Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość hubex

Kiedyś pytałem o miejsce w kolejce w salonie w GM, czyli tam gdzie się zapisałem. Pani powiedziała że sprawdzi i napisze maila. Nie doczekałem się, ale też nie drążyłem potem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ludzie naprawdę wierzą w te pozycje na sms? trąci to trochę Orwellem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Centrala nie informuje już salonów o miejscu w kolejce. Taką informację otrzymałem z trzech różnych salonów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Centrala nie informuje już salonów o miejscu w kolejce. Taką informację otrzymałem z trzech różnych salonów.

Czekasz w kolejce? ;) Informują tych, co wpłacili :-) Edytowane przez mario1971

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejka ma sens tylko wtedy jeśli jest gwarancja że przychodzące modele są dystrybuowane zgodnie kolejnością wpłat.

Niezależny i ceniony EXPERT.

Kreator trendów. WIZJONER.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak z innymi modelami , ale ja otrzymałem odpowiedż że od momentu targów Basel 2019 na model 126710BLNR nie ma miejsc w kolejce.

Modele są wydawane na bieżąco klientom, którzy złożyli deklaracje lub zostali przepisani z referencji 116710BLNR.

Dodam że jak się zapisywałem pół roku przed Basel 2019 to miałem podany numer w kolejce i reguły zmieniły sie w trakcie oczekiwania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekasz w kolejce? ;) Informują tych, co wpłacili :-)

Nie wiem jak z innymi modelami , ale ja otrzymałem odpowiedż że od momentu targów Basel 2019 na model 126710BLNR nie ma miejsc w kolejce.

Modele są wydawane na bieżąco klientom, którzy złożyli deklaracje lub zostali przepisani z referencji 116710BLNR.

Dodam że jak się zapisywałem pół roku przed Basel 2019 to miałem podany numer w kolejce i reguły zmieniły sie w trakcie oczekiwania...

Otrzymałem taką samą informację we wrześniu 2019 r odnośnie innych stalowych 'professionali'.

Można się tylko domyślać, czy przestali informować klientów o numerze na liście po to aby nie wyszło gdzieś na jaw, że np. nr 109 odebrał już zegarek, a nr 65 jeszcze nie dostał telefonu, czy powód jest inny  ;)

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otrzymałem taką samą informację we wrześniu 2019 r.

Ja otrzymuję info w sprawie swoich zamówień na bieżąco/na życzenie. Oczywiste, że nie jest to nowy Batman, bo na niego już nie przyjmowali zaliczek. Edytowane przez mario1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę rozważał El Primero A384 Revival. Uważam że to jeden z najładniejszych wypustów w ostatnim czasie. Ale poczekam raczej na drugą połowę roku lub dobrą ofertę.

na takie coś trzeba mieć max 17 cm w nadgarstku

Ps.

Czy jeżeli chodzi o Hulka/Pepsi otworzyli może listy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złe pytanie. Właściwe to - ile trzeba zarabiać aby być szczęśliwym?

Żeby być szczęśliwym nie trzeba zarabiać.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos zrezygnował w Gdansku z Pepsi, był w ofercie, ale o 9 ktos go zawinął spoza kolejki :(

Edytowane przez pablo122

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos zrezygnował w Gdansku z Pepsi, był w ofercie, ale o 9 ktos go zawinął spoza kolejki :(

Kurła, Prima Aprilis, zaraz mi skrzynkę priv rozsadzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak niemal 2 lata temu (lipiec 2018) wrzuciłem zdjęcie z przymiarki nowego Pepsi u znajomego (pierwsza lub druga sztuka w Polsce - nie pamiętam) to też mi niemal rozsadziło skrzynkę  :P

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wersja pepsi z białego złota jest normalnie dostępna? czy też się czeka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHAHAHA HA ha ha... ha :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak niemal 2 lata temu (lipiec 2018) wrzuciłem zdjęcie z przymiarki nowego Pepsi u znajomego (pierwsza lub druga sztuka w Polsce - nie pamiętam) to też mi niemal rozsadziło skrzynkę :P

Pamiętam to :)

Zainteresowanie Rolexem nie maleje jak widac. Wielu widzi w nim nadal safe haven, w sytuacji gdy kruszców brak.

Prawda jest taka, że jest masa tragedii, ale też masa gotówki. Przecież w Krakowie od kilku lat nie było martwego sezonu turystycznego. Styczeń, luty itd. to była fabryka pieniędzy, grube miliony.

Był szturm na banki i wypłata wszystkiego ponad gwarancje, był szturm na mennice (dilerów), troche "ulica" rzuciła się na giełdę. "Janusze" szukają "okazji", inni "Janusze" (masa oszustw "pilne") im je dają, ale ja to juz widziałem... ;) Niech się młodzi bawią. Ja od dwóch tygodni byłem trzy razy na polu i szlifuje cierpliwość.

Nie jest to trudne w sumie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwieczna odpowiedź: mieszka sie we dworze i z niego wychodzi się na pole ;)

BTW. Nie oglądam co prawda już filmów ani seriali, ale się skusiłem na dwa z netflixa.

"Platforma" rewelacyjna alegoria naszego społeczeństwa. Moim zdaniem dzieło!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogłem się powstrzymać... :P

Pyraki? :wacko: Kurła, pierwsze słyszę...

Mieszkam w chacie/domu i wychodzę na dwór - tu jest ok. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwieczna odpowiedź: mieszka sie we dworze i z niego wychodzi się na pole ;)

A jak po krakowsku jest podwórko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak po krakowsku jest podwórko?

Podwórko to podwórko lub oficyna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jeszcze warszawskie "włanczanie" swiatla a nie "włączanie"... i takie tam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi