Dziubasek 0 #401 Napisano 19 Lipca 2011 Testuję: 0 "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubasek 0 #402 Napisano 21 Lipca 2011 Jak coś chcę się ich pozbyć, nie mój zapach. Szukać w dziale sprzedam. 0 "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #403 Napisano 24 Lipca 2011 Właśnie doszedl z zatoki Joop "What about adam" pamiętacie go jeszcze? 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #404 Napisano 24 Lipca 2011 @Dziubasek - możesz napisać czym się różni od zwykłej wersji? Wczoraj obdarowałem żonkę tym: Kapitalny zapach wieczorowy. Polecam dla małżonek, dziewczyn, kochanek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #405 Napisano 24 Lipca 2011 Kapitalny zapach wieczorowy. Polecam dla małżonek, dziewczyn, kochanek Dziewczyn? Nie... to zapach dla kobiet 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #406 Napisano 24 Lipca 2011 Dziewczyn? Nie... to zapach dla kobiet OK, girlfriends. Pasuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubasek 0 #407 Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) @Dziubasek - możesz napisać czym się różni od zwykłej wersji? Może dla przykładu kilka opinii: Dzisiaj sprawdzałem, prawie identyczny, jak stary Le Male z tym, że początek nie jest taki słodki tylko ma coś w sobie ostrzejszego:) Ma coś w sobie pieprzowego co w pozytywnym sensie zakręci w nosie... To nie jest osobny zapach Gaultiera, to jest kontynuacja Le Male, tylko w dużo lepszym stylu. Bardziej jakby to powiedzieć, z jajem? Mniej ciepła, mniej sportowa. Generalnie zapach bardzo udany. Mi osobiście bardzie pasuje niż klasyczny Le Male. Dziwie się tym, którzy oczekują jakiegoś zupełnie innego zapachu od Le Male skoro to Le Male w wersji "hard". Kiedyś zastanawiałem się, czy można ulepszyć woń Le Male, czy jest to w ogóle możliwe, przy klasie Le Male i okazuje się teraz, że tak! - wersja Terrible to udowodniła; totalne mistrzostwo świata - nic dodać, nic ująć; szkoda tylko, że od razu przekłada się to na cenę. Zapach zdecydowanie różni się od klasycznego Le Male. Nie jest taki słodki jak poprzednik i przytłaczający. Zdecydowanie bardziej świeży, trwałość nie uległa zmianie. Świetna EDT, do tego w wersji extreme. Bardzo sympatyczna wariacja Le Male. Jeśli ktoś lubi Le Male, to terrible pokocha. Od siebie dodam, że zapach jest według mnie milszy niż zwykły Le Male, mojej kobiecie podoba się zdecydowanie wersja Terrible. Szkoda że mi nie Edytowane 25 Lipca 2011 przez Dziubasek 0 "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #408 Napisano 25 Lipca 2011 Dziubasek, cytujesz niewłaściwy post 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubasek 0 #409 Napisano 25 Lipca 2011 Dobry, "stfraw" zapytał w nim czym się różni od Le Male. 0 "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #410 Napisano 9 Października 2011 Panowie, gdzie moge dostac perfumy Omega Aqua Terra?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #411 Napisano 9 Października 2011 Panowie, gdzie moge dostac perfumy Omega Aqua Terra??online, albo w butikach firmowych OMEGI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #412 Napisano 9 Października 2011 Właśnie doszedl z zatoki Joop "What about adam" pamiętacie go jeszcze? Właśnie wczoraj wylałem na siebie ostatnią kropelkę z butelki....poszedłem na randkę....i to jedyny z zapachów który zauważyła dziewczyna a noszę Allure, Dune i inne także przecież nie słabe zapachy."What about adam" - to zapach w starym stylu....niesamowicie trwały mocny, konkretny.....szkoda że dzisiaj takich nie produkują. Dziewczyna kazała sobie przynieść pustą putelkę żeby ją wąchać na następnej randce.....kto wie może tylko dlatego chce się ze mną jeszcze raz spotkać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #413 Napisano 9 Października 2011 Testuję:Rozumiem, że się nie spodobał - dla mnie jeden z najfajniejszych męskich zapachów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #414 Napisano 9 Października 2011 Ja ostatnio kupiłem nowego Bossa - Just Different.Nigdy nie byłem fanem ich zapachów ale ten wg mnie jest genialny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #415 Napisano 9 Października 2011 (edytowane) Ja ostatnio kupiłem nowego Bossa - Just Different.Nigdy nie byłem fanem ich zapachów ale ten wg mnie jest genialny. Byłem w perfumerii chciałem powąchać ....ale nie było Testera.....Pani powiedziała że się stłukł.....chciałem powiedzieć....'' tak i pewnie na allegro wylądował taki stłuczony '' ale wyhamowałem Mógłbyś opisać zapach? Najlepiej porównując do innych Edytowane 9 Października 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #416 Napisano 9 Października 2011 Mógłbyś opisać zapach? Najlepiej porównując do innych Moim zdaniem zapach elegancki ale zdecydowanie lekki. Wyczuwalna mięta.Jeśli chodzi o porównanie to w pierwszym momencie skojarzył mi się z Lacoste Essential ale po dłuższej chwili najbardziej kojarzy mi się z Ralph Lauren Polo Black. Bardzo trwały - przynajmniej tak twierdzi moja żona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiroki 1 #417 Napisano 9 Października 2011 (edytowane) Ja uzywam Azzaro chrome od 3 lat Edytowane 9 Października 2011 przez Ravenna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cadi 0 #418 Napisano 12 Października 2011 Ja zmieniam perfumy co 2-3 miesiące. Obecnie Salvatore Ferragamo Attimo. A co do JPG - obłędny zapach, jeden z moich ulubionych męskich klasyków. Jednak jakoś nigdy nie potrafiłem wyłapać różnic między tymi wszystkimi edycjami... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #419 Napisano 12 Października 2011 Ostatnio testowałem Cartiera Roadstera - mocny, pieprzowy i bardzo fajny. No i ma zegarkowe konotacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pollux 2 #420 Napisano 12 Października 2011 GF Ferre Bluemusk od dwóch lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubasek 0 #421 Napisano 14 Października 2011 Ja obecnie posiadam takie cudo : Naprawdę genialny zapach, strasznie mi się podoba. Kobietom również, zawsze pytają co to tak ładnie pachnie. Lubię też dlatego, że mimo już dość długiej obecności na rynku, mało osób go używa i nie jest tak bardzo popularny jak np., Aqua Di Gio. 0 "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
etz 37 #422 Napisano 17 Października 2011 Od siebie polecam Paco Rabanne Ultraviolet, super zapach, dosyć słodki, trwały, bardzo podoba się dziewczynom.Z czegoś bardziej eleganckiego to: dwa zapachy Hermesa: Terre oraz Voyage, ten drugi uważany przez niektórych za zapach unisex, choć taki CK One się przy nim chowa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafau1102 0 #423 Napisano 17 Października 2011 beckham intimately i mexx icetouch od dawna już używam. niedawno skończyły mi się lacoste challenge i muszę dokupić. a poza tym poluje na tokyo by kenzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #424 Napisano 17 Października 2011 beckham intimately i mexx icetouch od dawna już używam. niedawno skończyły mi się lacoste challenge i muszę dokupić. a poza tym poluje na tokyo by kenzoLacoste Challenge czarne sa fantastyczne. Szukalem jakiegos 'innego' zapachu i od razu mi sie spodobaly 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WorldTrade24.pl 0 #425 Napisano 19 Października 2011 Hmmm ja mam słabość do CK Calvina Kleina... i damskiej Euphorii.... Pozdrawiam www.WorldTrade24.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach