sanik 86906 #1301 Napisano 6 Grudnia 2020 11 minut temu, fidelio napisał: To prawda i po cichu liczę właśnie na to, że Checo trafi do Red Bulla. Z Maxem mógłby stworzyć bardzo ciekawy duet. Najważniejsze, że od jakiegoś czasu jest znowu ciekawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26889 #1302 Napisano 6 Grudnia 2020 Ktoś czai co założono Russelowi i co chciano założyć Botasowi?Podobno RUS dostał na przód opony przeznaczone dla BOT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12789 #1303 Napisano 6 Grudnia 2020 A może zimówki im chcieli założyć 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3620 #1304 Napisano 6 Grudnia 2020 Namieszali - nie wiem czy obaj kierowcy merca nie zastana zdyskwalifikowani. GR na pewno powinien bo dostał nie swoje opony. VB dostał po 17 sekundach swoje - te same które mu chwilę wcześniej zdjęli. Cyrk masakryczny. Namieszali i to dziwne bo przewaga była ogromną i mieli czas na spokojne obsłużenie obu kierowców. Ale to jest piękno f1 2 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86906 #1305 Napisano 6 Grudnia 2020 6 minut temu, rk7000 napisał: Namieszali - nie wiem czy obaj kierowcy merca nie zastana zdyskwalifikowani. GR na pewno powinien bo dostał nie swoje opony. VB dostał po 17 sekundach swoje - te same które mu chwilę wcześniej zdjęli. Cyrk masakryczny. Namieszali i to dziwne bo przewaga była ogromną i mieli czas na spokojne obsłużenie obu kierowców. Ale to jest piękno f1 Czyli dobrze odczytałem, że opony dostali jakby na krzyż, ale pokapowano się przy Botasie. Cóż, uroki sportu 😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26889 #1306 Napisano 6 Grudnia 2020 A może zimówki im chcieli założyć No właśnie, bo tuż obok stały zimówki od passata, i team chciał przekroczyć kolejną granicę osiągów F1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michszy 6711 #1307 Napisano 6 Grudnia 2020 Po dzisiejszym GP wiem więcej: - Pewien redaktor Cezary G. skompromitował się już w moich oczach zupełnie. - Merc zaliczył swój największy fuckup w ostatnich latach, przebili nawet grande strategię czerwonych. - George potwierdził, że to świetny driver, Bottas nawet nie próbował wyjść z roli kierowcy nr 2. Choć trzeba przyznać, że zespół chciał zwycięstwa Georga. Po zmianie na twarde u Russela, Bottas został jeszcze kilka ładnych kółek na mediumach zupełnie niepotrzebnie tracąc dobre 5-6 sekund. Ten drugi pit podczas neutralizacji, też mam wrażenie że trochę pod Georga bo widać było, że jechał gorzej niż na pośredniej mieszance (pomijam te zgłaszane przez niego kłopoty z mocą). Nic mu jednak nie ujmując, wygrałby to gdyby nie ten cały cyrk. - Perez ma sezon życia, strasznie go szkoda, jeśli nie znajdzie fotela. Jak Albon zostanie, to znaczy, że wpływy Tajów w RB są ogromne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 594 #1308 Napisano 8 Grudnia 2020 tapatalked verstuurd vanaf mijn iphone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8097 #1309 Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, Czujnik napisał: tapatalked verstuurd vanaf mijn iphone Poplakalem sie A na powaznie - po swietnym wystepie Russella tempo powrotu Hamiltona do zdrowia mocno przyspieszylo, podobno ma jechac w weekend. Dla mnie jesli Mercedes na jaja i kregoslup to wysle Lewisa na urlop w tym roku (ma juz tytul) i pozwoli Russellowi pojechac raz jeszcze. Zobaczymy... PS. Pereza do RB nie wezma. Dwa koguty w kurniku to o jednego za duzo, oni szukaja i potrzebuja drugiego Bottasa - predzej widze tam Hulka, ktory chyba latwiej zaakceptuje role kierowcy nr 2. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1310 Napisano 8 Grudnia 2020 W RB mają problem, bo Tajowie są współwłaścicielami zespołu, a kolega Taj jest dobrym skrzydłowym, niestety za wolnym Na 99% Albon zostanie w RB. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1311 Napisano 19 Grudnia 2020 Perez w RB, super 2 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1312 Napisano 19 Grudnia 2020 No i się myliłem, ale dobrze wyszło. Perez na pewno jest lepszym kierowcą , od Albona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1459 #1313 Napisano 20 Grudnia 2020 Dobra wiadomość dla sportu. Perez to dobry kierowca. Co z Hulkenbergiem? Gość mi zaimponował w tym sezonie. Przywołany z knajpy i kręcił wyniki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #1314 Napisano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Ja Hulkenberga polubiłem gdy już nie jeździł Co do Pereza to świetnie, że dostał miejsce w Red Bulu. Ogólnie przyszły rok na papierze wyglada dużo ciekawiej niż zakończony sezon. Botas wie, że to rok ostatniej szansy, w Red Bulu może być ciekawa walka wreszcie (choć nie sądzę, aby Max mógł się czuć zagrożony). Liczę na to, że Ferrari się poprawi i dołączy w walce o 3 miejsce, a Sainz też jest dobrym kierowcą. Sporą zagadką będzie forma Renault (jakaś głupia Alpina w zasadzie) i McLarena które są na fali wznoszącej. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Kewinkorpyta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1315 Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) Przed chwilą oficjalny profil F1 na IG poinformował o podpisaniu przez Hamiltona kontraktu z Mercedesem. To co, 8my tytuł dla Lewisa? Edytowane 8 Lutego 2021 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michszy 6711 #1316 Napisano 8 Lutego 2021 To jest chyba oczywiste i nie trzeba się bardzo nad tym rozwodzić (kwestia tytułu). Tego samochodu nie da się pokonać, a kierowca, cóż..bardzo dobry też. Za rok może być ciekawie bo kontrakt prawdopodobnie krótkoterminowy, pytanie jak za rok Mercedes będzie chciał bardzo współpracować z Lewisem i jak sam Lewis będzie chciał jeździć w F1. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 353 #1317 Napisano 8 Lutego 2021 Będzie chciał jeździć tak długo, jak długo Mercedes będzie się godził na "kelnera" w drugim bolidzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1318 Napisano 8 Lutego 2021 Ptaszki ćwierkają właśnie, że nie ma już w kontrakcie klauzuli o możliwości decydowania przez Lewisa o drugim kierowcy 😉 Szefostwu Daimlera bardzo się spodobał występ Russela w GP Sakhir. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1319 Napisano 8 Lutego 2021 Skoro kontrakt jest na 1 rok (jeśli jest), to nielogiczne jest, by taka klauzula się tam pojawiła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1320 Napisano 8 Lutego 2021 Pisałem w momencie, w którym nie wiedziałem jeszcze, że to tylko na rok. No bo skoro już wcześniej wiadomo było, że w Mercedesie będzie w 2021 jeździł Bottas, to faktycznie taka klauzula w kontrakcie dla Lewisa na ten sam rok faktycznie nie ma sensu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1321 Napisano 17 Lutego 2021 Richard Mille jako sponsor pożegnał się z ARRO, a w poniedziałek w Warszawie prezentacja (pierwsza w ogóle w Polsce) tegoż zespołu. Czy będzie sponsor zegarkowy zespołu? Ktoś? Coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86906 #1322 Napisano 22 Lutego 2021 W dniu 17.02.2021 o 21:26, Iko napisał(-a): Czy będzie sponsor zegarkowy zespołu? Ktoś? Coś? Bolid i uniformy kierowców nie mają oznaczeń firm zegarkowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1323 Napisano 23 Lutego 2021 Richard Mille podpisał umowę z Ferrari. Girard Peregaux z kolei będzie współpracował z Aston Martinem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26889 #1324 Napisano 27 Marca 2021 Sezon wystartował a tu cisza od miesiącaOd tygodnia można sobie na Netflixie odświeżyć ubiegły rok w F1https://www.netflix.com/title/80204890?s=a&trkid=13747225&t=cp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86906 #1325 Napisano 27 Marca 2021 Zobaczymy co się będzie działo, może w końcu RB nawiąże walkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach