70soul 1230 #5626 Napisano 29 Lipca 2020 Lubię cmentarze, dziś znalazłem nagrobek jakiegoś masona. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5627 Napisano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) . Edytowane 16 Stycznia 2021 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7761 #5628 Napisano 2 Sierpnia 2020 Taki piękny widok mam dziś za stodołą 1 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5728 #5629 Napisano 2 Sierpnia 2020 Przyleciał sobie na ogródek i usiadł sam na ręku 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #5630 Napisano 2 Sierpnia 2020 Taki piękny widok mam dziś za stodołą dziś chyba fajny dzień był na chmurki - u mnie taka "meduza" się trafiła 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1329 #5631 Napisano 2 Sierpnia 2020 @Paweł Bury. Coś pięknego, miałeś wyjątkowe szczęście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #5632 Napisano 2 Sierpnia 2020 Tak, za pare dni przypomnisz sobie motylka jak zobaczysz gąsieniczka wpieprzajace wszystko co masz w ogródku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 895 #5633 Napisano 2 Sierpnia 2020 Paź nie wpieprza,wszak to szlachcic🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #5634 Napisano 3 Sierpnia 2020 Te najpiekniejsze wlasnie najwiecej wpieprzaja 😉:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #5635 Napisano 3 Sierpnia 2020 Bańki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5636 Napisano 4 Sierpnia 2020 Dziś o zachodzie, takie niebo u mnie było... Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5637 Napisano 5 Sierpnia 2020 Zachęcam do wzięcia udziału w nowej edycji Fotograficznych Konkursów. Pierwszy temat to...Zegarki w kosmosie, kosmos w zegarkach. Wystarczy kliknąć w link aby przejść do wątku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5638 Napisano 8 Sierpnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5728 #5639 Napisano 12 Sierpnia 2020 . 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5640 Napisano 12 Sierpnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5641 Napisano 13 Sierpnia 2020 fajne fotki tu widzę. gratuluję kolegom ja znów coś z zagrody zwierzęcej. błotniak samiec. pięknie wybarwiony. przyznam że to mój najlepszy błotniak. tego ptaka w takich barwach jeszcze nie spotkałem 4 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 5947 #5642 Napisano 13 Sierpnia 2020 Bardzo ciekawie wybarwiony, naprawdę nie widywałem w takich barwach.. 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5643 Napisano 13 Sierpnia 2020 1 minutę temu, mkl1 napisał: Bardzo ciekawie wybarwiony, naprawdę nie widywałem w takich barwach.. mnie też zaskoczył. z budy na gorąco myślałem że to raczej kania mnie nawiedziła. ale po obserwacji na kompie okazało się jednak że to piękny błotniak. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 5947 #5644 Napisano 13 Sierpnia 2020 Zdjęcie zaje.. Ja raczej przez lunetę, patrzę nie mam sprzętu do zdjęć. A przez lunetę raczej czworonogi oglądam... Czasami pióro... Bardzo lubię drapierzniki... Mają coś niepowtarzalnego w sobie.. takie "COŚ" Kiedyś przez poł dnia śledziłem ryśka, a raczej ryśkę.. tak mnie urzekłą , że nie wróciłem z lasu na kolację i była afera... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5645 Napisano 13 Sierpnia 2020 4 minuty temu, mkl1 napisał: Kiedyś przez poł dnia śledziłem ryśka, a raczej ryśkę.. tak mnie urzekłą , że nie wróciłem z lasu na kolację i była afera... rozumiem twoje emocje. przyroda ożywiona /nie ważne czy ma skrzydła czy 4 nogi/ wciąga bardzo ile to ja razy miałem wrócić na obiad do domu. czasem wracałem na śniadanie 😀 jeśli miałem wyjść z budy czy namiotu o 19 lub 21 godzinie, a była szansa na jelenie albo inne borsuki, lisy, dziki zostawałem do rana..... wtedy była afera niebieska karta dla rodziny pewna 🤣🤣 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #5646 Napisano 14 Sierpnia 2020 3 godziny temu, mkl1 napisał: Zdjęcie zaje.. Ja raczej przez lunetę, patrzę nie mam sprzętu do zdjęć. A przez lunetę raczej czworonogi oglądam... Czasami pióro... Bardzo lubię drapierzniki... Mają coś niepowtarzalnego w sobie.. takie "COŚ" Kiedyś przez poł dnia śledziłem ryśka, a raczej ryśkę.. tak mnie urzekłą , że nie wróciłem z lasu na kolację i była afera... Pomysl nad nikonem P1000 albo 950, nie bedzie takiej jakosci jak zdjecie powyzej ale frajda jest . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #5647 Napisano 14 Sierpnia 2020 13 godzin temu, mkl1 napisał: Zdjęcie zaje.. Ja raczej przez lunetę, patrzę nie mam sprzętu do zdjęć. A przez lunetę raczej czworonogi oglądam... Czasami pióro... Bardzo lubię drapierzniki... Mają coś niepowtarzalnego w sobie.. takie "COŚ" Kiedyś przez poł dnia śledziłem ryśka, a raczej ryśkę.. tak mnie urzekłą , że nie wróciłem z lasu na kolację i była afera... Miałeś przynieść rysia na kolacje ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 5947 #5648 Napisano 14 Sierpnia 2020 Jemu miałem złapać kolację, by wykarmiła kocięta 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #5649 Napisano 15 Sierpnia 2020 Mieszkaniec ogrodu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5650 Napisano 16 Sierpnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach