Lincoln Six Echo 78470 #9476 Napisano 24 Października 2020 17 godzin temu, brz napisał: A co się dzieje w hotelach droższych niż Ibis? Bo ja niestety się w takich nie budzę. A ile masz lat? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9477 Napisano 24 Października 2020 Najwyraźniej za mało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1575 #9478 Napisano 24 Października 2020 Właśnie kupiłem w ciemno dla Żony ten zapach na limango >>> https://www.fragrantica.pl/perfumy/Estee-Lauder/Youth-Dew-555.html Ma stary Cinnabar E. Lauder - dla mnie rewelacja. Po tych opisach spodziewam się też wszystkiego najlepszego zna ktoś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22034 #9479 Napisano 24 Października 2020 Łukaszu, słodko przyprawowy. Męski, ale dość słaba trwałość i chyba bliskoskórny. Wczoraj było męskie granie😁? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9480 Napisano 24 Października 2020 Taaa, z przerzutami, bo właśnie przy kieliszku siedzę. Co do JC, to zdaje się, że chyba te opinie o mizernych parametrach mnie ostatecznie odstraszyły. To taki klimat Benka Intense? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #9481 Napisano 24 Października 2020 Wąchałem dziś Encre Noire i... Matko Boska cóż to za dziwny zapach! Najpierw coś jakby wypalona trawa, dym z ogniska, ziemniaki z popiołu, potem wilgotna piwnica, ciemny las, wnętrze starego kościoła, kadzidła, mrok, mrok i jeszcze raz mrok. Niezwykły, przejmujący zapach. Doskonale nadaje się na grzyby, albo do trumny, no i chyba już nigdzie indziej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22034 #9482 Napisano 24 Października 2020 Lestaf, błądzisz, błądzisz 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #9483 Napisano 24 Października 2020 Ale ten zapach mi się podoba! Przywołuje wspomnienia z dzieciństwa, gdy ze spodniami umazanymi trawą i ziemią, biegalem z kumplami po lasach. Chętnie sobie czasem ten zapach powącham, ale raczej nie chcę nim pachnieć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba83 284 #9484 Napisano 24 Października 2020 Mam dokładnie takie same odczucia , gdy wącham EN moja wyobraźnia odrazu pokazuje mi obraz średniowiecznego wiezienia w mokrych ciemnych lochach 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #9485 Napisano 24 Października 2020 Uniwersalny, całoroczny zapach do 200 zł:Acqua di Gio ProfumoDior SauvageDolce & Gabbana Pour HommeMontblanc ExplorerTom Ford For MenYSL Opium - no może oprócz lata Gdybym miał wybrać jeden z powyższych to byłby to $$ Gabbana ale myślę, że Sauvage też dobrze by się wkomponował między Twoje EN i L'Instant. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #9486 Napisano 24 Października 2020 Baldessarini ConcentrateLalique Hommage L'HommeMugler CologneAcqua di Parma Colonia Pura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2254 #9487 Napisano 26 Października 2020 Czy polecacie sklep stylemania.pl ? Moja sobie upatrzyła tam jakieś perfumy w dobrej cenie a ja nie znam tego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #9488 Napisano 26 Października 2020 Ja nie kojarzę tej stronki. A o jakie perfumy chodzi, że tak spytam z ciekawości? Sprawdź sobie w tych porównywarkach cen, są tam tylko sprawdzone sklepy.Perfumehub.plPerfumomaniak.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1139 #9489 Napisano 26 Października 2020 Ja dostałem na ostatnie urodziny Burberry London - jak ktoś lubi ciężkie, męskie zapachy to polecam - ideolo na zimę - do swetra, choinki i szklanki whiskey. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2254 #9490 Napisano 26 Października 2020 Ja nie kojarzę tej stronki. A o jakie perfumy chodzi, że tak spytam z ciekawości? Sprawdź sobie w tych porównywarkach cen, są tam tylko sprawdzone sklepy.Perfumehub.plPerfumomaniak.plChodzi o Mancera Black Vanilla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 78470 #9491 Napisano 26 Października 2020 I kolejna próbka: EIGHT&BOB "Original". EIGHT & BOB został wydany w 2012 roku. Twórcą kompozycji zapachowej jest Albert Fouquet. Nutami głowy są imbir, kardamon, cytryna i bergamotka; nutami serca są cedr, orzech laskowy, labdanum i drzewo gwajakowe; nutami bazy są paczula, drzewo sandałowe, ambra i wanilia. Subiektywnie: jakiś taki galeriowo-douglasowy przeciętniak jakich wiele. Zupełnie nie rozumiem wcale nie tak nielicznych zachwytów - dla mnie wali chemią z Rossmanna. Trwałość i projekcja większa niż byśmy chcieli. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #9492 Napisano 27 Października 2020 Czy polecacie sklep stylemania.pl ? Moja sobie upatrzyła tam jakieś perfumy w dobrej cenie a ja nie znam tego Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkStylemania jest ok. Na allegro tez mają konto 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #9493 Napisano 27 Października 2020 Napiszcie mi proszę co myślicie o perfumach 1 Milion i 1 Milion Prive. Coraz bardziej mi się zaczynają podobać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9494 Napisano 27 Października 2020 Creed Green Irish Tweed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #9495 Napisano 27 Października 2020 Mogę potwierdzić, że wybór Łukasza jest bardzo przyjemny, blisko tematu. Szwagier złapał się na GIT'a, jak na kiść bananów (Łukasz ), chce na spółkę kupować, więc jak coś, to jestem zainteresowany jakimś używanym flakonem albo odlewkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #9496 Napisano 28 Października 2020 21 godzin temu, brz napisał: Creed Green Irish Tweed Ja osobiście wolę Aventus 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9497 Napisano 28 Października 2020 Bardzo mnie to cieszy, ale nie o konkurs popularności tu chodziło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 341 #9498 Napisano 30 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 20:20, Lestaf napisał: Napiszcie mi proszę co myślicie o perfumach 1 Milion i 1 Milion Prive. Coraz bardziej mi się zaczynają podobać... Stał się za bardzo popularny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22034 #9499 Napisano 30 Października 2020 Ładny, męski, korzenny, cynamon. Tylko gdzie tu intense. Klasyczny pour homme daje piąchą w twarz, ten to nawet nie jest lekki liść😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9500 Napisano 30 Października 2020 (edytowane) Bo tak to często jest z tymi intensami i extremami, że często są cichsze od wersji podstawowej. No, Spicebomb Extreme, raczej nie ma się czego wstydzić w kwestii parametrów. Do mnie dotarły w tym tygodniu 2 gagatki, które też do słabeuszy nie należą. Mam nadzieję, że tym razem to naprawdę ostatnie zakupy w tym roku, bo jeśli jednak coś kupię i (pobłażliwa dotąd) stara przyuważy, zostanę wykastrowany niczym - rzekomo - La Nuit de l'Homme. 😅 Edytowane 30 Października 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach