Kewinkorpyta 66 #976 Napisano 20 Października 2019 Panowie koledzy, w tym roku planuję po raz pierwszy wybrać się na wyścig. Powiedzcie proszę, na jakiej stronie i kiedy najlepiej kupić bilety? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #977 Napisano 20 Października 2019 I'm szybciej, tym większy wybór miejsc. Ja na Hungaro kupowałem na ich stronie, ale jest też GP ticketshop. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #978 Napisano 20 Października 2019 (edytowane) Dodam tylko, że im wcześniej kupisz bilet, tym wcześniej i taniej zamówisz hotel, przelot itd.Na GP ticketshop po zakończeniu sezonu - do któregoś grudnia będzie 20% taniej - na niektóre wyścigi można w ciemno kupować i nawet jak nie będziesz mógł pojechać to odsprzedaż bilety bez straty. Edytowane 20 Października 2019 przez rk7000 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #979 Napisano 20 Października 2019 Panowie koledzy, w tym roku planuję po raz pierwszy wybrać się na wyścig. Powiedzcie proszę, na jakiej stronie i kiedy najlepiej kupić bilety?A na który wyścig się wybierasz? 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #980 Napisano 21 Października 2019 W grę wchodzi tylko Holandia, Belgia lub Francja, ponieważ mam do wykorzystania loty z airfrance/klm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #981 Napisano 21 Października 2019 Holandia... Biletów dawno nie ma pozostaje Spa. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #982 Napisano 21 Października 2019 (edytowane) W Holandii podobno w jeden dzień się rozeszły EdycjaAle na Spa też nie będzie łatwo więc trzeba szybko rezerwować. Edytowane 21 Października 2019 przez rk7000 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #983 Napisano 21 Października 2019 W grę wchodzi tylko Holandia, Belgia lub Francja, ponieważ mam do wykorzystania loty z airfrance/klmAaa ok, myślałem że piszesz jeszcze o tym sezonie, ja będę w Austin, gdyby ktoś się tam wybierał ( zdaje sobie sprawę że raczej nie, ale gdyby) , to dajcie znać spotkamy się gdzieś na browarze 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #984 Napisano 22 Października 2019 To moja wina, źle się wyraziłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #985 Napisano 22 Października 2019 Aaa ok, myślałem że piszesz jeszcze o tym sezonie, ja będę w Austin, gdyby ktoś się tam wybierał ( zdaje sobie sprawę że raczej nie, ale gdyby) , to dajcie znać spotkamy się gdzieś na browarzeBędzie kolega Jacek, chociaż on nie zegarkowy, to wariat na punkcie Roberta i zawsze chętnie pogada. Jak będziesz widział starszego Pana z wielką flagą, to uderzaj śmiało. Tutaj taka fajna przygoda, którą przeżył z Robertem http://www.robertkubica-klubkibicow.pl/2018/03/herbatka-z-kubica-ewa-i-jacek-wspominaja-niezwykle-testy-f1/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #986 Napisano 27 Października 2019 Ogląda ktoś? Oj widać, że RK jednak ciągle wie, co to jest ściganie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12734 #987 Napisano 27 Października 2019 Ogląda ktoś? Oj widać, że RK jednak ciągle wie, co to jest ściganie :-)Dokładnie, tylko co z tego, jak nie ma czym. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #988 Napisano 27 Października 2019 Na szczęście pokazał, że potencjał ciągle jest. A że realnie to tylko z Georgem? No cóż, jaki koń (Williams) jest, każdy widzi ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #989 Napisano 27 Października 2019 Jakie to są podłe i fałszywe Angole. Ściągnęli Kubicę na niepotrzebny pit stop tylko po to, żeby spadł za Russella... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #990 Napisano 27 Października 2019 Robert podobno złapał gumę i dlatego dodatkowy zjazd.Niemniej jednak fajny wyścig i bardzo ładnie Robert objechał gwiazdę Mercedesa 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19170 #991 Napisano 27 Października 2019 (edytowane) Niby czujniki im tak mówiły, ale Robert nic nie czuł. W połączeniu z tym co zrobili w Rosji skłaniam się ku temu co pisze @darekmp3. Ucieszyłem się jak małe dziecko jak objechał Russella Jak to czasami niewiele trzeba kiedy sytuacja jest bardzo słaba... Edytowane 27 Października 2019 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #992 Napisano 27 Października 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #993 Napisano 28 Października 2019 W 2020 planuję pojechać na GP Węgier, czy ktoś z Kolegów był na Węgrzech, gdzie lepiej wynająć lokum w centrum czy raczej na obrzeżach. Planuję pojechać samochodem i obawiam się trochę, że w centrum będę miał problem z parkowaniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #994 Napisano 28 Października 2019 Centrum czego? Miejscowość, w której znajduje się tor, to w zasadzie wiocha. Wokół toru jest natomiast sporo fajnych campingów. Ja miałem do toru 2 minuty na piechotę (do wejścia nr 6). Polecam ten sposób :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #995 Napisano 28 Października 2019 (edytowane) hmmm a jak z miejscem na trybunach, chyba ciekawiej przy zakrętach? Będę jechał z Żoną i dwójką dzieci, kempingów wolę unikać... nie jestem zbyt kempingowy ostatnio namiot rozkładałem 2 godziny i myślałem, że go rozszarpię, poza tym lubię mieć toaletę Edytowane 28 Października 2019 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #996 Napisano 28 Października 2019 Ja byłem ostatnio częściowo na Goldzie (koniec prostej startowej), a na wyścigu na Generalu. Byłem nad trybuną Silver 2 i wydaje mi się, że to właśnie Silver 2, względnie trybuna Red Bull (ostatni zakręt i wyjście na prostą) są najlepsze do oglądania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #997 Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Patrząc na tor wydaje mi się, że Sliver 3 lub Redbull super to potwierdzasz to co sobie wymyśliłem Edytowane 28 Października 2019 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #998 Napisano 28 Października 2019 Byłem w tym roku, bilety miałem na trybunę Redbull.Świetne miejsca choc pewnie gole 4 jest jeszcze fajniejsza. Co do noclegu - trzeba wybrać jakiś kompromis. Centrum to masakryczne korki, jeśli biwak odpada to hotel poza centrum z dobrym dojazdem na tor jest najlepszym wyborem. Im wcześniej zamówisz tym będzie taniej. Ważna rzecz jeśli chodzi o Hungaro to wyjazd z parkingu w sobotę i niedzielę. Warto sobie rozgryźć bo można do Budapesztu jechać pół godziny a można i trzy godziny 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #999 Napisano 28 Października 2019 Ja byłem w tym roku na Gold 4 i jest mega, ale trochę bije po kieszeni.Mieszkaliśmy w centrum, a na dojazd korzystaliśmy z podstawianych, darmowych autobusów i następnym razem zrobiłbym podobnie. Wieczorem całe miasto pod nosem. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #1000 Napisano 28 Października 2019 Z ciekawości zapytam - ile czasu zajął dojazd autobusem z centrum na tor w sobotę lub niedzielę. Ja jeździłem samochodem i w sobotę z parkingu wyjeżdżałem 40 minut. W niedzielę już wiedziałem gdzie zostawić auto żeby szybko wyjechać 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach