Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Oby jak najszybciej. Która dokładnie wersja? 

stalowy, 41, fluted na jubilee

image.png.b1912825705951eba3eaa9ecd31cc57c.png

Edytowane przez Mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Mateo napisał(-a):

stalowy, 41, fluted na jubilee

Na bogato - top wersja.

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Na bogato - top wersja.

Ta konfiguracja najbardziej mi się podobała. A w czerwcu jeszcze można było zapisać się na dowolną. To były czasy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Mateo napisał(-a):

Ta konfiguracja najbardziej mi się podobała. A w czerwcu jeszcze można było zapisać się na dowolną. To były czasy... ;)

Podobnie było z niebieską tarczą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, jimmibaton napisał(-a):

Zamawiałem w połowie września niebieskiego Datejusta 41 smooth bezel... i w środę go odbiorę emoji4.png Coś się chyba odblokowało...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Świetna wiadomość, gratuluję! Z ciekawości oni dzwonią czy piszą sms? czekam z niecierpliwością na swojego, a często mam zajętą komórkę i obawiam się, żeby mogli się do mnie dodzwonić w razie czego haha :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dzwonią z informacją ze zegarek gotowy jest do odbioru to puszczają krótkiego strzała.Po 2 sygnałach jak nie odbierzesz,koniec próby i dzwonią do następnego.

Takie czasy.

Lepiej szybko odbieraj telefon bo inaczej się nie doczekasz.

😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Świetna wiadomość, gratuluję! Z ciekawości oni dzwonią czy piszą sms? czekam z niecierpliwością na swojego, a często mam zajętą komórkę i obawiam się, żeby mogli się do mnie dodzwonić w razie czego haha  

Dzięki! Jaram się dniem jutrzejszym. Wcześniej w Poznaniu wywalili mnie z kolejki na OP41... Tak że niezwykle zaskoczył mnie ten telefon z salonu, w sobotni wieczór. Do Poznania mam 70 km, do Krakowa 450, ale podejściem do klienta i wiedzą obsługa z Krakowa mnie ujęła i to tam będę zamawiał kolejne zegarki, o ile otworzą listy Najlepiej zapisz sobie numer telefonu salonu, w którym zamawiałeś i po prostu oddzwonisz do nich, w razie czego

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, jimmibaton napisał(-a):

Dzięki! Jaram się dniem jutrzejszym. Wcześniej w Poznaniu wywalili mnie z kolejki na OP41... Tak że niezwykle zaskoczył mnie ten telefon z salonu, w sobotni wieczór. Do Poznania mam 70 km, do Krakowa 450, ale podejściem do klienta i wiedzą obsługa z Krakowa mnie ujęła i to tam będę zamawiał kolejne zegarki, o ile otworzą listy emoji23.pngNajlepiej zapisz sobie numer telefonu salonu, w którym zamawiałeś i po prostu oddzwonisz do nich, w razie czego emoji4.png

To już któraś pozytywna opinia o krakowskim salonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To już któraś pozytywna opinia o krakowskim salonie.

W Galerii Krakowskiej czy jest jeszcze jakiś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Krakowie jest tylko w GK, pod pozytywnymi opiniami na temat tego salonu też się podpiszę. 
W grudniu dotarł mój GMT, akurat przypadło to na wyjazd ale nie było żadnego problemu żeby poczekał dłużej niż zakładany tydzień. Odbiór w zamkniętym salonie (co niektórych śmieszy) ale mogłem obejrzeć dokładnie zegarek bez zaglądających mi przez ramię - dla mnie duży plus. Obsługa super miła, skrócenie bransolety to dla pracowników coś zupełnie naturalnego, a z tego co czytałem na forach nie jest to takie oczywiste 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, DrQQ napisał(-a):

[...] Odbiór w zamkniętym salonie (co niektórych śmieszy) ale mogłem obejrzeć dokładnie zegarek bez zaglądających mi przez ramię - dla mnie duży plus. [...]

Eee tam od razu śmieszy. Ja jestem tego zdania, że lepiej być wśród tych dla których specjalnie otwierają salon (np. podczas lockdownu) niż zamykają dla picu na odbiór. Ponadto czasy mamy takie, że nawet Ci średnio rozgarnięci zegarkowo ludzie w większych galeriach i tak Ci będą zaglądali przez ramię, żeby się upewnić czy to właśnie ten słynny stalowy Professional najlepszej firmy na świecie. 😜 

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, memento mori napisał(-a):

Eee tam od razu śmieszy. Ja jestem tego zdania, że lepiej być wśród tych dla których specjalnie otwierają salon (podczas lockdownu) niż zamykają dla picu na odbiór. Ponadto czasy mamy takie, że nawet Ci powerzchownie rozgarnięci zegarkowo ludzie w większych galeriach i tak Ci będę zaglądali przez ramię, żeby się upewnić czy to właśnie ten słynny stalowy Professional najlepszej firmy na świecie. 😜 

Wyjdziesz z salonu i cała galeria przystanie na moment bijąc brawo. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...tłum będzie wiwatował, dzieci sypały kwiaty 🤣

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, tbn napisał(-a):

Wyjdziesz z salonu i cała galeria przystanie na moment bijąc brawo. ;)

27 minut temu, memento mori napisał(-a):

...tłum będzie wiwatował, dzieci sypały kwiaty 🤣

Albo po prostu zaśpiewają dla Ciebie, z radości...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...tłum będzie wiwatował, dzieci sypały kwiaty 

A po wyjściu z galerii kilku panów poprosi żebyś go oddał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.02.2022 o 07:19, Bugs napisał(-a):

A po wyjściu z galerii kilku panów poprosi żebyś go oddał

no to moze trzeba wynegocjowac u AD usluge odplatnego eksponowania wlasnego zegarka, z tabliczka imienna i mozliwoscia podotykania raz w tygodniu.Nie trzeba odbierac, zegarek zarabia a i bezpieczenstwo jest Salon ma co pokazywac w gablocie..win win

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salon w GM. Wchodze jako klient z ulicy. Chce się zapisać na zwykłego rolka. I jebut plaskacz w rylo. Nie. Nie bo nie. Na wsadzie ze nie bo zamknięte listy na WSZYSTKO. ŻENADA. Zostaje przy omedze. 

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@swierszczu czy uraziła Cię forma przekazania informacji czy sam fakt zamknięcia list ? A co mieli Ci powiedzieć, że zapiszą ? Jakimś cudem "otworzą" listy ? Czy też oczekiwałeś przeprosin ?

Usłyszałeś przecież prawdę o sytuacji, która autorowi 3384 wpisów na forum powinna być znana. No chyba że zrobiono to w sposób obcesowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, swierszczu napisał(-a):

Salon w GM. Wchodze jako klient z ulicy. Chce się zapisać na zwykłego rolka. I jebut plaskacz w rylo. Nie. Nie bo nie. Na wsadzie ze nie bo zamknięte listy na WSZYSTKO. ŻENADA. Zostaje przy omedze. 

Piszesz tak, jakbyś wrócił po wielu latach z misji na Księżycu, z Omegą na łapce. Gazet tam Wam nie dostarczali?  :lol: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, swierszczu napisał(-a):

Uderzyli cię w salonie? No do czego to już dochodzi 🤣.

Siedzisz tym forum chyba już dość długo, a naprawdę udajesz że nie wiesz co się dzieje? Od kilku tygodni koledzy piszą że nie tylko na stalowe, ale praktycznie na żadne Rolki zapisów nie ma. Czytaj forum, zaoszczędzisz na paliwie (czy bilecie komunikacji lub własne mięśnie jeśli poruszasz się rowerem lub piechotą) zamiast chodzić po salonach i narażać własne zdrowie 😁.

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wizyta w GM miała inny cel. Nie czytam aż tk wątku o rolku 😂

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, swierszczu napisał(-a):

Nie przesadzaj i nie histeryzuj - 31mm z diamentami czasami z ulicy można przygarnąć... 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi dzisiaj w Gdańsku też powiedzieli, że zapisów nie ma, obruszyłem się, popłakałem i opuściłem butik ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co wy do tych salonów Rolexa łazicie skoro wiecie że nic tam nie ma (poza Mariem, co to zahacza o niejako przypadkowo o salon kupując pizzę co tydzień) 🤣?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi