AndrzejMick 82 #8351 Napisano 10 Października 2013 Bo na tyle opiewa gwarancja międzynarodowa. Gwarancja Zibi wynosi 3 lat (plus możliwość dopłaty za kolejne trzy lata). 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23126 #8352 Napisano 10 Października 2013 Dokładnie tak. Jak chcesz z oficjalnej dystrybucji to szukaj zegarka u sprzedawcy bigben 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23126 #8353 Napisano 10 Października 2013 Dokładnie tak. Jak chcesz z oficjalnej dystrybucji to szukaj zegarka u sprzedawcy bigben 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #8354 Napisano 10 Października 2013 To się zsynchronizowaliśmy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #8355 Napisano 10 Października 2013 Faktycznie GW5000 może być ideałem.Dla mnie super jest dw 5600 którego posiadam a Riseman ma być takim dopełnieniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teence 0 #8356 Napisano 10 Października 2013 Dzieki wszystkim za pomoc Chcialbym tylko jeszcze sie Was doradzic co sadzicie o bialych modelach? Bruda sie przy codziennym uzytkowaniu? Trzeba o nie jakos specjanie dbac? Czy lepiej kupic czarny, bo jak wiadomo, bedzie mniej zabrudzony? ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 8887 #8357 Napisano 10 Października 2013 (edytowane) Panowie wiecie może gdzie można kupić uszczelki do konkretnych modeli g-shock'ów? Allegro sprawdzałem, mały wybór. teence - lepiej kupić czarny Edytowane 10 Października 2013 przez nav 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23126 #8358 Napisano 10 Października 2013 Faktycznie GW5000 może być ideałem.Dla mnie super jest dw 5600 którego posiadam a Riseman ma być takim dopełnieniem Riseman dopełnieniem DW-5600 Ha ha hi hi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #8359 Napisano 10 Października 2013 Dzieki wszystkim za pomoc Chcialbym tylko jeszcze sie Was doradzic co sadzicie o bialych modelach? Bruda sie przy codziennym uzytkowaniu? Trzeba o nie jakos specjanie dbac? Czy lepiej kupic czarny, bo jak wiadomo, bedzie mniej zabrudzony? ;pZ tego, co czytałem tu i ówdzie, to trzeba często czyścić (choć to oczywiście zależy od intensywności użytkowania), no i może się zdarzyć, że po czasie zacznie nieco żółknąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #8360 Napisano 10 Października 2013 Tomaliusz może i się trochę źle wyraziłem DW dla mnie pod względem rozmiarowym i wagowym był idealny. Taki do wszystkiego...może Riseman go w tej roli zastąpi...albo i nie i będzie właśnie dopełnieniem ...ale to moje takie zdanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1910 #8361 Napisano 10 Października 2013 Za mną od dawna chodzi taki wszystko mający G. Szczególnie zależy mi na wysokościomierzu i termometrze. Riseman będzie chyba właściwym wyborem. Kiedyś na pewno go kupię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8362 Napisano 10 Października 2013 Każdy ma jakiegoś Graala. Ja mam siedem... [/url] Uploaded with ImageShack.us Masz 7 GX-ów? Tapnięte z SGS3 now Free 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #8363 Napisano 10 Października 2013 Buczo podobno warto go brać bo jest na prawdę wyjątkowy, sam się o tym przekonam jak przyjdzie do mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kresowiak 0 #8364 Napisano 10 Października 2013 Chciałem podziekować wszystkiem kolegom za pomoc w wyborze zegarka, dziś przyszedł sorry za jakość zdjęcia ale nie mam już siły wyciągać aparatu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #8365 Napisano 11 Października 2013 Masz 7 GX-ów? Tapnięte z SGS3 now FreeMam siedem Graali.GX miałem trzy, zostawiłem sobie jednego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #8366 Napisano 11 Października 2013 Tomaliusz może i się trochę źle wyraziłem DW dla mnie pod względem rozmiarowym i wagowym był idealny. Taki do wszystkiego...może Riseman go w tej roli zastąpi...albo i nie i będzie właśnie dopełnieniem ...ale to moje takie zdanie Dokładnie Paweł. Przymierzałeś mojego GW-5000 i uznałeś, że z bransoletą trochę ciężki jest. Mój ideał nie pasował Ci więc, bo mamy różne potrzeby. Tak to jest, że każdy z nas w ten sposób ma inne wyobrażenie swojego graala. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 8887 #8367 Napisano 11 Października 2013 podbiję Panowie wiecie może gdzie można kupić uszczelki do konkretnych modeli g-shock'ów? Allegro sprawdzałem, mały wybór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #8368 Napisano 11 Października 2013 Zapytaj w Zibi, można u nich zamówić części zamienne. http://zibi.pl/kontakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 8887 #8369 Napisano 11 Października 2013 Dzięki, sprawdzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #8370 Napisano 11 Października 2013 (edytowane) AndrzejMick dokładnie, tylko już w tedy mówiłem że na pasku byłby idealny ale wystarczy mi to co mam Edytowane 11 Października 2013 przez Pawelm87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #8371 Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Znaczy już masz Risemana? Edytowane 11 Października 2013 przez AndrzejMick 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #8372 Napisano 11 Października 2013 Nie, Riseman przyjdzie pewnie w poniedzialek. A mówiąc że wystarczy mi to co mam chodziło mi właśnie o DW. Może kiedyś będę miał GW tylko na pasku.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23126 #8373 Napisano 11 Października 2013 Jak przyjdzie Riseman to pogadamy Miałem kilka G w tym DW-5600 którego serdecznie polecam do ... ale to w moich wypocinach lada dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #8374 Napisano 12 Października 2013 W tym Risemanie tak na prawdę boję się rozmiaru i wygody noszenia, czy to mi przypasuje. Miałem Protekta PRG 250T i on pomimo rozmiaru był bardzo wygodny. A to jego właśnie wymieniłem na Risemana ...O funkcję się nie martwię bo już mi się podoba to że wszystko ma..Pozostaje tylko czekać do poniedziałku aż przyjdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1910 #8375 Napisano 12 Października 2013 A może mi ktoś powiedzieć jak zapisuje się wysokości w Risemanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach