D1V1510N G 40 #8326 Napisano 15 Listopada 2016 Nie, nie przez Ciebie Już to wcześniej poruszaliśmy, wszystkie odpowiedzi na temat tego zegarka są w tym temacie, tylko nikomu nie chcę się szukać i przeczytać całego wątku Pytania się ciągle powielają i odpowiadać na coś po raz setny to często nawet się nie chce, bo większość idzie na łatwiznę bez własnego wysiłku, troche takie to lekceważące A to tylko 417 stron Jakby pytania się nie powielały byłoby 100 No a z tym zamykaniem to żartuję, to kultowy już zegarek, najlepszy cyfrak w G ( mam nadzieję że Daito tego nie czyta ) i temat musi być Uff teraz mogę dać Ci okejkę bo już myślałem że wykombinujesz ankietę w sprawie zamknięcia tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8327 Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Proszę nawet nie sugerować zamknięcia! Co prawda od dawna międlą się tu te same dwa, trzy tematy (L-M-H, przebieranki, altimetr), ale wątek żyje i ma się dobrze. Edytowane 15 Listopada 2016 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #8328 Napisano 15 Listopada 2016 ( mam nadzieję że Daito tego nie czyta )Czyta... to kultowy już zegarek, najlepszy cyfrak w G Bo Król jest tylko jeden: :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #8329 Napisano 16 Listopada 2016 Zgadzam się z Obamą. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8330 Napisano 16 Listopada 2016 Obama kłamie jak każdy polityk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #8331 Napisano 16 Listopada 2016 Już niedługo Amerykanie za nim zatęsknią. 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8332 Napisano 16 Listopada 2016 Zgadzam się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8333 Napisano 16 Listopada 2016 Bez przesady, nie zatęsknią, będą marzyć o Rangeman-ie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasznowak244 93 #8334 Napisano 16 Listopada 2016 Ja od pewnego czasu zacząłem tęsknić za Rangemanem i to w negatywie, bo pozytyw jednak mi się nie podobał . Miałem dwa i oba sprzedałem, ale teraz żałuję decyzji, bo kupić w tej chwili Romana za przyzwoite pieniądze, to jest problem. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #8335 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Panowie, z wątpliwymi szansami na powodzenie pytam:Chce ktoś może sprzedać swojego Romka? Mogę oddać w rozliczeniu GB-6900 Tapatalk Edytowane 16 Listopada 2016 przez xavras_s 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8336 Napisano 16 Listopada 2016 Ja od pewnego czasu zacząłem tęsknić za Rangemanem i to w negatywie, bo pozytyw jednak mi się nie podobał . Miałem dwa i oba sprzedałem, ale teraz żałuję decyzji, bo kupić w tej chwili Romana za przyzwoite pieniądze, to jest problem. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu TapatalkaW czym taki problem?http://www.eglobalcentral.pl/product/GW-9400?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=GW-9400http://www.skywatches.com.sg/reviews/catalogsearch/result/?q=GW-9400 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8337 Napisano 16 Listopada 2016 Panowie, z wątpliwymi szansami na powodzenie pytam:Chce ktoś może sprzedać swojego Romka? Mogę oddać w rozliczeniu GB-6900 TapatalkNa olx masz w dobrej cenie (700) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #8338 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Na olx masz w dobrej cenie (700)Daj proszę linka bo nie widzę. Jakoś inaczej jest opisany... Tapatalk Dobra, już mam Edytowane 16 Listopada 2016 przez xavras_s 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8339 Napisano 16 Listopada 2016 Proszęhttps://www.olx.pl/oferta/zegarek-casio-g-shock-CID87-IDiGG73.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #8340 Napisano 16 Listopada 2016 Dokładnie w czym problem?No chyba, że ktoś chce kupić za PIŃCET, no to wtedy faktycznie mamy problem i konflikt interesów Mój wisiał chyba przez 3 tygodnie za 8 stówek (pełen komplet) i nikt go nie chciał. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #8341 Napisano 16 Listopada 2016 Moze "za wysoko" powiesiles 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #8342 Napisano 16 Listopada 2016 Zegarek jest bardzo fajny ale polskie ceny są przegięte a nie każdy (w tym ja) chce kupować w Singapurze. Ale jak człowiek ma świadomość że faktyczną wartość i cena tego zegarka oscyluje ok 800 zł (Amazon - 190 USD) to dla mnie oczywiste, że szuka i rzeczywiście może myśleć o kupnie używanego za 500 zł. Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8343 Napisano 16 Listopada 2016 Ludzie by chcieli za 300 nówkę i koniecznie z puszką i papierami, gwarancją na uszy plus worek części zamiennych w razie gdyby się coś zepsuło lub pobrudziło. Wisi na olx za 650 do wzięcia to nikt nie chce bo używany i trzeba pasek wymienić.Z eglobal za 850 jest strach, bo niewiadomo czy dojdzie.W TT za drogo i nie wiadomo czy dadzą gumową opaskę. Nie dogodzisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1337 2 #8344 Napisano 16 Listopada 2016 mi dzisiaj doszedł z eglobala bez problemu po 10 dniach (opcja z darmową przesyłką). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #8345 Napisano 16 Listopada 2016 Naprawdę nie rozumiem złośliwości. W TT jest za drogo. Kropka. Za 650 gościu sprzedaje ponad 3letni zegarek, który świeżością nie grzeszy. Eglobal - na gwarancję do Singapuru nie chce wysyłać. Problem jest tej natury że G-shock w Polsce są dużo za drogie i to wkurza. Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8346 Napisano 16 Listopada 2016 ...Nie dogodzisz Dokładnie a potem jak sam będzie sprzedawał to zawoła 800 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #8347 Napisano 16 Listopada 2016 Dokładnie a potem jak sam będzie sprzedawał to zawoła 800 500+ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8348 Napisano 16 Listopada 2016 Naprawdę nie rozumiem złośliwości. W TT jest za drogo. Kropka. Za 650 gościu sprzedaje ponad 3letni zegarek, który świeżością nie grzeszy. Eglobal - na gwarancję do Singapuru nie chce wysyłać. Problem jest tej natury że G-shock w Polsce są dużo za drogie i to wkurza. TapatalkNie pisałem złośliwie.Pisałem na podstawie doświadczenia i rozmów tu prowadzonych na ten temat.Ja swojego kupiłem za 1000 a drugiego używkę za 650 i za tyle też sprzedałem i uważam, że 650-850 za ten zegarek to jak ktoś chce to tylko brać, nie zastanawiać się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #8349 Napisano 16 Listopada 2016 Zgadzam się. Za 800-850 nowy albo w bardzo dobrym stanie (z gwarancja) biorę. 650 za dobitą używkę bez gwarancji to za drogo. Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsunamisurfer 12 #8350 Napisano 16 Listopada 2016 Witam mam nadzieję że to odpowiednie miejsce na to zapytanie . Jaki drugi zegarek z serii G po romku. Nie chce błędu popełnić i wolę zapytać . Bo Romka kupiłem dzięki waszej opinii po nie udanym pierwszym zakupie. Co myślicie o GG 1000 ? Jako alternatywa bo z niewyjaśnionych przyczyn zapragnolem mieć drugiego G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach