Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Masz tego Citizena?

Jeżeli to pytanie do mnie, to pisałem o Seiko SARB017 Alpinist. Citizeny też mam, ale o nich tu nie wspominałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skąd masz taką informację? są jakieś kody? ograniczenia?

Kody rozsyłane do użytkowników. Nie do wszystkich, niestety. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na CW jest 10% na bambino

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Jubitomie od jakiegoś czasu jest promocja na Junghansa. Zostały wybrane referencje, ale ceny bardzo dobre, np. Max Bill w kwarcu za 1520 zł, a Chronoscope od ok 5050 zł. Nigdzie taniej nie widziałem. 

https://jubitom.com/496-junghans#/cena-1569-10960

Ja zarezerwowałem kwarca, ale niestety zrezygnowałem, 38 mm na moim nadgarstku ginie. Pozostanie mi wzdychanie i zbieranie kasy na Chronoscope. 

Edytowane przez DonDiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio gw-m5610-1er w niezlej cenie, moze ktos szuka do kolekcji :). Cena z Revolut okolo 330pln bez 350 dostawca Amazon

https://www.amazon.de/gp/product/B001414NT8/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

92,7 Euro to nie wychodzi mi 350 zł. Jeszcze trzeba dopłacić różnice w podatku VAT , to skąd taki przelicznik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

92,7 Euro to nie wychodzi mi 350 zł. Jeszcze trzeba dopłacić różnice w podatku VAT , to skąd taki przelicznik?

koniec promki. na watchshop jest teraz bodajże

https://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-alarm-chronograph-radio-controlled-watch-gw-m5610-1er-p99954010.html?utm_source=Awin&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=http%3A%2F%2Fwww.digidip.net%2F&source=aw&afftype=vc&awc=2764_1530282371_5fc349d15e37179b1d555309d19771e5

WS10

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wziąłem 2, żeby było jeszcze taniej. Oddam jeden za 300 bo obu nie potrzebuje ;) Jakby co to PW ;)

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@masterzomp

Do odważnych świat należy :)

A co takiego jest w zakupach na eglobal że potrzeba odwagi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@wytrych

Niepewność ... dużo złych opinii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@wytrych

Niepewność ... dużo złych opinii.

Nie przesadzajmy. Płacisz PayPalem i koniec. Ja na eglobal kupowałem nawet ze zwykłym przelewem i zakup 10/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też kupiłem Mudmastera zwykły przelew , zwykła przesyłka bez ubezpieczenia i w tydzień miałem zegarek tańszy o ponad 1300 zł niż w PL. Tak że polecam ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również polecam eGlobal. SKX007 przyszedł bez najmniejszych zastrzeżeń, 2 razy taniej niż w PL

Wysłane z mojego Redmi 5A przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanie. SKX007 na polskim eglobalu kosztuje 750zł. Na brytyjskim po przeliczeniu wychodzi ~690zł, pytanie czy wyślą za darmo do Polski?

edit: nie wysyłają za granicę, więc zostaje polski eglobal :) sorry za nabicie posta

Edytowane przez wojtek91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co jest napisane przy ofercie?

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy ofercie jest tylko napisane, że darmowa wysyłka od 50Ł.

W regulaminie za to, że wysyłają tylko lokalnie (na terenie danego kraju), przy czym przy wysyłce w 'nietypowe/odległe miejsca' dopłaca się 25Ł.

Edytowane przez wojtek91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi