Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

W tkmaxx w Jankach

Drogo.

Co jakiś czas te Junkersy przewijają się w tkmaxx, ostatnio jakiś 1 - 2 tygodnie temu były w tkmaxx w Blue City w Wawie za 399-499zl i to są dobre ceny. Polecam obserwować sklepy jak ktoś ma po drodze.

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te same modele? Tu są automaty na Ecie i Miyocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te same modele? Tu są automaty na Ecie i Miyocie.

Fakt, mój błąd nie zwróciłem uwagi. Tamte to były kwarcowe.

No to całkiem całkiem ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Glycine z Ashford jest już w moim mieście (po 2 dniach). O 20 opłaciłem VAT, który wyniósł 460 PLN do $416 zamówienia. Dostawa była planowana na wtorek, po opłaceniu na środę... Czy dobrze myślę, że mimo wszystko będzie to w poniedziałek? Bo tak na logikę no... Przecież już tu jest???

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Gliceryna nad w DE.

Sam jest ciekaw vat'u, dla mnie to dziewiczy temat  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłeś to samo, co ja. Zapłaciłem 333 PLN, więc u Ciebie pewnie będzie podobnie (nieco mniej, bo zegarek był kilka dolarów tańszy po podwyżce, ale większym rabacie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłeś to samo, co ja. Zapłaciłem 333 PLN, więc u Ciebie pewnie będzie podobnie (nieco mniej, bo zegarek był kilka dolarów tańszy po podwyżce, ale większym rabacie).

Finalnie wyszło 1412 pln (Płatność Paypalem przy użyciu Revoluta)

Zegar ma być w środę.

Pokwitowanie pokazywałeś kurierowi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja ogólnie mam super. Paczka przekierowana do Access Point. Jadę odebrać, a baba nie chce wydać bo mam płacić (pobranie na kwotę tego co był VAT). Tylko, że ja płaciłem internetowo. Pokazywanie potwierdzeń nic nie dało. Kontakt z infolinią na minus. Miał ktoś dzwonić około 17 i do teraz cisza. Olewają, a do tego nie można odebrać paczki. Nie wiem co teraz z nią będzie. Cała opłacona. W systemie jest info, a paczka leży tam....

jak ja mam sie z kimkolwiek tam kontaktować???? infolinia nie pomaga. Nr do kuriera nie ma. Paczke widziałem fizycznie

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Finalnie wyszło 1412 pln (Płatność Paypalem przy użyciu Revoluta)

Zegar ma być w środę.

Pokwitowanie pokazywałeś kurierowi ?

Wydrukowałem i zabrał je ze sobą. Wcześniej nie chciał wydać, bo powiedział, że chce potwierdzenie przelewu i że jeszcze nikt nie płacił PayPal, ale chyba byłem na tyle zdeterminowany, że go przekonałem ;)

No ja ogólnie mam super. Paczka przekierowana do Access Point. Jadę odebrać, a baba nie chce wydać bo mam płacić (pobranie na kwotę tego co był VAT). Tylko, że ja płaciłem internetowo. Pokazywanie potwierdzeń nic nie dało. Kontakt z infolinią na minus. Miał ktoś dzwonić około 17 i do teraz cisza. Olewają, a do tego nie można odebrać paczki. Nie wiem co teraz z nią będzie. Cała opłacona. W systemie jest info, a paczka leży tam....

jak ja mam sie z kimkolwiek tam kontaktować???? infolinia nie pomaga. Nr do kuriera nie ma. Paczke widziałem fizycznie

Może dogadaj się na infolinii, że zapłacisz jeszcze raz przy odbiorze z AP, a oni niech Ci zapłaconą online kwotę zwrócą. Wiem, ryzykowne, bo może się zdarzyć, że dwa razy zapłacisz, a oni nie będą się kwapić, aby oddać. Ja właśnie walczę o zwrot VAT-u zapłaconego przy okazji zakupu w Creation Watches zegarka, który później odesłałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydrukowałem i zabrał je ze sobą. Wcześniej nie chciał wydać, bo powiedział, że chce potwierdzenie przelewu i że jeszcze nikt nie płacił PayPal, ale chyba byłem na tyle zdeterminowany, że go przekonałem ;)

Może dogadaj się na infolinii, że zapłacisz jeszcze raz przy odbiorze z AP, a oni niech Ci zapłaconą online kwotę zwrócą. Wiem, ryzykowne, bo może się zdarzyć, że dwa razy zapłacisz, a oni nie będą się kwapić, aby oddać. Ja właśnie walczę o zwrot VAT-u zapłaconego przy okazji zakupu w Creation Watches zegarka, który później odesłałem.

Po kłótniach z UPS udało się wyrwać od nich paczkę. 

POLECAM WSZYSTKIM DLA ŚWIĘTEGO SPOKOJU - NIE OPŁACAĆ IMPORTOWYCH W UPS PRZEZ INTERNET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kłótniach z UPS udało się wyrwać od nich paczkę. 

POLECAM WSZYSTKIM DLA ŚWIĘTEGO SPOKOJU - NIE OPŁACAĆ IMPORTOWYCH W UPS PRZEZ INTERNET

Tutaj się nie zgodzę.

Wszystko zależy od ogaru kuriera.

Ja za wszystko płaciłem Paypalem korzystając z podpiętego Revoluta i zero problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj się nie zgodzę.

Wszystko zależy od ogaru kuriera.

Ja za wszystko płaciłem Paypalem korzystając z podpiętego Revoluta i zero problemu

No widzisz, odbiór w AccessPoint okazał się katastrofą i 4 wycieczkami tam + 3 telefonami po 10-15 minut. A wszystko płacone w zeszłym tyg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Paragraf22

No widzisz, odbiór w AccessPoint okazał się katastrofą i 4 wycieczkami tam + 3 telefonami po 10-15 minut. A wszystko płacone w zeszłym tyg

U mnie dzisiaj spoko. Opłaty celne opłacone PayPalem, Pani w AccessPoint nie dość, że wydała mi paczkę bez jakiegokolwiek ale, to na koniec jeszcze zaproponowała odkażenie rąk żelem z niezbyt czystego, stojącego na ladzie, dozownika :D Europa pełną gębą :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tacy to mają dobrze. Zazdroszczę Ci i to bardzo :)

Dam jeszcze szansę w takim razie Access Pointom :P Tylko nie temu konkretnemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ładny Pulsar, w dobrej cenie, wychodzi ok. 187 zł.

Dobra okazja, zegarek ładniejszy na tym zdjęciu niż na amazonie. Ale jednak nie w moim typie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MZ nic ciekawego, ale może ktoś coś znajdzie w tych 4 modelach tańszych ;)

Gdy dawałem linka to było więcej modeli. Znając Krzysztofy to jeszcze trochę ich zejdzie, a potem wrzucą na nowo, wiec jeżeli ktoś zainteresowany to musi obserwować.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde zawsze jak wracam z roboty to już przebrane  :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi