Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Miarkuj Piciu. Nosisz zielone brzemię, nie przystoi Ci tak plugawym żartem operować. Teraz jesteś Zarząd, cała Polska czyta i ocenia Twoje posty.  
Musisz trzymać poziom!

Zarząd też musi mieć poczucie humoru a nie kij w d*%ie
Melduję się w szczęśliwym gronie posiadaczy.
IMG_4284.thumb.jpeg.946262962a92e43c1631e7db01372932.jpeg
IMG_4278.thumb.jpeg.09b91defc4f23eacb4a9a2018b51cb3a.jpeg

Gratuluje. Niech cieszy jak najdłużej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Zarząd też musi mieć poczucie humoru a nie kij w d*%ie emoji2957.png

Przede wszystkim świecić przykładem. 😊

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nadal Wasze ulubione połączenie. 

image.thumb.png.b05e7e9cdfa0faf9988a4aa7edff2a5f.png

Pocę na sama mysl o nim!

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Dorian06 napisał(-a):

Nadal Wasze ulubione połączenie. :D

Wybitnie nie fajne ale przynajmniej wiadomo czyj nadgarstek 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam nic do pasków, ale osobiście wolę bransoletę.

48e2e9a131ffa5135f8b84e10ab543e3.jpg

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne zdjęcie
Na moim z wczoraj, trochę inne oblicze tego zegarka.

IMG-4211.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Nie mam nic do pasków, ale osobiście wolę bransoletę.

Ale częściej zmieniasz zegarki niż koszule 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Chciałbym poszerzyć bransoletę Oyster o jedno ogniwo, ale zgubiłem pin do niego. Czy znacie jakieś sprawdzone źródło, gdzie można kupić taki pin? Czy ewentualnie w Kruku można poszerzyć bransoletę od ręki w ramach serwisu/płatnej usługi? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cześć. Chciałbym poszerzyć bransoletę Oyster o jedno ogniwo, ale zgubiłem pin do niego. Czy znacie jakieś sprawdzone źródło, gdzie można kupić taki pin? Czy ewentualnie w Kruku można poszerzyć bransoletę od ręki w ramach serwisu/płatnej usługi? 

Zapytaj u Pieśkiewicza, ew. w Kruku na Pl. Konstytucji.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, gajdowskip napisał(-a):

W salonie Rolex w W.Kruk bez problemu dokupisz ogniwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Kruku się da dokupić takie rzeczy, ja dokupiłem teleskopy, ale czekałem 3 miesiące na ich sprowadzenie, gdyż jest to dobro niezwykle rzadkie.

1dFQTya.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dorian06 napisał(-a):

Nadal Wasze ulubione połączenie. :D

image.thumb.png.b05e7e9cdfa0faf9988a4aa7edff2a5f.png

Wiemy niestety co lubisz 😀

Ładny zegarek ale niech się nosi jak lubisz 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje pierwsze spotkanie z YM w rose gold i na oysterflex. Jestem pod duzym wrazeniem. Chyba juz tego zegarka nie odzobaczę. 

55076471-DBB5-47C8-AFBB-79405590EF95.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad zakupem 116500 LN na chrono i mam pytanie do bardziej doświadczonych - jak weryfikujecie oryginalność zegarka? Myślę że stosunkowo łatwo można paść ofiarą oszustwa. Niektóre repliki są naprawdę dobrze wykonane a pudełko i papiery też można łatwo kupić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
48 minutes ago, bibbi said:

Moje pierwsze spotkanie z YM w rose gold i na oysterflex. Jestem pod duzym wrazeniem. Chyba juz tego zegarka nie odzobaczę. 

55076471-DBB5-47C8-AFBB-79405590EF95.jpeg

Tez myślę ze jest świetny. Fajnie ze mogłeś przymierzyć. Wyjątkowy i dosyć rzadko spotykany. Najmniej złoty ze wszystkich złotych Rolexow, a wszystko dzięki dominacji matowej czerni. Guilt dial tez rzadka sprawa... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tez myślę ze jest świetny. Fajnie ze mogłeś przymierzyć. Wyjątkowy i dosyć rzadko spotykany. Najmniej złoty ze wszystkich złotych Rolexow, a wszystko dzięki dominacji matowej czerni. Guilt dial tez rzadka sprawa... 

Pelna zgoda. Dodam tylko, ze to rozmiar 37mm.

bibbi
Zastanawiam się nad zakupem 116500 LN na chrono i mam pytanie do bardziej doświadczonych - jak weryfikujecie oryginalność zegarka? Myślę że stosunkowo łatwo można paść ofiarą oszustwa. Niektóre repliki są naprawdę dobrze wykonane a pudełko i papiery też można łatwo kupić. 

Moze wybierz oferte, ktora posiada opcje „Certified”, od jakiegos czasu oferowana przez CH24? Jest dodatkowo platna (chyba €249) i polega na weryfikacji autetycznosci i stanu zegarka przez zegarmiatrza zaaprobowanego przez CH24.

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest bardzo dobra podróbka, to po zdjęciach nie zobaczysz. Chrono24 ma ochronę kupujących, więc po zakupie możesz zweryfikować oryginalność. Nawet wprowadzili chyba jakąś opcję, że zegarek leci do nich do weryfikacji a potem do Ciebie ? Jakoś tak, ale nie korzystałem z tego

55076471-DBB5-47C8-AFBB-79405590EF95.thumb.jpeg.a16481ac04d6b34eb8e8853d05f63049.jpeg

Jakiś taki czorny jak kominiarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi