robol1 248 #2176 Posted February 3, 2020 Ciekawe, miec AP jak zegarek do tyrania ktoś nosi AP do roboty,a ktoś taki jak ja Sarba.Normalne w demokracji. Nie ma co zazdroscic 0 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 73775 #2177 Posted February 3, 2020 ktoś nosi AP do roboty,a ktoś taki jak ja Sarba.Normalne w demokracji. Nie ma co zazdroscic To raczej kapitalizm 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
robol1 248 #2178 Posted February 4, 2020 czy istnieje kapitalizm bez demokracji?Na tym własnie polega cieszenie się zegarka że nosi sie go codziennie a nie trzyma w szafie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27784 #2179 Posted February 4, 2020 Koledze Mario raczej chodziło nie o wolność wyboru a możliwości. 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 73775 #2180 Posted February 4, 2020 Koledze Mario raczej chodziło nie o wolność wyboru a możliwości.Dokładnie tak 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Muzzy 4057 #2181 Posted February 4, 2020 A ja tam noszę i do koszuli i na basen 0 Share this post Link to post Share on other sites
maariusz 409 #2182 Posted February 4, 2020 Muzzy, tak z ciekawości. Mierzyles jak dokladny jest mechanizm? Jaka ma odchylke? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Muzzy 4057 #2183 Posted February 4, 2020 Tak kilka razy mierzyłem, wychodziło zawsze w granicach 1-2 sekund na dobę. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #2184 Posted February 4, 2020 No i wyjaśniło się. Zegarek jest oryginalny, ze stycznia 2018 roku, jak się okazało. W nowych nie ma już numeru na deklu (ale nie wiem od którego dokładnie miesiąca i roku). Powyższe informacje przekazał mi ustnie właściciel, który odwiedził Hermitage na pl. Piłsudskiego 1. 0 Share this post Link to post Share on other sites
pablo122 1383 #2185 Posted February 4, 2020 No i dobra wiadomość 0 Share this post Link to post Share on other sites
Muzzy 4057 #2186 Posted February 4, 2020 Super wiadomość. Mój jest z 2017 wiec możlowe że od 2018 jest zmiana.A co z tą gwarancją na stronie ? Działa ? Sprawdziłem jeszcze raz u siebie i należy wpisać z karty tylko tą 1 część numeru seryjnego. Może to jest przyczyna błędu? Noi najlepiej usuń zdjęcie tej karty z tematu dla bezpieczeństwa. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #2187 Posted February 4, 2020 Sprawdzali na początku tę gwarancję i też im coś nie tak wyskakiwało. Nie wiem jak ostatecznie sprawdzili rok, bo nie było mnie przy tym. Aha, w zegarku brakuje jeszcze szlufki. Pytał o możliwość dokupienia, ale niestety, można tylko w komplecie z paskiem za chore kPLN. Trochę mnie już zmęczył ten temat. Na szczęście właściciel jest już spokojny, to i ja może odpocznę od tego całego AP. Dzięki wszystkim za pomoc! 0 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 73775 #2188 Posted February 4, 2020 Wszystko skończyło się happy endem. I glaca się cieszy 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #2189 Posted February 4, 2020 To na pożegnanie - nieco podobne ale od razu widać kto rządzi 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 44363 #2190 Posted February 5, 2020 A ja tam noszę i do koszuli i na basen Czyli jesteś demokratycznym kapitalistom. Piekny ten AP. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
SphinX 77 #2191 Posted February 8, 2020 https://ch24.pl/recenzja-audemars-piguet-code-1159-chronograph-zdjecia-live-dostepnosc-cena/ 0 Share this post Link to post Share on other sites
maariusz 409 #2192 Posted February 9, 2020 "Nie gada" do mnie ten AP. Nawet magia znaczka nie pomaga. 0 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10843 #2193 Posted February 9, 2020 No ten model jest... beznadziejny 0 Share this post Link to post Share on other sites
nomysz4 517 #2194 Posted February 10, 2020 No ten model jest... beznadziejny Nie bądź aż tak surowy Mariusz:)Nie zamierzam go oczywiście jakoś bardzo bronić ale bardzo zyskuje na żywo imo.Szczególnie koperta i szkło tutaj potrafią zauroczyć , fakt że jest uczucie że czegoś brak... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Tadzik01 75 #2195 Posted February 10, 2020 No ten model jest... beznadziejny Może raczej należałoby powiedzieć, że jest przeciętny. IMHO ma „przeładowaną” tarczę. 0 Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3941 #2196 Posted February 10, 2020 Miałem go w rękach w kilku wariantach. Pewnie ktoś już zrobił takie badania w ilu procentach na nasz odbiór zegarka wpływają poszczególne jego elementy ale nie znając ich jakoś intuicyjnie czuję, że tarcza jest bardzo ważna. Błędem w sztuce należy zatem nazwać dopełnienie, dopieszczanych latami koperty i szkła , zaledwie przeciętną tarczą. Zwłaszcza w przypadku firmy od której oczekuje się „ więcej za więcej”. 0 Share this post Link to post Share on other sites
DEMEL 78 #2197 Posted February 10, 2020 No tarczą nie wabi. Pewnie nie musi. Ale taki zwyczajny niezwyczajny jest. 0 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10843 #2198 Posted February 10, 2020 Nie bądź aż tak surowy Mariusz:)Nie zamierzam go oczywiście jakoś bardzo bronić ale bardzo zyskuje na żywo imo.Szczególnie koperta i szkło tutaj potrafią zauroczyć , fakt że jest uczucie że czegoś brak...Cos, co ma nosic znamiona HH powinno urzekac - albo swoja prostota albo pieknem. Tutaj element dla mnie jeden z najwazniejszych wyglada beznadziejnie i jedyne co broni tego zegarka, to to, co pokazales i mechanizm. Jednak calosciowo - slabo... nawet jak na zywo jest lepiej, to dla mnie za malo 0 Share this post Link to post Share on other sites
fuken 0 #2199 Posted February 10, 2020 @hubex W Hermitage pojęcie sprzedawców na temat oryginalności AP jest bliskie zeru. Wyślijcie ten zegarek do AP na przegląd Miałem kupić ten zegarek od tego samego sprzedawcy. Książkę mógłbym napisać o tym co sprzedawca powiedział mi na temat sprzedawanego egzemplarza. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #2200 Posted February 10, 2020 W salonie oferowali właścicielowi wysłanie zegarka do AP w celu wystawienia certyfikatu oryginalności, bo sami tego zrobić nie mogą. Nie zdecydował się. Gdybym to ja kupował taki zegarek, na pewno nie byłby to ten egzemplarz. Jakakolwiek byłaby jego historia i kompletność zestawu, nie jest to moim zdaniem podróbka. Ot, taka "lombardowa" konfiguracja, bez szlufki 0 Share this post Link to post Share on other sites