brz 1904 #10501 Napisano 27 Października 2021 4 na 5? Czego to Marcinowi nie zaliczysz? @loco50, a ja wciąż Aspen nie znam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #10502 Napisano 27 Października 2021 Z Pradą mi jakoś nie po drodze Ja też Aspena nie znam 🙄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #10503 Napisano 28 Października 2021 aspen i adidas active bodies to chyba podstawa kolekcji choćby z ciekawości przy ich cenach w reserved widziałem jakiś nowy zapach "musk" - przynajmniej dla mnie bardzo zbliżony do fahrenheit- a 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #10504 Napisano 28 Października 2021 Ta Prada jest całkiem spoko, zużyłem już większość flakonu L'Homme i chcąc pozostać w klimacie zakupiłem L'Eau, która jest trochę lżejsza, mniej "mydlana" a za sprawą imbiru dostała też pazur(ek). Myślę, że dobrze sprawdzi się latem, bo jest też bardziej uniwersalna niż L'Homme. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #10505 Napisano 29 Października 2021 I aktualizacja ostatniego tygodnia października 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #10506 Napisano 29 Października 2021 U mnie niezmiennie Floris no.89 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1368 #10507 Napisano 31 Października 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #10508 Napisano 31 Października 2021 Co to za Jovoy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1368 #10509 Napisano 31 Października 2021 25 minut temu, Annihilator napisał(-a): Co to za Jovoy? Psychodelic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arve_lek 1 #10510 Napisano 2 Listopada 2021 Pytanie amatora, niektórzy mają od groma różnych perfum, nie mają one jakiejś daty ważności ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #10511 Napisano 2 Listopada 2021 Mają, zazwyczaj 36 miesięcy od pierwszego użycia. Jednakże prawidłowo przechowywane w stabilnej pokojowej temperaturze i bez dostępu światła potrafią przetrwać dziesiątki lat bez uszczerbku. Najstarsze perfumy jakie posiadam to Fahrenheit z 1996r i dalej pachną fantastycznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6584 #10512 Napisano 2 Listopada 2021 Widziałem w "internetach", że ludzie mają Kouros'y z początku produkcji (wczesne lata 80.) i są nadal dobre. No ale wtedy perfumy wytwarzano z lepszych składników... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Exuberant 645 #10513 Napisano 2 Listopada 2021 No i Kourosa boja sie nawet bakterie, wiec nie mial sie jak psuc 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #10514 Napisano 2 Listopada 2021 3 minuty temu, Walter_87 napisał(-a): Widziałem w "internetach", że ludzie mają Kouros'y z początku produkcji (wczesne lata 80.) i są nadal dobre. No ale wtedy perfumy wytwarzano z lepszych składników... A potem dokonywano kolejnych reformulacji, po których perfumy stawały się tylko z nazwy podobne do oryginałów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6584 #10515 Napisano 2 Listopada 2021 Niestety masz rację... Bardzo nad tym ubolewam. Wciąż zastanawiam się nad zakupem najnowszego wypustu (mam połowę 100 ml flaszki jeszcze ze srebrnymi elementami)... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr30 0 #10516 Napisano 8 Listopada 2021 Witam ,mam pytanie czy kupował ktoś z Was perfumy na stronie Galilu lub Impressium.pl. Legit? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 546 #10517 Napisano 8 Listopada 2021 legit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr30 0 #10518 Napisano 8 Listopada 2021 Dzięki za szybką odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #10519 Napisano 8 Listopada 2021 (edytowane) Ściągnąłem trochę próbek z Missali i z Galilu. Profumum Roma Patchouli - słodki koszmar. Profumum Roma Fumidus - ciekawe, dobre. Nasomatto Black Afgano - interesujący, zwraca uwagę, ale żeby na co dzień...? Edytowane 8 Listopada 2021 przez Sierżant Julian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1858 #10520 Napisano 17 Listopada 2021 Panowie, zgłaszam się do Was z prośbą o pomoc. Otóż rozglądam się za jakimś nowym zapachem/zapachami. Jednak po pięciu minutach spędzonych w perfumerii jest mi już wszystko jedno co podtykają mi pod nos Do tej pory jestem wiernym klientem Diora - numer jeden to Fahrenheit, potem Dior Homme i na końcu Sauvage. Co nowego w zbliżonych klimatach możecie polecić? Z góry wielkie dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4637 #10521 Napisano 17 Listopada 2021 U mnie taki secik ostatnio rządzi- MONTALE- dla mnie odkrycie roku. Reszta od kilku lat ale dalej jestem fanem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1368 #10522 Napisano 17 Listopada 2021 Godzinę temu, RysiekOchodzki napisał(-a): Panowie, zgłaszam się do Was z prośbą o pomoc. Otóż rozglądam się za jakimś nowym zapachem/zapachami. Jednak po pięciu minutach spędzonych w perfumerii jest mi już wszystko jedno co podtykają mi pod nos Do tej pory jestem wiernym klientem Diora - numer jeden to Fahrenheit, potem Dior Homme i na końcu Sauvage. Co nowego w zbliżonych klimatach możecie polecić? Z góry wielkie dzięki! Ja tam ostatnio polubiłem Jovoy. Teraz mam Jovoy Psychodelic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 546 #10523 Napisano 17 Listopada 2021 Dla mnie Montale to chemiczne bomby. Miałem Red vetyver i po początkowym zachwycie, po około roku się go pozbyłem. Miałem dobry roczki i poszedł jak świeże bułki, ale nie żałuję. Z koszul nie szło się go pozbyć a w żadnym stopniu nie pachniał tak naturalnie jak Terre. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #10524 Napisano 17 Listopada 2021 Rysiek, jak będziesz w perfumerii to sprawdź sobie:Acqua di Gio ProfumoChanel Bleu, Platinum EgoisteGuerlain Homme, L'Instant, Ideal ExtremeTerre D'Hermes Tom Ford Grey VetiverVersace DreamerViktor & Rolf Spicebomb ExtremeYSL OpiumI daj znać czy coś wybrałeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ZlyNY #10525 Napisano 18 Listopada 2021 Potwierdzam Platinum Egoiste dla prawdziwych egoistów.😉 Tfu ,dla prawdziwych mężczyzn . Wiem bo sam używam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach