rafalmosty 168039 #7526 Napisano 12 Lutego Dzięki Marcin @QuadrifoglioVerde 👌 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 94248 #7527 Napisano 13 Lutego 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 10738 #7528 Napisano 13 Lutego 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56461 #7529 Napisano 13 Lutego Klubowiec wyszedł wspaniale. To naprawdę udany, niepowtarzalny projekt i świetne wykonanie. I teraz jest okazja, aby nabyć w drodze licytacji egzemplarz z nr 041. Forumowa aukcja charytatywna trwa: Łukasz, wspaniała inicjatywa! Czapki z głów. 4 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4688 #7530 Napisano 13 Lutego Klubowiec, klubowiec, tymczasem pod osłoną nocy jak przystało na wojskowe przyzwyczajenia, uruchomiliśmy sprzedaż najnowszego modelu PRO-MILITARI Durum Automatic. https://vratislavia-watches.com/produkt/vratislavia-conceptum-pro-militari-durum-automatic/ 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 8900 #7531 Napisano 14 Lutego Klubowiec, klubowiec, tymczasem pod osłoną nocy jak przystało na wojskowe przyzwyczajenia, uruchomiliśmy sprzedaż najnowszego modelu PRO-MILITARI Durum Automatic. https://vratislavia-watches.com/produkt/vratislavia-conceptum-pro-militari-durum-automatic/ Spontanicznie zamówiłem, z niecierpliwością czekam na dostawę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56461 #7532 Napisano 14 Lutego Klubowiec zaliczył dziś przebieranki. Na pierwszy ogień poszedł mesh: Czerwony dwuczęściowy perlon, podobnie jak guma, nie wszedł (zostały tylko przyłożone do koperty): 6 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4688 #7533 Napisano 14 Lutego z tych wszystkich tylko mesh pasuje. Mysle ze dobrze siadłby także kauczuk i powstałby zegarek w stylu Bregueta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56461 #7534 Napisano 14 Lutego Wygrał jednoczęściowy perlon o grubym splocie. Ledwo wszedł, ale wszedł 😁 Będzie idealny na upały i do wody (ten zegarek ma WR100m i zakręcaną koronkę). 10 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4688 #7535 Napisano 14 Lutego z tych wszystkich tylko mesh pasuje. i kauczuk wtedy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56461 #7536 Napisano 14 Lutego 2 minuty temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a): (...) Mysle ze dobrze siadłby także kauczuk i powstałby zegarek w stylu Bregueta I to też jest dobry kierunek. I perol o cienkim splocie, bardziej pasujący do wzoru na tarczy... 9 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czuszka 10488 #7537 Napisano 14 Lutego Mi się najbardziej podoba na meshu i na czarnym perlonie o grubym splocie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56461 #7538 Napisano 14 Lutego 9 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 10854 #7539 Napisano 16 Lutego Zwrócę delikatnie uwagę, że w biznesie powszechnie stosowana jest zasada, aby do wszystkich Członków Zarządu zwracać się per "Panie Prezesie", w żadnym wypadku "Panie Członku" PS Do Piotra z racji zamieszkania alternatywnie można zwracać się także "Chopie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74870 #7540 Napisano 17 Lutego 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6474 #7541 Napisano 18 Lutego Trochę to trwało, ale mam i ja 😁. 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 7398 #7542 Napisano 18 Lutego Przykleił się, to tylko potwierdza jak udany to jest projekt. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 8900 #7543 Napisano 18 Lutego Ja też sie pochwalę nowością, aczkolwiek zupełnie inną niż pozostali 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultor 201 #7544 Napisano 18 Lutego (edytowane) Godzinę temu, traczu napisał(-a): Ja też sie pochwalę nowością, aczkolwiek zupełnie inną niż pozostali Bardzo ciekawy projekt, dobór tarczy, wskazówka sekundowa, zieleń w połączeniu z brązem...tylko ten rozmiar. Akurat koperty z brązu w moim mniemaniu najlepszy efekt dają przynajmniej przy 43mm. Edytowane 18 Lutego przez ultor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4688 #7545 Napisano 18 Lutego (edytowane) Ja sam mam spory nadgarstek i uważam, że w brązie ten zegarek wyglada nawet na wiekszy niz z tą samą kopertą 13 Eskadra. Jest to zegarek idealnego srodka, ani za maly ani za duzy i po prostu komfortowy Edytowane 18 Lutego przez QuadrifoglioVerde 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 8900 #7546 Napisano 18 Lutego Bardzo ciekawy projekt, dobór tarczy, wskazówka sekundowa, zieleń w połączeniu z brązem...tylko ten rozmiar. Akurat koperty z brązu w moim mniemaniu najlepszy efekt dają przynajmniej przy 43mm.Też zazwyczaj lubię większe zegarki z brązu i takie miewałem. Ale tutaj ten bardziej kompaktowy rozmiar bardzo fajnie pasuje. Przypomina mi troche Orisa Big Crown Bronze. Zdecydowanie wielkościowo jest dobrze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 17349 #7547 Napisano 21 Lutego 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 168039 #7548 Napisano 26 Lutego 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 4037 #7549 Napisano 27 Lutego 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 4037 #7550 Napisano 28 Lutego 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach