Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.07.2023 o 20:38, fabik73 napisał(-a):

Dzisiaj po sześciu miesiącach od zapisu, odebrałem suba tt. Salon Keanes Jewellers Cork. 

20230722_143231.jpg

Najciekawszy Sub. Gratuluję.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To albo Ty miałeś szczęście albo inni; No chyba że jest tyle odbiorów, że ten pan cyklicznie tam stoi

Pan zawsze stal, ale z boku i bokiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ochroniarz w Silesji w nowym salonie Rolexa stoi w taki sposób że prawie czołem drzwi podpiera, może mają taki przeciąg i zapobiega to trzaskaniu drzewami?
A może zanim kogoś wpuści zadaje „odpowiednie”  pytania i albo się kwalifikujesz do wejścia albo nie.

Ewentualnie wyciąga wagę, światło przygasa, puszczają dym  i słyszysz głos  - połóż z lewej strony swoją duszę a z prawej portfel 

W Pradze w butikach i sklepach tak samo stali

Patrzcie jak czai na ofiary

ecb16a0b6464c95625c5c146907603f7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Dorian06 napisał(-a):

Najciekawszy Sub. Gratuluję.  

Dziękuję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, desmo napisał(-a):

jak bańka pęknie będą dzwonić do miłośników i reszty klientów.

No wreszcie napisałeś coś pozytywnego😉 O Kruku. Tak przewidujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MarcinWola

Miałem napisać jak wygląda sytuacja w Niemczech - Hannover. Byłem. Na wystawie same damskie modele i DJ36 Wimbledon w złocie, plakietki z rezerwacją itp. Jeżeli chodzi o sam zapis jest trochę lepiej niż u nas w Polsce. Zapytałem czy można złożyć wstępny formularz na DJ w stali z białym złotem. Usłyszałem odpowiedź że można, ale kolejki są na kilka lat. Dodatkowo usłyszałem że w pierwszej kolejności są obsługiwani klienci z Niemiec. <jakoś tak zabrzmiało > Proszę zostawić @.  Proszę spróbować w miejscu urodzenia. Dużo by pisać . Reasumując - można złożyć zapis, ale jak pisałem kilka lat oczekiwania. 

Wimbledon z karbowanym bezelem + jubilee. Piękny 🙂, ale zielony wygrywa, jak dla mnie.
Na GMT oczywiście nie ma szans 😡

Edytowane przez MarcinWola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, MarcinWola napisał(-a):

Miałem napisać jak wygląda sytuacja w Niemczech - Hannover. Byłem. Na wystawie same damskie modele i DJ36 Wimbledon w złocie, plakietki z rezerwacją itp. Jeżeli chodzi o sam zapis jest trochę lepiej niż u nas w Polsce. Zapytałem czy można złożyć wstępny formularz na DJ w stali z białym złotem. Usłyszałem odpowiedź że można, ale kolejki są na kilka lat. Dodatkowo usłyszałem że w pierwszej kolejności są obsługiwani Niemcy. <jakoś tak zabrzmiało > Proszę zostawić @.  Proszę spróbować w miejscu urodzenia. Dużo by pisać . Reasumując - można złożyć zapis, ale jak pisałem kilka lat oczekiwania. 

Wimbledon z karbowanym bezelem + jubilee. Piękny 🙂, ale zielony wygrywa, jak dla mnie.
Na GMT oczywiście nie ma szans 😡

To samo słyszałem w Singapurze ostatnio: preferujemy lokalnych klientów. A w Patku dodatkowo powiedzieli: jak pan u nas kupi sporo biżuterii (bo także ją ten dystrybutor oferuje w salonach) i to szybciej pan dostanie model który pana interesuje - czyli podejście jakie opisywali koledzy ze Stanów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj w Silesii wreszcie zobaczyłem na żywo polara. Jest piękny. Bardzo miła pani Ania nawet mi go pokazała na swojej ręce, bo dotknąć nie pozwoliła. Oczywiście ochroniarz pilnował na czas oględzin aby nikt nie wszedł do salonu, a ja pewnie nie ukradł tego cacka😁. Generalnie pytać, zaglądać i czekać aż się odblokuje kolejka.

20230728_141104[1].jpg

IWC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzisiaj w Silesii wreszcie zobaczyłem na żywo polara. Jest piękny. Bardzo miła pani Ania nawet mi go pokazała na swojej ręce, bo dotknąć nie pozwoliła. Oczywiście ochroniarz pilnował na czas oględzin aby nikt nie wszedł do salonu, a ja pewnie nie ukradł tego cacka. Generalnie pytać, zaglądać i czekać aż się odblokuje kolejka.

1157246250_20230728_1411041.thumb.jpg.6c764fdc8c6d5849c856d57eb366548f.jpg

Jeszcze ze dwie wizyty, i nawet będziesz mógł przymiarkę zrobić. Serio. Bez ironii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, piteks napisał(-a):

Dzisiaj w Silesii wreszcie zobaczyłem na żywo polara. Jest piękny. Bardzo miła pani Ania nawet mi go pokazała na swojej ręce, bo dotknąć nie pozwoliła. Oczywiście ochroniarz pilnował na czas oględzin aby nikt nie wszedł do salonu, a ja pewnie nie ukradł tego cacka😁. Generalnie pytać, zaglądać i czekać aż się odblokuje kolejka.

Chyba żartujesz - naprawdę nie pozwolili? Szczerze, już bym do takiego salonu nie wrócił. Nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, beniowski napisał(-a):

Chyba żartujesz - naprawdę nie pozwolili? Szczerze, już bym do takiego salonu nie wrócił. Nigdy.

Nie pozwolili ale na ręku wielmożnej pozwolili 😆

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nadgarstek pani sprzedającej pokryty był jakąś folią, tudzież materiałem niepozwalającym plebejskiej skórze na styczność z tym cudem Rolexa? Tak się właśnie klientów traci, moim zdaniem. 

Ja tydzień temu w Rolexie  w Singapurze poprosiłem o Daytonę two-tone i wyjęli. Ba, co tam Daytona: w Patku mieli 5204G
Grand Complications i bez problemu można było przymierzyć. Nawet ….. poza salon wyszedłem, żeby światło lepsze złapać. A, warte wspomnienia: w salonach Patka, Rolexa czy AP nie było żadnych ochroniarzy przy drzwiach - tylko sprzedawcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, piteks napisał(-a):

Oczywiście ochroniarz pilnował na czas oględzin aby nikt nie wszedł do salonu, a ja pewnie nie ukradł tego cacka😁.

Ja bym go nawet wolał nie dotykać tej sytuacji, skoro ochroniarz nie wpuszcza ludzi bo obsługa trzyma zegarek za 50k, to przy obmacaniu przez klienta mógłby nie wytrzymać napięcia i jeszcze bym stamtąd nie wyszedł. Może jak nagrzany funkcjonariusz SOP staranuje cywilne auto to przenoszą go do ochrony w Kruku. Ta "firma" to mem.

1dFQTya.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, beniowski napisał(-a):

Czy nadgarstek pani sprzedającej pokryty był jakąś folią, tudzież materiałem niepozwalającym plebejskiej skórze na styczność z tym cudem Rolexa? Tak się właśnie klientów traci, moim zdaniem. 

Ja tydzień temu w Rolexie  w Singapurze poprosiłem o Daytonę two-tone i wyjęli. Ba, co tam Daytona: w Patku mieli 5204G
Grand Complications i bez problemu można było przymierzyć. Nawet ….. poza salon wyszedłem, żeby światło lepsze złapać. A, warte wspomnienia: w salonach Patka, Rolexa czy AP nie było żadnych ochroniarzy przy drzwiach - tylko sprzedawcy.

Taka polityka wPL 😕

Mnie tydzien temu Suba full gold, ktory byl na sprzedaz pozwolono przymierzyc, ale tych, co czekaja na odbior nie - i tak jest niestety od ok. 2 lat u nas... 😐

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, beniowski napisał(-a):

Serio. Mogłem tylko zobaczyć w pani rękach. Oczywiście miała rękawiczki😀

IWC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tymczasem dzisiaj w Cortina d' Ampezzo, wchodzisz z ulicy bez czekania, bez zapisów płacisz i wychodzisz z Rolexem.

20230728_171647.jpg

20230728_171634.jpg

20230728_171624.jpg

20230728_170354.jpg

20230728_170347.jpg

Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelka, którego wziąłeś 😶?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż za pytanie, wiadomo że wszystkie. W poniedziałek będą na bazaru. 😁

Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@beniowski, @nicon i @piteks już się rozgrzewają, a Ty @SPS, karnie i bezapelacyjnie wywalony z listy za szyderę ogólnospołeczną, nic nie napiszesz odnośnie swojego ulubionego salonu? 😇

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, AKPS napisał(-a):

@beniowski, @nicon i @piteks już się rozgrzewają, a Ty @SPS, karnie i bezapelacyjnie wywalony z listy za szyderę ogólnospołeczną, nic nie napiszesz odnośnie swojego ulubionego salonu? 😇

Może jednak na coś jest tam zapisany i boi się że go po nicku Kruk zlokalizuje i zbanuje w realu? Pamiętacie wywiad prezesa Kruka, w którym wspominał że monitorują sieć? No więc…..😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Serio. Mogłem tylko zobaczyć w pani rękach. Oczywiście miała rękawiczki

Ja przy 3 wizycie, mogłem już mierzyć co popadnie.
To zapewne element kuszenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Nuter napisał(-a):

Ja przy 3 wizycie, mogłem już mierzyć co popadnie.
To zapewne element kuszenia.

Przy czwartej może nawet na jakaś listę wpiszą, łaskawcy. Królewska obsługa, zaiste. Tj. zapamiętali cię z poprzednich wizyt, że tak cię dobrze za trzecim razem obsłużyli😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpisali. Już to opisywałem. Bardzo sympatycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, souls_hunter napisał(-a):

Tymczasem dzisiaj w Cortina d' Ampezzo, wchodzisz z ulicy bez czekania, bez zapisów płacisz i wychodzisz z Rolexem.

20230728_171647.jpg

20230728_171634.jpg

20230728_171624.jpg

20230728_170354.jpg

20230728_170347.jpg

Graty! Wrzuć nadgarstkowe. 

Aaaa tak, karta została w hotelowym sejfie. 😜

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi