Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Wykupiliście czarne C65 z najfajniejszym paskiem i teraz nie wiem który wziąć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to faktycznie aż taka dobra relacja cena/jakość? Zastanawiam się nad zakupem. Nie ukrywam, że to dla mnie masa kasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to faktycznie aż taka dobra relacja cena/jakość? Zastanawiam się nad zakupem. Nie ukrywam, że to dla mnie masa kasy

Jakośc jakością, pamiętaj, że najważniejsze to ma sie tobie podobać. To dużo pieniędzy dla Ciebie więc nie bierz tylko bo polecane :)

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykupiliście czarne C65 z najfajniejszym paskiem i teraz nie wiem który wziąć :D

Coś mi właśnie z tymi paskami nie pasowało. Ten brązowy vintage rzeczywiście najciekawszy.

To dużo pieniędzy dla Ciebie więc nie bierz tylko bo polecane :)

Chyba, że Ci się podoba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się podoba to brać, w innym przypadku to bez sensu kupić tylko dlatego, że dobra cena. Ja chyba odpuszczę bo nie ma nic na bransolecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj kilka/kilkanaście dni a pewnie wypłyną na bazarku w cenach jeszcze niższych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie koniecznie - 60 dni na zwrot wg sklepu. ;)

Recenzje zwykle są pochlebne. Z drugiej strony mnóstwo doniesień o słabej kontroli jakości i beznadziejnej obsłudze.

Jeśli wszystko będzie ok, to za te pieniądze moim zdaniem dużo zegarka w zegarku - ~400€ to cena na poziomie micro brandów na miyocie czy seiko, a tu mamy swiss movement i swiss made (ja to lubię).

Zobaczymy co wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta darmowa wysyłka jest DHL'em? Dobrze widzę? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie ma jak jest :ph34r:

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu się nad nim zastanawiałem to teraz jest dobra okazja :)

Poczekaj kilka/kilkanaście dni a pewnie wypłyną na bazarku w cenach jeszcze niższych ;)

Albo i nie. Spóźniłem się ostatnio na Casio Gorillaz za 270zł to myślałem że coś u nas wypłynie... a na bazarku tylko 1 wisi.

Uzupełnili, w nocy nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pepperze właśnie ktoś wrzucił zdjęcie zegarka tej marki jaki przysłali mu z wyszczerbionym szkielkiem od wewnętrznej strony.

Więc kontrola jakości też nie jest jakaś mega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gelerth

Nie tylko Tissot Heritage jest w promocji, jest więcej zegarków, w zakładce wyprzedaż, najczęściej 30-40%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu się nad nim zastanawiałem to teraz jest dobra okazja :)

Uzupełnili, w nocy nie było.

Mówicie koledzy o tym brązowym pasku vintage oak, czy o czarnym?

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było wcześniej dwóch "vintage oak" w kolorze "camel" (wersja VC i VC1) i zapewne o VC chodzi.

Edyta:

Teraz również niedostępne.

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są tylko VT i VK, hmm...

A na stronie co.uk czasem taniej nie wychodzi (347,50 funta)?

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz anulowac zamowienie. Pytanie, czy model, ktory kupiles jest jeszcze dostepny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy cos sie ruszylo z waszymi zamowieniami w promocji Warda? Na oficjalnym forum ludzie pisza, ze otrzymywali przesylke kolejnego dnia a moje zamowienie nadal sie procesuje...  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi