Mirosuaw 41203 #15426 Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Widzę przypasował ta kostka jest debeściak. Miałem różne ale imperator ma to coś. Te na bransach w stali klocowate. Nowe wyświetlacze jak smartfonie. A ten jest: Ja już kiedyś miałem GW5000 (bez U) i teraz powróciłem do nowszej wersji. Bezobsługowy, dokładny, wygodny, klasyka G. Czego chcieć więcej? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 25993 #15427 Napisano 5 godzin temu (edytowane) 48 minut temu, Mirosuaw napisał(-a): Ja już kiedyś miałem GW5000 (bez U) i teraz powróciłem do nowszej wersji. Bezobsługowy, dokładny, wygodny, klasyka G. Czego chcieć więcej? Jednej rzeczy: fabrycznie dołączonej bransolety combi, której kolor zgrywałby się z kopertą. Kiedyś zrobiłem taką przekładankę ale właśnie odcień był inny. Mielibyśmy kostkę idealną. Edytowane 5 godzin temu przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 41203 #15428 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): Jednej rzeczy: fabrycznie dołączonej bransolety combi, której kolor zgrywałby się z kopertą. Kiedyś zrobiłem taką przekładankę ale właśnie odcień był inny. Mielibyśmy kostkę idealną. Różne są opinie. Sporo osób (nie mówię, że wszyscy) twierdzi, że GW5000, z racji większej masy niż inne kostki, nie najlepiej dogaduje się z bransoletą combi. Całość jest źle wyważona, zegarek "lata" po nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach