gasp50 696 #62551 Posted May 27, 2024 Piękna pogoda 😉 14 Share this post Link to post Share on other sites
Krystian 2290 #62552 Posted May 27, 2024 Kolejne zdjęcie tego samego zegarka, ale nie wiem jak pozycjonowane bo nie na cyckach, a i nóż nie mój 15 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 68611 #62553 Posted May 27, 2024 44 minuty temu, Krystian napisał(-a): Kolejne zdjęcie tego samego zegarka, ale nie wiem jak pozycjonowane bo nie na cyckach, a i nóż nie mój Ładne biurko, zdobywasz maksymalną ilość punktów! 😆 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Bugs 4641 #62554 Posted May 28, 2024 8 godzin temu, Krystian napisał(-a): Kolejne zdjęcie tego samego zegarka, ale nie wiem jak pozycjonowane bo nie na cyckach, a i nóż nie mój Osz, zapomniałem o nożach, noże są zaraz za cyckami i sportowymi furami 😝 0 Share this post Link to post Share on other sites
Lotus2024 19 #62555 Posted May 28, 2024 22 godziny temu, Bugs napisał(-a): To ja chyba za mało forum przeglądam bo jak dotąd miałem wrażenie że najwięcej lajków ( z niewiadomych przyczyn zwanych tutaj "reputacją" ) ) zbierają, oprócz głupawych żartów, zdjęcia Rolexów w scenerii - w kolejności zachwycania się: biuro > ogród > fura > sportowa fura > cycki. Jakby byli tu prawdziwi bogacze to pewnie doszłyby jeszcze jachty i samoloty ale kojarzę tylko jednego który takich fotek nie wstawiał a od dawna się nie pojawia. sporo tutaj klakierów , giermków czy klepaczy . Swego czasu był też Ludwik XIV. Są też miłośnicy i eksperci . Trzeba to traktować jako folklor. Obecna kultura dyskusji i tak nie jest najgorsza. Co do poziomu to determinują go użytkownicy , więc jak dominują męskie nadgarstki znaczy taki mamy klimat 😊 0 Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 8641 #62556 Posted May 28, 2024 23 godziny temu, Bugs napisał(-a): To ja chyba za mało forum przeglądam bo jak dotąd miałem wrażenie że najwięcej lajków ( z niewiadomych przyczyn zwanych tutaj "reputacją" ) ) zbierają, oprócz głupawych żartów, zdjęcia Rolexów w scenerii - w kolejności zachwycania się: biuro > ogród > fura > sportowa fura > cycki. Jakby byli tu prawdziwi bogacze to pewnie doszłyby jeszcze jachty i samoloty ale kojarzę tylko jednego który takich fotek nie wstawiał a od dawna się nie pojawia. O przepraszam - ja wstawiałem z (małego) prywatnego samolotu ostatnio - to lepiej niż z jachtu czy gorzej 🤣? Mogę też z jachtu, muszę tylko podjechać do Portofino albo Viareggio. Tylko że nie wiem czy to się liczy, bo ani samolot ani jach nie mój (znajomych), choć często sobie latam/pływam. No i muszę uważać żeby mój stary trupiasty rower gdzieś w tle się nie pojawił, bo wtedy byłaby siara. Jak to tak - na lotnisko rowerem przyjechać, a potem samolotem latać? 2 Share this post Link to post Share on other sites
mrstatler 1888 #62557 Posted May 28, 2024 O przepraszam - ja wstawiałem z (małego) prywatnego samolotu ostatnio - to lepiej niż z jachtu czy gorzej ? Mogę też z jachtu, muszę tylko podjechać do Portofino albo Viareggio. Tylko że nie wiem czy to się liczy, bo ani samolot ani jach nie mój (znajomych), choć często sobie latam/pływam. No i muszę uważać żeby mój stary trupiasty rower gdzieś w tle się nie pojawił, bo wtedy byłaby siara. Jak to tak - na lotnisko rowerem przyjechać, a potem samolotem latać?Nie rób zdjęć że starym rowerem w tle, bo internety wybuchną. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
memento mori 2998 #62558 Posted May 28, 2024 (edited) 1 godzinę temu, Lotus2024 napisał(-a): sporo tutaj klakierów , giermków czy klepaczy . Swego czasu był też Ludwik XIV. Są też miłośnicy i eksperci . Mamy też nawet jednego błazna w Klubie, który wpada tutaj co jakiś czas jak ma przepustkę z forumowego więzienia. 🤡 Edited May 28, 2024 by memento mori 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bugs 4641 #62559 Posted May 28, 2024 Godzinę temu, beniowski napisał(-a): O przepraszam - ja wstawiałem z (małego) prywatnego samolotu ostatnio - to lepiej niż z jachtu czy gorzej 🤣? Mogę też z jachtu, muszę tylko podjechać do Portofino albo Viareggio. Tylko że nie wiem czy to się liczy, bo ani samolot ani jach nie mój (znajomych), choć często sobie latam/pływam. No i muszę uważać żeby mój stary trupiasty rower gdzieś w tle się nie pojawił, bo wtedy byłaby siara. Jak to tak - na lotnisko rowerem przyjechać, a potem samolotem latać? Nie nie - samochody, jachty i samoloty muszą być własne żeby podnosić reputację, tylko cycki mogą być znajomych. Za własne cycki reputacja ujemna. 7 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 17045 #62560 Posted May 28, 2024 (edited) 6 minut temu, Bugs napisał(-a): Za własne cycki reputacja ujemna.* * Zależy od płci 😂 forum to nie wyłącznie sausage party O czym my w ogóle piszemy 😉 takie wątki tylko w tym dziale, żarty żartami nie muszą wracać 🤭 Edited May 28, 2024 by Jan 1 @horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
Krakus1 1609 #62561 Posted May 28, 2024 10 godzin temu, Krystian napisał(-a): Kolejne zdjęcie tego samego zegarka, ale nie wiem jak pozycjonowane bo nie na cyckach, a i nóż nie mój deska z dziurką też może być 😅 1 Share this post Link to post Share on other sites
plszcto 967 #62562 Posted May 28, 2024 deska z dziurką też może być mam nieodparte wrażenie, że już nie chodzi o stół ;-))) 1 Share this post Link to post Share on other sites
AdamZie 116 #62563 Posted May 29, 2024 Nigdy nie myślałem, że 36mm tak mi podejdzie. Póki co nic innego nie zakładam. Omega smp już poszła w świat, bo po dj’u czułem jakbym miał 1kg na nadgarstku 😅 został jeszcze nowy ref. moona, tutaj się jeszcze waham bo jednak jest sporo wygodniejszy od smp. Pytanie - robić mu spa czy zostawić tak jak jest? 6 Share this post Link to post Share on other sites
dawid82 1722 #62564 Posted May 29, 2024 Ale to jest zegar 😎 0 Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Jan 17045 #62565 Posted May 29, 2024 wizyta w krakowskim sklepie celebrytów? 0 @horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
dawid82 1722 #62566 Posted May 29, 2024 (edited) Tak, jestem pod wrażenie ilości zegarków, tam było wszytko Edited May 29, 2024 by dawid82 0 Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
nav 9681 #62567 Posted May 29, 2024 27 minut temu, dawid82 napisał(-a): Ale to jest zegar 😎 A co to za sklep? 0 Share this post Link to post Share on other sites
dawid82 1722 #62568 Posted May 29, 2024 Royal Watch w Krakowie 1 Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
logann 3090 #62569 Posted May 29, 2024 2 hours ago, dawid82 said: Ale to jest zegar 😎 Ale bydle… zegar też spory 😜 10 Share this post Link to post Share on other sites
dawid82 1722 #62570 Posted May 29, 2024 😂😂😂 1 Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Matt2405 861 #62571 Posted May 29, 2024 Z niektórymi kolegami aż strach wydawać się w rozmowę 😁. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Markiza 499 #62572 Posted May 29, 2024 Hej!!! Kolegi!!! co tam u was? caly czas ta sama banda? cos nowego sie dzieje? roleksy na lapach są? tesknicie za mną? 😂 ja tez nie. 😂 9 EXPERTEM nie jestem. Ale trochę się znam. 😉 Share this post Link to post Share on other sites
Matt2405 861 #62573 Posted May 29, 2024 4 godziny temu, dawid82 napisał(-a): Tak, jestem pod wrażenie ilości zegarków, tam było wszytko Ceny też kosmiczne. Czas zatrzymał się na poziomie marca 2022. Główny deal to wymiany z zyskiem dla RW. 1 minutę temu, Markiza napisał(-a): Hej!!! Kolegi!!! co tam u was? caly czas ta sama banda? cos nowego sie dzieje? roleksy na lapach są? tesknicie za mną? 😂 ja tez nie. 😂 Co to za dramat i ta polszczyzna. Ty kolegi ani kolegów ni ma. KPW ?. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 7326 #62574 Posted May 29, 2024 Hej!!! Kolegi!!! co tam u was? caly czas ta sama banda? cos nowego sie dzieje? roleksy na lapach są? tesknicie za mną? ja tez nie. Za długo za granicą siedzisz i kaleczysz polszczyzne Ale to jest zegar Trzeba mieć kawał łapy do takiego sikora Nigdy nie myślałem, że 36mm tak mi podejdzie. Póki co nic innego nie zakładam. Omega smp już poszła w świat, bo po dj’u czułem jakbym miał 1kg na nadgarstku został jeszcze nowy ref. moona, tutaj się jeszcze waham bo jednak jest sporo wygodniejszy od smp. Pytanie - robić mu spa czy zostawić tak jak jest?DJ to jest super zegarek i IMHO bardzo uniwersalny. Co do odnawiania, to pytanie jak bardzo jest ściorany, bo na zdjęciu nie widać. W razie czego to Watches SPA pewnie ogarnie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Markiza 499 #62575 Posted May 29, 2024 3 minuty temu, a_team napisał(-a): Za długo za granicą siedzisz i kaleczysz polszczyzne I wcale nie mam ochoty się zmieniać. Jak tam wasze ROLKI??? tiki tiki tiki? 3 EXPERTEM nie jestem. Ale trochę się znam. 😉 Share this post Link to post Share on other sites