Master Yoda 2171 #626 Napisano 31 Marca 2019 No i wszystko jasne.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 496 #627 Napisano 31 Marca 2019 Szowinista ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 268 #628 Napisano 31 Marca 2019 Clear Williams, córka Sir Franka. Corka Franka Williamsa jest Claire Williams. 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3621 #629 Napisano 31 Marca 2019 Corka Franka Williamsa jest Claire Williams.Dzięki za sprostowanie i czujność mam wrażenie że wszyscy wiedzieli o kogo chodzi mimo mojej pomyłki. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filiptomczyk85 3 #630 Napisano 1 Kwietnia 2019 Corka Franka Williamsa jest Claire Williams.Clear to pseudonim - w klasyfikacji kknstruktorow ma czyste zero 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43649 #631 Napisano 1 Kwietnia 2019 ...w klasyfikacji kknstruktorow ma czyste zeroJest to drugi w historii najbardziej utytułowany zespół na świecie. Ustępuje tylko Ferrari. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #632 Napisano 1 Kwietnia 2019 I stąd tym bardziej żal patrzeć na upadek tego zespołu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43649 #633 Napisano 1 Kwietnia 2019 Dokładnie.Tym bardziej, że jeszcze kilka lat temu walczył o czołowe miejsca. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #634 Napisano 1 Kwietnia 2019 2014 - 32015 - 32016 - 52017 - 5 A w 2017 roku Paddy Lowe powraca do Williamsa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26889 #635 Napisano 1 Kwietnia 2019 Chcą za wszelką cene utrzymać zespół w rękach rodziny,....rodziny w której istnieje wewnetrzny konflikt. Rodzeństwo nie utrzymuje ze sobą kontaktów. Powinni zaczac inaczej myslec i dac poprowadzic zespół komus innemu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43649 #636 Napisano 1 Kwietnia 2019 Myślę, że dopóki Sir żyje to będzie rodzinny biznes. Później sprzedadzą. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #637 Napisano 1 Kwietnia 2019 Uważam, że powinni pójść drogą Haasa i związać się mocniej z Mercedesem. Ale pewnie będzie tak, że na razie nic z tego, bo bardziej niż wyniki cenią sobie tą swoją "niezależność" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ritter #638 Napisano 1 Kwietnia 2019 Wyścig odbywał się w czasie gdy warunki są najbardziej zrównoważone w ciągu doby. Inne tory będą miały, może poza Monaco, zdecydowanie większą zmienność.Skoro wyścig był, w mojej ocenie "laboratoryjny" to wyciągnąłem wnioski, z tego jak to mniej więcej będzie się odbywało dalej w odniesieniu do przygotowania samochodów, wyłączając przypadki losowe i tyle.Bardzo ciekawie zapowiada się test samochodu Kubicy z innym kierowcą. To może pójść w bardzo różne strony. Ritter z przyjemnością widziałbym Ciebie w roli komentatora F1 w studiu TVP Sport Nie mam tego kanału, nigdy go nie oglądałem dlatego jeżeli to zaproszenie albo zwykła złośliwość to nie jestem w stanie tego odróżnić ani "wyłapać". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
streszo88 21 #639 Napisano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Ciekawy wyścig, inny od innych bo prawie w warunkach laboratoryjnych. Bez wiatru, wilgoci, możliwego deszczu, stabilna temperatura nawierzchni.Interesująco przedstawiają się porównania, niektórych samochodów. Weźmy takie Renault. W porównaniu z Ferrari to ostatnie zauważalnie szybciej się rozpędza i jest bardziej zrywne gdy tym czasem francuska konstrukcja, zgodnie z kanonem, przypomina kanapę na sprężynach . Nie to, żeby nie była w stanie ale robi to jakby od niechcenia. No i jeszcze problem przed, przedostatniego okrążenia. Czyżby ktoś w boksie nacisnął nie ten guzik co trzeba i oba samochody ni z tego ni z owego nagle się wyłączyły? Choć zawsze można zwalić winę na radzieckich hakerów . Wyścig odbywał się w czasie gdy warunki są najbardziej zrównoważone w ciągu doby. Inne tory będą miały, może poza Monaco, zdecydowanie większą zmienność.Skoro wyścig był, w mojej ocenie "laboratoryjny" to wyciągnąłem wnioski, z tego jak to mniej więcej będzie się odbywało dalej w odniesieniu do przygotowania samochodów, wyłączając przypadki losowe i tyle.Bardzo ciekawie zapowiada się test samochodu Kubicy z innym kierowcą. To może pójść w bardzo różne strony. Nie mam tego kanału, nigdy go nie oglądałem dlatego jeżeli to zaproszenie albo zwykła złośliwość to nie jestem w stanie tego odróżnić ani "wyłapać". Dobra dobra. Był wiatr i dość duża wilgotność. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez streszo88 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #640 Napisano 2 Kwietnia 2019 Ja też tego wiatru nie widziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #641 Napisano 2 Kwietnia 2019 A ja, jak siedziałem blisko telewizora, to nawet ten wiatr poczułem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #642 Napisano 8 Kwietnia 2019 Chyba sam spróbuję z tym sokiem w swoim aucie https://f1wm.pl/news/44914 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #643 Napisano 13 Kwietnia 2019 Russel znowu przed Kubicą w kwalifikacjach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3621 #644 Napisano 13 Kwietnia 2019 Obaj pojechali słabe ostatnie okrążenie a różnica to jakieś tysięczne sekundy. Niemniej jednak znowu przegrał q. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #645 Napisano 13 Kwietnia 2019 Różnica to całe 0028 s... Jak na razie, Mercedesy górą :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #646 Napisano 13 Kwietnia 2019 Niestety wiek i wypadek robią swoje. Russel młodszy, uzdolniony, pokazał ostatnio w Mercedesie skalę swojego talentu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12789 #647 Napisano 13 Kwietnia 2019 Niestety wiek i wypadek robią swoje. Russel młodszy, uzdolniony, pokazał ostatnio w Mercedesie skalę swojego talentu.To chyba Mercedes pokazał jaki ma dobry samochód. Każdy inny kierowca miałby porównywalny czas w ich bolidzie. Śmiać mi się chciało z Red Bulla dzisiaj ...piii...piii... ale burdel... to już pozamiatane... czas się skończył 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #648 Napisano 13 Kwietnia 2019 Niestety wiek i wypadek robią swoje. Russel młodszy, uzdolniony, pokazał ostatnio w Mercedesie skalę swojego talentu. Bzdury opowiadasz. Każdy jeden kierowca z całej stawki w Mercedesie osiągnie dobry wynik i każdy z nich w Williamsie będzie ostatni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #649 Napisano 13 Kwietnia 2019 A Hamilton jest tylko rok młodszy od Kubicy, a Raikkonen starszy o 5 lat, więc powinien daleko za RK przyjeżdżać. 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #650 Napisano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Hamilton zarabia 100 razy wiecej niż Kubicahttps://wrc.net.pl/f1-kubica-w-calym-roku-2019-zarobi-mniej-niz-hamilton-w-tydzien Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez rafi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach