Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Wheliin
Cześć wszystkim!
Z okazji moich nadchodzących 27. urodzin postanowiłem sprawić sobie pierwszy konkretny zegarek.
Bardzo podobają mi się zegarki marki Tissot i to właśnie w ich ofercie szukam swojego pierwszego modelu.
Mam jednak kilka pytań i liczę na Waszą wyrozumiałość – jestem całkowicie początkujący, więc z góry przepraszam, jeśli niektóre kwestie wydadzą się Wam oczywiste.
Mój nadgarstek ma 20-21 cm
Budżet jaki planuję przeznaczyć 2.500-4.500zł Może wystawać trochę poza kwotę
podeślę wam zdjęcia w które podobają mi się model
- Tissot Seastar 1000 40mm
Tissot Seastar 1000 43mm
Pytania .
1. Mieszkam w Krakowie byłem w galeriach Handlowych gdzie chciałem zobaczyć na żywo w Apart zegarek ten który wysłałem w złączniku na stronie jest napisane że koszt zegarka to 3500zł w Apart koszt tego zegarka 4700zł
może w tym zegarku jest inne szkło lub inna bransoletka pytam bo nie chciałbym się nadziać na minę za 1 tyś złoty + Pytałem panią sprzedawczynie żeby mi opowiedziała o tym zegarku nie potrafiła za bardzo wytłumaczyć mi
o tym zegarku nic niż podstawowe nazwę średnice itp + ten zegarek nie chodził
2. gdzie najlepiej zamówić zegarek Tissot lub zobaczyć te modele na żywo jestem z Krakowa
3. czy te zegarki co wam pokazałem będą do użytku na co dzień
-
Przez cage
Chętnie kupię Seiko żółwia ewentualnie SKX007 - czarna wersja lub Citka JP2000-08. W jak najlepszym stanie.
-
Przez Seler
Seiko Marinemaster MM300 SLA021J1
Entuzjastom nie trzeba przedstawiać szerzej.
Stan 8/10.
Rok 2019, kupiony na Chrono24 od pierwszego właściciela, dystrybucja EU.
Wszystkie drobne ryski starałem się załapać na zdjęciach, ale nie jest to łatwe zadanie. Szkło, bezel czyste, żadnych imperfekcji na tarczy.
Na prawidłowym chodzie, trzyma rezerwę, gubi od kilku do około 10 sekund na dobę.
Pełen zestaw z bransą, paskiem gumowym, pudełkiem, kartą gwarancyjną.
7400zł. Odbiór osobisty Łomianki/Warszawa/Pruszków lub paczkomat po przedpłacie.
-
Przez siweq
Dzień dobry, kupię zegarek Citizen z jednej z serii: BN, CB, AT, BJ lub coś w solarze od Seiko (ale divery, żaden ssc czy inny chronografu). Zegarek musi być sprawny technicznie i w dostatecznie dobrym stanie wizualnym. Budżet do 1200 zł. Kontakt PW.
Serdecznie pozdrawiam
-
-