0904af4c7f7badc060d9959.jpeg
Gratuluję. Polar fajny jest. 
Niech się nosi.  

Dzięki, na pewno będzie noszony dopóki nie pojawi się konkurencja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki 47990 zł
Dziękuję. Niech się nosi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super ten Polar 👍💥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20240219-200821.jpg 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, a_team napisał(-a):

Bo to jest super sikor. Kupiłem go do codziennego noszenia, jasna tarcza daje dużą przejrzystość - czytelność emoji6.png

Białe tarcze są fajne, zamieniłem się teraz z na parę dni z bratem w sensie ja właśnie noszę jego Polara, a on moją Daytonę i ta czytelność na szybki rzut okiem w Polarze (także co do dwóch

stref czasowych) jest nawet fajniejsza niż w GMT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.02.2024 o 19:22, a_team napisał(-a):

Słabe fotki, sztuczne światło, nie jest dobrze ustawiony, bransoleta jeszcze do regulacji (to w tygodniu muszę podjechać), ale jest :) Wyczekiwany, bo będzie na codzień, żeby odciążyć DJ ;) 

IMG_7340.jpeg

IMG_7344.jpeg

Gratuluję👍. Niech się nosi i czekam na swoją kolej🤩

IWC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trasie - w dniu protestu rolników. 500m na 15 minut, może na wieczór dojadę do domu.

0726b01d7e57a2ff6edbf1195392c5c1.jpg2a54a6610c2cda857d48e24cb6cf42b2.jpg

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, uhck997 napisał(-a):

Białe tarcze są fajne, zamieniłem się teraz z na parę dni z bratem w sensie ja właśnie noszę jego Polara, a on moją Daytonę i ta czytelność na szybki rzut okiem w Polarze (także co do dwóch

stref czasowych) jest nawet fajniejsza niż w GMT.

nie wiem czy jest w ofercie Rolexa mniej czytelny model niż Daytona

ja jutro do roboty pociągiem, może dojadę

Edytowane przez Bugs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Bugs napisał(-a):

nie wiem czy jest w ofercie Rolexa mniej czytelny model niż Daytona

Ja też nie wiem, ale za to wiem, że nie mam najmniejszego problemu z odczytem wskazań czasu w tym zegarku. 

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, mylof napisał(-a):

Ja też nie wiem, ale za to wiem, że nie mam najmniejszego problemu z odczytem wskazań czasu w tym zegarku. 

Jeśli chodzi o Pandę, to ja również, poza jedną sytuacją.... słąbe niskokontrastowe oświetlenie, wtedy tarcza+wskazówki mają tendencje do zlewania się w jedno przy

właśnie słabym oświetleniu.

Edytowane przez uhck997

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłem sprzedać swojego Explorera II (chwilowo zostanę przy Brajtku, ale już jest plan na coś o czym myślałem od dawna). Wrzuciłem go na bazarek i zastanawiam się, czy nie wrzucić na olx. Utknąłem przy jednym temacie. Jeśli potencjalny klient będzie chciał sprawdzić zegarek u zegarmistrza to gdzie się udać i na czym miałoby to sprawdzenie polegać? Nie uśmiecha mi się otwieranie dekla przez dowolnego zegarmistrza, zresztą nie wiem czy na gwarancji mogę to zrobić? Udać się do Kruka? Czy odpuścić i trzymać się tego, że mam cały set z paragonem? Nigdy nie sprzedawałem zegarka....70a75bccd5652584197beb8cf236734d.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 hours ago, mylof said:

Tak samo - zero problemu z odczytem czasu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, alex_k napisał(-a):

Postanowiłem sprzedać swojego Explorera II (chwilowo zostanę przy Brajtku, ale już jest plan na coś o czym myślałem od dawna). Wrzuciłem go na bazarek i zastanawiam się, czy nie wrzucić na olx. Utknąłem przy jednym temacie. Jeśli potencjalny klient będzie chciał sprawdzić zegarek u zegarmistrza to gdzie się udać i na czym miałoby to sprawdzenie polegać? Nie uśmiecha mi się otwieranie dekla przez dowolnego zegarmistrza, zresztą nie wiem czy na gwarancji mogę to zrobić? Udać się do Kruka? Czy odpuścić i trzymać się tego, że mam cały set z paragonem? Nigdy nie sprzedawałem zegarka....

Jak masz full set z Kruka to na Twoim miejscu w ogóle bym nie pisał o sprawdzaniu u zegarmistrza, a już na pewno nie zgodził się na otwieranie zegarka. Zwłaszcza, ze "kupujący" są często niepoważni, potrafią zawracać d.pę, prosić o mnóstwo zdjęć, sprawdzenie gdzieś zegarka, niby są na 100% zdecydowani, a potem i tak nie kupują, więc wyobraź sobie, że trafisz na kilku takich "klientów" i za każdym razem będziesz biegał, żeby otwierać zegarek. A zaraz potem do serwisu, żeby wymieniać uszczelkę pod deklem 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak masz full set z Kruka to na Twoim miejscu w ogóle bym nie pisał o sprawdzaniu u zegarmistrza, a już na pewno nie zgodził się na otwieranie zegarka. Zwłaszcza, ze "kupujący" są często niepoważni, potrafią zawracać d.pę, prosić o mnóstwo zdjęć, sprawdzenie gdzieś zegarka, niby są na 100% zdecydowani, a potem i tak nie kupują, więc wyobraź sobie, że trafisz na kilku takich "klientów" i za każdym razem będziesz biegał, żeby otwierać zegarek. A zaraz potem do serwisu, żeby wymieniać uszczelkę pod deklem

Też bym się nie zgodził. Chyba, że Ci da kasę do ręki i otworzy przy zegarmistrzu i jak powie, że fejk, to mu zwrócisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa fotografią z Subem.

DSC_2407_DxO.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi