eye_lip 24202 #12651 Napisano 17 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Edmund Exley napisał(-a): A może to jakaś wersja Cartier Tank Basculante? Dużo się dzieje w okolicy górnej krawędzi koperty. Trzeba by zapytać @eye_lip Znalazłem gdzieś inne foto też słabe ale widać że ma normalną koronke z boku, na tym powyżej to raczej jakiś odbłysk na tarczy. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #12652 Napisano 19 Sierpnia 2021 Janusz Weisshttps://www.onet.pl/kultura/onetkultura/janusz-weiss-na-emeryturze-jak-sobie-radzi-prowadzacy-miliard-w-rozumie/m34qzmq,681c1dfa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #12653 Napisano 19 Sierpnia 2021 W dniu 9.08.2021 o 22:51, Edmund Exley napisał(-a): A oto jedno z moich ulubionych zdjęć przedstawiających ludzi kina. Jest na nim brazylijski reżyser Glauber Rocha w kadrze, który mógłby pochodzić z jakiegoś latynoamerykańskiego filmu z lat 70. Na ręku fajny zegarek - moim zdaniem Universal Geneve Polerouter (choć nie wiem, jakiej dokładnie referencji): To moze byc jedna z wielu nieistniejacych juz marek, ale bardzo maloprowdopodobne, ze jest to Univeral 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6088 #12654 Napisano 21 Sierpnia 2021 W dniu 19.08.2021 o 19:56, SzefSzefow napisał(-a): To moze byc jedna z wielu nieistniejacych juz marek, ale bardzo maloprowdopodobne, ze jest to Univeral Dzięki za opinię. Też mam sporo wątpliwości - wydaje mi się, że na tarczy widać coś, co przypomina charakterystyczne logo z "U" wpisanym w kwadrat, ale przeglądając na szybko sieć nie znalazłem Poleroutera w kopercie cushion w takiej kolorystyce i z takimi uszami (np. Ref 872101). Rocha nosił ten zegarek na Festiwalu w Wenecji w 1980 roku i dosłownie macha nim tuż przed obiektywem kamery, ale niestety robi to zbyt energicznie (na pewno zmagazynował sobie całą rezerwę chodu) i trudno dostrzec jakieś szczegóły: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #12655 Napisano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) 16 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a): Dzięki za opinię. Też mam sporo wątpliwości - wydaje mi się, że na tarczy widać coś, co przypomina charakterystyczne logo z "U" wpisanym w kwadrat, ale przeglądając na szybko sieć nie znalazłem Poleroutera w kopercie cushion w takiej kolorystyce i z takimi uszami (np. Ref 872101). Rocha nosił ten zegarek na Festiwalu w Wenecji w 1980 roku i dosłownie macha nim tuż przed obiektywem kamery, ale niestety robi to zbyt energicznie (na pewno zmagazynował sobie całą rezerwę chodu) i trudno dostrzec jakieś szczegóły: Tam jest ewidentne jajko innego koloru, koperta jest wieksza i ma widoczne uszy (widoczna przerwe), moim zdaniem to nie jest UG. Zobacz, ze tutaj widac ze koles ma cos co jest podobnego do ksztaltu koperty Doxa C-type, ale nie bedzie to raczej Doxa, to moze byc Sicura, Nivada, cokolwiek Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez SzefSzefow 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70899 #12656 Napisano 26 Sierpnia 2021 https://quillandpad.com/2021/08/25/wrist-watching-rolling-stone-charlie-watts-a-discreet-watch-collector-knew-it-was-only-rock-and-roll-but-he-liked-it/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70899 #12657 Napisano 26 Sierpnia 2021 Facet, którego bardzo lubię. W dodatku z pieskiem - też lubię. I zegarek nawet ma! 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maariusz 403 #12658 Napisano 26 Sierpnia 2021 PP Aquanaut? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6088 #12659 Napisano 26 Sierpnia 2021 5 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): https://quillandpad.com/2021/08/25/wrist-watching-rolling-stone-charlie-watts-a-discreet-watch-collector-knew-it-was-only-rock-and-roll-but-he-liked-it/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter A ten niezidentyfikowany zegarek Wattsa noszony w 1977 to może Piaget? Niekoniecznie dokładnie taki, ale koperta, uszy, koronka, wskazówki, indeksy i logo są dość podobne: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6580 #12660 Napisano 26 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Edmund Exley napisał(-a): A ten niezidentyfikowany zegarek Wattsa noszony w 1977 to może Piaget? Niekoniecznie dokładnie taki, ale koperta, uszy, koronka, wskazówki, indeksy i logo są dość podobne: No i w pizdu zidentyfikował niezidentyfikowane... 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #12661 Napisano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Powitoł Colin Edwards - motocyklista Rolek któryś? Z Troyem Baylissem wywoływali u mnie palpitacje serca przez cały sezon SBK w 2002, a Imolę ledwo przeżyłem. Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70899 #12662 Napisano 28 Sierpnia 2021 Co ten gość ma na nadgarstku..? Normalnie HORROR! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #12663 Napisano 29 Sierpnia 2021 Stephen King ma chyba wyje*ane na takie rzeczy jak zegarki. Jest chyba zbyt zakrecony. Choc na tym zdjeciu wygląda to juz zegarkowo lepiej (Franck?) A na kolejnym zdjeciu Timex? To jest chyba osoba, ktora najbardziej ceni komfort, a zegarek sluzy mu tylko do odczytywania godziny. Na pierwszym zdjeciu kazali mu sie ladnie ubrac do sesji to zalozyl Francka, ale poza tym to raczej chyba na codzien jednak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #12664 Napisano 1 Września 2021 Koterski z Subem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #12665 Napisano 1 Września 2021 Koterski z SubemZa gruby do outfitu. Zegarek też, bo się pod mankiet nie mieści. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6580 #12666 Napisano 1 Września 2021 Godzinę temu, Szyszkops napisał(-a): Za gruby do outfitu. Zegarek też, bo się pod mankiet nie mieści. Raczej "przypadkiem" mankiet się podwinął, żeby było widać co tata kupił 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #12667 Napisano 1 Września 2021 2 godziny temu, Szyszkops napisał(-a): Za gruby do outfitu. Zegarek też, bo się pod mankiet nie mieści. Bo Gierek szczupły nie był... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24202 #12668 Napisano 1 Września 2021 Za młody na Heroda.. Bez urazy ale wygląda jak upośledzony. 1 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67174 #12669 Napisano 1 Września 2021 I spodnie przód na tył wdział - taka moda. 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #12670 Napisano 1 Września 2021 Jakie znowu "przód na tył"? Przecież suwak i kieszenie w odpowiednim miejscu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #12671 Napisano 1 Września 2021 3 godziny temu, eye_lip napisał(-a): Za młody na Heroda.. Bez urazy ale wygląda jak upośledzony. To Gierek nigdy nie był młody? 😉 „Przed Gierkiem” TH w plastiku „po Gierku” SUB w stali...prawdziwy tłusty kot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krathor 666 #12672 Napisano 2 Września 2021 14 godzin temu, eye_lip napisał(-a): Za młody na Heroda.. Bez urazy ale wygląda jak upośledzony. Fajnie że ktoś też ma takie wrażenie, bo właśnie miałem napisać to samo. Koleś zresztą, jak mi się wydaje, zachowuje się też tak. I nie wiedzieć czemu robi karierę bo raczej nie jest zbyt rozgarnięty czy zdolny. Ale może są inne powody... 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurzy 1587 #12673 Napisano 3 Września 2021 (edytowane) W dniu 2.09.2021 o 09:07, Krathor napisał(-a): Fajnie że ktoś też ma takie wrażenie, bo właśnie miałem napisać to samo. Koleś zresztą, jak mi się wydaje, zachowuje się też tak. I nie wiedzieć czemu robi karierę bo raczej nie jest zbyt rozgarnięty czy zdolny. Ale może są inne powody... 🙂 Jest. Taki mieszczański styl. Nie każdemu pasuje. Poznasz Ojca, to i Syna zrozumiesz... Edytowane 3 Września 2021 przez Kurzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6088 #12674 Napisano 3 Września 2021 (edytowane) Nieodżałowany Gaetano Scirea: Czy to jakiś Squale w czarnym PVD? Edytowane 3 Września 2021 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81196 #12675 Napisano 6 Września 2021 George Lazenby - 2-gi Bond. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach