Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Z Rasasi warto zapoznać się z La Yuqawam- rewelacja, posiada DNA TF TL. 

Mi się skończyła próbka i na pewno będzie cały flakon. Trwałość jest kosmiczna :D

Jeszcze nad Tobacco Blaze myślę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy macie wiedzę gdzie można kupić Olivier Durbano Rock Crystal, Heliotrop?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Durbano niestety nie widziałem nigdzie poza alle...i Quality ale ostatnio szukałem w zeszłym roku więc może coś się zmieniło. Chrysolite wtedy mnie zmusił do poszukiwań;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trwałość Rasasi jest ogromna- zgadzam się, w zasadzie jak większości arabskich perfum.

Edytowane przez igi59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy macie wiedzę gdzie można kupić Olivier Durbano Rock Crystal, Heliotrop?

Quality

Rock Crystal bardzo ciekawy zapach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Rasasi warto zapoznać się z La Yuqawam- rewelacja, posiada DNA TF TL. 

Miały być tanie a nie po 340 zł za 75ml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś używał Jaguar Classic Black? Z opinii chwalą zapach za całkiem niezłą trwałość, a cena zachęca. W internecie 42 zł z wysyłka, w drogeriach w promocjach ok. 60 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieje możliwość zorganizowania profesjonalnych warsztatów zapachowych lub spotkania w formie wykładu i prezentacji zapachowej  w Quality Missala - rodzinna firma pewnie dla wielu z Was doskonale znana.  

Czy byliby chętni do wzięcia udziału w takim spotkaniu ? Brałem już udział w czymś takim i  tworzyłem własną kompozycję pod okiem, a raczej nosem specjalistów. Zabawa przednia, ale wbrew pozorom nie jest to takie proste jak się wydaje. Przyznam się że efektem nie jestem zachwycony tzn. zapachem który stworzyłem. 

Warsztaty zapachowe to optymalnie 10 do 15 osób, a wykład nawet 20 -25. Zajęcia są niestety płatne i to może stanowić barierę.  Nie namawiam, ale informuję o  takiej możliwości.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś używał Jaguar Classic Black? Z opinii chwalą zapach za całkiem niezłą trwałość, a cena zachęca. W internecie 42 zł z wysyłka, w drogeriach w promocjach ok. 60 zł.

Mam Jaguara Black i Gold. Wg mnie bardzo dobre zapachy biorąc pod uwagę stosunek cena/jakość . Jak dla mnie , na tę porę roku bardziej pasuje Gold- lekko słodki. Black bardziej świeży. To tylko moje subiektywne odczucie, a oba zapachy godne polecenia. Oba zapachy bardzo bezpieczne. Spodobają się raczej każdemu.

Edytowane przez kris.top

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak z projekcją? Bliskoskórna czy czuć cokolwiek więcej? Trwałość dobra? Biorąc pod uwagę cenę oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak z projekcją? Bliskoskórna czy czuć cokolwiek więcej? Trwałość dobra? Biorąc pod uwagę cenę oczywiście.

Parametry: trwałość i projekcja - na prawdę dobre. Zadziwiająco dobre, jak na tą półkę cenową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie fajne nowości w mojej szafce

1ef5674d4381.jpg

f2967bf6c956.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, Gucci Guilty Absolute! Genialny zapach. Gratuluję dobrego wyboru! Idealny na jesień.

W końcu zrobiło się chłodniej - wyciągnąłem Davidoffa Zino (już nie mogłem się doczekać!) :)

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Sam ostatnio dość często wracam do Zino. Swietny zapach :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gucci jest super.Leo pour lui inny, ale też cieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam dziś mydlanego Drakkara Noir. 

Edytowane przez Adi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem otoczenie przeżyje :). Swoją drogą perfum w tak niskiej cenie i mocarnej trwałości oraz projekcji powinien być przykładem dla wielu znacznie droższych zapachów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi