Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 17.10.2025 o 11:29, rafalmosty napisał(-a):

Dzisiaj tak 

IMG_5557.jpeg

Dla mnie jednak dziad, strasznię męczy mnie goździk podany w tym zapachu w zdecydowanym nadmiarze. Jest słodko-goździkowo mdlący, zwyczajnie mnie mdli i to chyba jedyny zapach który tak na mnie działa.

Podczas niedawnej wizytki w Hiszpanii miałem okazję przetestować nowego Creeda 

Moim zdaniem to po prostu zapach Oudu i tylko oudu, nic odkrywczego, jestem w stanie wskazać setki perfum zbudowanych podobnie za 1/4 tych pieniędzy.

Słabiutko....parametry są ok ale Oud w zasadzie zawsze to gwarantuje. Szkoda....liczyłem na ciekawszy blend. Z niedawnych męskich premier Centaurus wypada znacznie lepiej ale jest bardzo liniowy - zupełnie nie zmienia się w czasie.

spacer.png

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jednak dziad, strasznię męczy mnie goździk podany w tym zapachu w zdecydowanym nadmiarze. Jest słodko-goździkowo mdlący, zwyczajnie mnie mdli i to chyba jedyny zapach który tak na mnie działa.

Podczas niedawnej wizytki w Hiszpanii miałem okazję przetestować nowego Creeda 
Moim zdaniem to po prostu zapach Oudu i tylko oudu, nic odkrywczego, jestem w stanie wskazać setki perfum zbudowanych podobnie za 1/4 tych pieniędzy.
Słabiutko....parametry są ok ale Oud w zasadzie zawsze to gwarantuje. Szkoda....liczyłem na ciekawszy blend. Z niedawnych męskich premier Centaurus wypada znacznie lepiej ale jest bardzo liniowy - zupełnie nie zmienia się w czasie.

creed-oud-zarian-edp.jpg&key=7ac1f8f9601f3b2ca03de45472d3dfc9ddae14a8f219d97a809e29eca0b8ce02

Spróbuj agaru (oudu) od Dominique Ropion.
Niby eksploatuje ten swój wynalazek ale jest to wynalazek doskonały (podobny vibe do Promise Frederic Malle ale tańszy).

Ps. Dla mnie Egoista nie zestarzał się w ogóle, jest ponadczasowy.
Bardzo go lubię.
Ale odbiór to zawsze indywidualna sprawa.
68b353e0df47c12dd3803ca7a329ae27.jpg

Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Piotoman napisał(-a):

Napiszesz kilka słów na temat nowego zakupu?

Ostatnio testowałem sicilian, iberian i russian leather. Kolega @lukebor zachwalał właśnie Irish i kusi.

Irish leather to bardzo fajny zapach. Jest świeży, zielony, skóra jest delikatnie wyczuwalna, bardziej rzuca się mi jałowiec. Nie jest ciężki. Na ten moment nic mi w nim nie przeszkadza. Może trochę trwałość mogłaby być lepsza, ale ogólnie polecam👌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi