loco50 24022 #12401 Napisano 2 Kwietnia 2024 Bo chyba była, nomen omen, ostra jazda 🤣 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 974 #12402 Napisano 2 Kwietnia 2024 Pit stop jest. 3 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 400 #12403 Napisano 2 Kwietnia 2024 A to nie lepiej zawodników na ławkę kar sadzać zamiast cały temat zamykać? Z Apple Watch na ręce to ja tylko w tematach "Po godzinach" siedzę. Zamknęli Żarty, Żartami, Teraz Pit Stop w kolejnym temacie... Niedługo nie będę miał po co to na to forum wchodzić 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74445 #12404 Napisano 2 Kwietnia 2024 Wielka inkwizycja zgrillowała kolejnego niepokornego. ☠️ Ciekawe, czy istnieje perfum o podobnym zapachu. 😅 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 974 #12405 Napisano 2 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Remy napisał(-a): [...] Z Apple Watch na ręce to ja tylko w tematach "Po godzinach" siedzę. [...] Niedługo nie będę miał po co to na to forum wchodzić Pan se kupi Orienta Crystal. Śmieszny zegareczek za śmieszne pieniądze ale da się lubić. Nosić Pan będziesz w weekendy na zmianę. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #12406 Napisano 2 Kwietnia 2024 Będę sie pozbywałWysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 1 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 232 #12407 Napisano 4 Kwietnia 2024 (edytowane) Skóroteścik... nowy nabytek. Niby męski a jednak trochę damski. Każdy znajdzie coś tu dla siebie. Początek to nowa połyskująca czarna i miękka skórzana torebka z Kazara a koniec to ta sama torebka ale już z kosmetykami damskimi po paru miesiącach. Ogólnie jest ekskluzywnie. Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzb 721 #12408 Napisano 4 Kwietnia 2024 53 minuty temu, polly napisał(-a): Skóroteścik... nowy nabytek. Niby męski a jednak trochę damski. Każdy znajdzie coś tu dla siebie. Początek to nowa połyskująca czarna i miękka skórzana torebka z Kazara a koniec to ta sama torebka ale już z kosmetykami damskimi po paru miesiącach. Ogólnie jest ekskluzywnie. Kiedyś kupiłem takie żonie były fajne, teraz używa poniższych i uważam, że te są wybitne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RomanS 2 #12409 Napisano 4 Kwietnia 2024 W dniu 2.04.2024 o 09:12, rafalmosty napisał(-a): Potem zacznę testowanie kolejnych Waszych propozycji Dorzuciłbym jeszcze H24 od Hermesa. Miałem, polecam jako typowego świeżaka na lato. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 232 #12410 Napisano 4 Kwietnia 2024 (edytowane) 2 godziny temu, xzb napisał(-a): A używałeś tego Baikała osobiście ? Siedzę sobię teraz i patrzę na ten flakon zupełnie nie wiedząc czy to unisex... Totalny zgryz ale może to wrażenie po używaniu typowo męskich pachnideł? Jak go dałem w skóropodobną kurtkę to do teraz fajnie pachnie, robi wrażenie klasowego produktu. Sam początek daje lekko vintigem ale unowocześnionym. Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzb 721 #12411 Napisano 4 Kwietnia 2024 45 minut temu, polly napisał(-a): Podobnie do Ciebie, miałem bardzo mieszane uczucia, czy to jest unisex. Dla mnie był jednak zbyt kobiecy. Ale tak jak piszesz, może to po prostu siła przyzwyczajenia do typowo męskich zapachów. Co do jakości, pełna zgoda,są bardzo dobre. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24022 #12412 Napisano 5 Kwietnia 2024 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2533 #12413 Napisano 5 Kwietnia 2024 3 godziny temu, loco50 napisał(-a): Czy zapach idzie w parze z jego intrygującą nazwą? 😉 Podziel się proszę opinią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13387 #12414 Napisano 5 Kwietnia 2024 W dniu 1.04.2024 o 09:23, polly napisał(-a): Rafalmosty mam propozycję nawet nie za drogą ale przynajmniej bardziej niż średnią Azzaro chrome wersja koniecznie edp a na drugim miejscu wersja extreme. Koniecznie przetestuj bo parametry też ma ok. Popieram, mam i jest to jeden z moich ulubionych zapachów. A tymczasem wpadł "stary" znajomy, choć niestety nie pachnie już tak samo, jak naście lat temu 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 400 #12415 Napisano 6 Kwietnia 2024 20 godzin temu, tommly napisał(-a): Popieram, mam i jest to jeden z moich ulubionych zapachów. A tymczasem wpadł "stary" znajomy, choć niestety nie pachnie już tak samo, jak naście lat temu Bo to jest wariacja bazująca na Kenzo, gdzie perfumiarz dodał trochę DNA ze swoich dwóch poprzednich perfum. Mi się flakon podoba, ale ten na kartoniku. przypomina mi Nemo od Casharel. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24022 #12416 Napisano 8 Kwietnia 2024 Niekoniecznie Początek obiecujący a potem jakaś chemia z Niemiec 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 232 #12417 Napisano 8 Kwietnia 2024 Trochę czarno a tylko tak trochę. Bardzo to efemeryczne i tajemnicze, kapryśne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24022 #12418 Napisano 8 Kwietnia 2024 (edytowane) I jak ta Prada? Bo ja jakoś nie mogę się przekonać do innych Prad. Jakieś takie mydlano pudrowe. Edytowane 8 Kwietnia 2024 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 232 #12419 Napisano 8 Kwietnia 2024 Loco50 ta Prada jest bardzo delikatna. Gdybym miał ocenić jej fizyczny stan jako materii to byłby to prawie niewidzialny woal z najcieńszego materiału. Nie ma ciężaru, bardzo ulotny i lubi sobie zniknąć całkiem i nagle się pojawić. Nie jest to taki maślany irys jak w l'homme intense ten to jest dopiero tłusty, gładki jakby kandyzowany, palony irys. Black ma coś mineralnego w sobie, smarnego jak suchy smar ze sproszkowanego grafitu. Delikatny i sypki jak proszek srebrzanki. Takie mam skojarzenia heh. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubZet 64 #12420 Napisano 8 Kwietnia 2024 Zgadzam się z przedmówcą. Czarna Luna Rossa to taki zapach, który pasuje zarówno do smokingu, jak i do utytłanego w smarze dżinsowego uniformu. Choć z pochodzenia bliżej mu jednak do tego pierwszego outfitu. Osobiście stosuję niemal wyłącznie na wyjątkowe okazje, bo są sexy as hell. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24022 #12421 Napisano 8 Kwietnia 2024 No to muszę gdzieś poniuchać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 232 #12422 Napisano 8 Kwietnia 2024 (edytowane) Możesz kupić raczej nie zawiedziesz się. Jest w nim jakość i niepowtarzalność. Daniela nieźle to wykombinowała. Tylko problem jest z wyczuwalnością bo jak dasz w łokieć to czujesz długo ale przy globalu możesz nic nie poczuć. Na randkę czy eleganckie wyjście idealny przynajmniej nie udusi. Ogólnie wszystkie l'homme czy luny rossy są ciekawe każdy z tych zapachów jest na swój sposób wyjątkowy nawet tonkowa luna rossa sport. Ma więcej charakteru niż obecne jpg, ysl myslf itp elixiry. Edytowane 8 Kwietnia 2024 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24022 #12423 Napisano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) Zapoluję.😁 Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24022 #12424 Napisano 10 Kwietnia 2024 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 232 #12425 Napisano 10 Kwietnia 2024 Ten horizon ma świetny flakon z metalową zasuwką atomizera. Zapach mi tylko nie odpowiadał trudny w noszeniu a wersja extreme jest jeszcze trudniejsza wręcz niszową. Płakałem jak sprzedawałem.😭 Chciałbym mieć małe puste flakoniki na odlewki jak ten horizon ale w opcji 30ml. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach