Marcenao 0 #1001 Napisano 19 Października 2017 A gotowy zapłacić ok 2500zl ? jeśli tak to rozważymy.W przyszłym roku wydaje mi się, że tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18966 #1002 Napisano 20 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pore 6 #1003 Napisano 3 Listopada 2017 Pytanie do QuadrifoglioVerde. Kiedy można się spodziewać wysyłki Vis'a uprising ?(Nie mogę się już doczekać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #1004 Napisano 3 Listopada 2017 W weekend będą rozsyłał dane do wpłat końcowych. Dostawy przez cały Listopad. Pierwsza partia we Wtorek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pore 6 #1005 Napisano 3 Listopada 2017 Wspaniała wiadomość. Dziękuję. A zegarek jest super ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #1006 Napisano 3 Listopada 2017 (edytowane) Nie widać zdjęć...Już widać, ale na drugim sekundowej nie widać Edytowane 3 Listopada 2017 przez Odin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #1007 Napisano 3 Listopada 2017 Nie widać zdjęć...No też mam jakiś zgrzyt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiciol 7 #1008 Napisano 3 Listopada 2017 Dzieje się coś w temacie chrono S12 poza renderem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #1009 Napisano 3 Listopada 2017 No ładnie. Remis. Ta ma to, czego brakowało czy nieco szkodziło poprzedniej (mocna luma, brak kontrowersyjnych nieco złotych wykończeń wskazówek, koronki), tamta miała zaś niesamowite, przecierane pvd, "wypaloną" lumę, tarczowy sandwich. Wypada mieć obie wersje W weekend będą rozsyłał dane do wpłat końcowych. Dostawy przez cały Listopad. Pierwsza partia we Wtorek. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1010 Napisano 3 Listopada 2017 Świetnie wygląda ten Vis! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #1011 Napisano 3 Listopada 2017 Dzieje się coś w temacie chrono S12 poza renderem? Dzieje się, robimy testy tarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #1012 Napisano 5 Listopada 2017 Piękne zdjęcia VIS-a. Teraz tylko czekam na wiadomość na skrzynce i później sam zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #1013 Napisano 6 Listopada 2017 No to jeszcze dekielek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #1014 Napisano 6 Listopada 2017 Wygląda świetnie. Jest wersja bez daty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #1015 Napisano 6 Listopada 2017 Wygląda świetnie. Jest wersja bez daty? Tylko z datą ale dysk jest czarny więc nie bruździ tak bardzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #1016 Napisano 6 Listopada 2017 Stary model też miał swoje zalety... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1933 #1017 Napisano 6 Listopada 2017 Sie człowiek naogląda i tylko ochoty nabierze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur111bartek 11 #1018 Napisano 6 Listopada 2017 Stary model też miał swoje zalety...Obraz 1.jpgStary model ma same zalety.Nowy też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #1019 Napisano 6 Listopada 2017 Stary model też miał swoje zalety...Obraz 1.jpg Super ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5916 #1020 Napisano 6 Listopada 2017 Stary model też miał swoje zalety...Obraz 1.jpg Stary model miał tylko jedną wadę - słaba luma... Można by jeszcze wymienić wadę wspólną - ten zegarek albo powinien mieć większą średnicę albo powinien być niższy...Nowy model świetnie wygląda, ale jak jest nowy, w trakcie użytkowania będzie łapał rysy jak "tra la la" właśnie dlatego że jest wysoki, łatwo nim w coś pizdnąć, na starej wersji wszelkie kancery "są maskowane" przez powłokę, która jest jaka jest - nowa wersja... no cóż nic tam nie maskuje, na takim wykończeniu każda rysa będzie widoczna, a usunąć ją będzie można tylko "profesjonalnie" czyli 99,9% użytkowników raczej sobie z tym nie poradzi. Wiec albo zegar do pudełka albo trzeba się liczyć że wcześniej czy później będzie cały polerowany, no chyba że ktoś lubi "sznity" na lunecie...Reasumując nowa wersja dobrze wygląda i się podoba bo jest nowa - ale jeśli chodzi o użytkowanie to starej wersji nie dorówna - ni ma szans... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1386 #1021 Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Nie pamiętam czy pytałem .Czy te nowe Visy są numerowane? Edytowane 6 Listopada 2017 przez mirek 1969 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #1022 Napisano 6 Listopada 2017 Piotrek, wprowadza Was w błąd. Powłoka w VIS1935 Uprising to nie jest zwykłe piaskowanie, ale powłoka DLC o takiej samej twardości jak na poprzednim Vis-ie. Koperty są piaskowane i na to dajemy warstwę utwardzalną. Bardzo ciężko zarysować te koperty. Tym się wyróżnia ten zegarek od innych tylko na pierwszy rzut oka podobnych. VIS-y Uprising nie są numerowane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo72 71 #1023 Napisano 7 Listopada 2017 Czy planujecie zrobić reedycję Formmeistera Night Blue Ciemno Niebieski? Lub może gdzieś jeden wam zalega na stanie;). Nie ukrywam byłby to mój pierwszy automat. Bez podziałki sekundowej bardziej mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #1024 Napisano 7 Listopada 2017 Czy planujecie zrobić reedycję Formmeistera Night Blue Ciemno Niebieski? Lub może gdzieś jeden wam zalega na stanie;). Nie ukrywam byłby to mój pierwszy automat. Bez podziałki sekundowej bardziej mi się podoba. Nie planujemy. Nie zalega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiciol 7 #1025 Napisano 7 Listopada 2017 Czy planujecie zrobić reedycję Formmeistera Night Blue Ciemno Niebieski? Lub może gdzieś jeden wam zalega na stanie;). Nie ukrywam byłby to mój pierwszy automat. Bez podziałki sekundowej bardziej mi się podoba.Jest taki w dziale SPRZEDAMhttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/154142-formmeister-vostok-trytowy-i-timex/?fromsearch=1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach