karczochrulez 2 #11001 Napisano 7 Stycznia 2015 OOO do 1,6 w suzuki to tylko fele kute przez dziewice przy pełni księżyca - inne nie opanują tej węgierskiej mocyMonthy Python się kłania 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #11002 Napisano 8 Stycznia 2015 OOO do 1,6 w suzuki to tylko fele kute przez dziewice przy pełni księżyca - inne nie opanują tej węgierskiej mocyMonthy Python się kłania Nie przesadzajmy z tą mocą.... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11989 #11003 Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) jak tam twoja Omesia? Żyje? Omega... fajne niemłode limo... W jakim silniku ją masz/miałeś ? Edytowane 10 Stycznia 2015 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #11004 Napisano 11 Stycznia 2015 Ja od dwóch miesięcy wożę się Mondeo MK4 kombi 2,5 T benzyna w wersji Titanium X. Przesiadłem się z Mondeo MK3 2.0 benzyna też kombi, które dzielnie mi służyło prawie 5 lat.Jeździ się świetnie. Kawałek mocy pod nogą, fajny gang silnika. Jest lekko "dłubnięty" z mocą 262 KM i momentem 410 Nm. No i żadnych kompleksów na drodze, nikt mnie nie pogania na lewym pasie, fajne osiągi w rodzinnym, dobrze wyposażonym kombi. Sama słodycz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #11005 Napisano 11 Stycznia 2015 A u mnie pojawiło sie Audi A3 sportback z 2006r grafitowe z ogromnym silnikiem 1,6benz (całe 102KM:D) i przebiegiem 48 800km:D 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #11006 Napisano 11 Stycznia 2015 A u mnie pojawiło sie Audi A3 sportback z 2006r grafitowe z ogromnym silnikiem 1,6benz (całe 102KM:D) i przebiegiem 48 800km:DTo jest bardzo udany, prosty konstrukcyjnie silnik. Znajomy ma go w Octawi I w gazie fabrycznym i nic się nie dzieje od nowości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #11007 Napisano 11 Stycznia 2015 To jest bardzo udany, prosty konstrukcyjnie silnik. Znajomy ma go w Octawi I w gazie fabrycznym i nic się nie dzieje od nowości.Ja jestem z Tych co gaz (gas) akcepują tylko w zapalniczce, jest to najmniejszy silnik jaki miałem w życiu ale mile zaskakuje. Na trasie z Oslo do Gorzowa Wlkp przy prędkościach 120-130km/h spalił 7L/100km i jak na takie małe autko było bardzo cicho. Jakość wykonania tez bajeczna aczkolwiek spory wpływ ma przebieg i poprzedni własciciel, auto kupione nowe u dealer'a Audi, tam serwisowane i tam sprzedane po zakupie nowego przez pierwszego własciciela. PS na pytanie dlaczego sprzedają odpowiedz mnie zabiła, Mam Tesle model S p85, teraz zamówiłem Tesle model S 85pD, nie mogłem sie oprzeć 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #11008 Napisano 11 Stycznia 2015 Ja jestem z Tych co gaz (gas) akcepują tylko w zapalniczce, jest to najmniejszy silnik jaki miałem w życiu ale mile zaskakuje. Na trasie z Oslo do Gorzowa Wlkp przy prędkościach 120-130km/h spalił 7L/100km i jak na takie małe autko było bardzo cicho. Jakość wykonania tez bajeczna aczkolwiek spory wpływ ma przebieg i poprzedni własciciel, auto kupione nowe u dealer'a Audi, tam serwisowane i tam sprzedane po zakupie nowego przez pierwszego własciciela. PS na pytanie dlaczego sprzedają odpowiedz mnie zabiła, Mam Tesle model S p85, teraz zamówiłem Tesle model S 85pD, nie mogłem sie oprzeć Ja również gaz co najwyżej w kuchence Widzę, że mieszkasz w Norwegii, to bogaty kraj i tam auta typy Tesla mają rację bytu, tzn. stać ich na takie a poza tym, tam chyba jest tak że rząd dopłaca albo daje jakieś ulgi z tytuły posiadania takiego auta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #11009 Napisano 11 Stycznia 2015 Jak się mój Lexus zuzyje to następny samochód jaki kupie to będzie Tesla. Przy zasięgu trochę ponad.400km i coraz większej ilości miejsce do ładowania nie widzę dla tego samochodu konkurencji 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #11010 Napisano 11 Stycznia 2015 Macie koledzy rację, gaz w kuchence je OK, w zapalniczce też, ale proszę przekonajcie mnie bym płacił na stacji benzynowej 60zł za przejechanie 100 km na benzynie, a nie 33zł za ten sam dystans przejechany na LPG 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #11011 Napisano 11 Stycznia 2015 Jak się mój Lexus zuzyje to następny samochód jaki kupie to będzie Tesla. Przy zasięgu trochę ponad.400km i coraz większej ilości miejsce do ładowania nie widzę dla tego samochodu konkurencjiNie bardzo się teraz opłaca benzyna tańsza od Coca Coli i ciągle tanieje,.Taka Tesla to spory wydatek 80 do 100 G.,Niby w kilku stanach są stanowe promocje przy zakupie,ale to i tak jeszcze zbyt drogo, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #11012 Napisano 11 Stycznia 2015 jak tam twoja Omesia? Żyje? Omega... fajne niemłode limo... W jakim silniku ją masz/miałeś ?Omega żyje i ma się dobrze:) zapomniałem o wpisie bo zarobiony byłem..silnik 2.0 8v i do tego LPG.Nie wiem czy następnej nie kupić też Omegi, ale FL i z większym motorem:) następnej znaczy się za rok może dwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #11013 Napisano 11 Stycznia 2015 Macie koledzy rację, gaz w kuchence je OK, w zapalniczce też, ale proszę przekonajcie mnie bym płacił na stacji benzynowej 60zł za przejechanie 100 km na benzynie, a nie 33zł za ten sam dystans przejechany na LPG Jeżdżenie na benzynie, to stan umysłu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #11014 Napisano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Jeżdżenie na benzynie, to stan umysłu Rozumiem, tak jak Fordem? Edytowane 11 Stycznia 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #11015 Napisano 11 Stycznia 2015 Omega żyje i ma się dobrze:) zapomniałem o wpisie bo zarobiony byłem..silnik 2.0 8v i do tego LPG.Nie wiem czy następnej nie kupić też Omegi, ale FL i z większym motorem:) następnej znaczy się za rok może dwa.Następna pojemność to 2.2 16V. Większych motorów nie polecam. Z tym 2.2 jest problem, mają niskie tłoki i czasami lubią kołysać się w cylindrach powodując nieprzyjemny klekot. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aptekarz 2 #11016 Napisano 11 Stycznia 2015 Rozumiem, tak jak Fordem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek_h 2 #11017 Napisano 11 Stycznia 2015 Ja lubie auta unikatowe i dajace frajde z jazdy.Od osmiu lat jezdze Saabem w wersji 9-3 Viggen Cabrio (2.3T 250KM). W sumie sa takie moze 3 w Polsce, cala produkcja to bylo kilkaset sztuk. Najlepszy Saab w historii marki, 6s do setki Z punktu widzenia ekonomicznego tez ciekawa sprawa - "bialy kruk" - mimo uplywu lat nie ma utraty wartosci, a przy dobrych wiatrach mozna jeszcze na tym zarobic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #11018 Napisano 11 Stycznia 2015 Nie bardzo się teraz opłaca benzyna tańsza od Coca Coli i ciągle tanieje,.Taka Tesla to spory wydatek 80 do 100 G.,Niby w kilku stanach są stanowe promocje przy zakupie,ale to i tak jeszcze zbyt drogo,Nie byłby to zakup podyktowany ekonomia, ale osiągi tego samochodu są naprawdę super poza tym poprostu podoba mi się. Do czasu mojego zakupu minie pewnie jeszcze z 4lata, napewno Tesla będzie wtedy jeszcze lepsza 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11989 #11019 Napisano 11 Stycznia 2015 Ja lubie auta unikatowe i dajace frajde z jazdy.Od osmiu lat jezdze Saabem w wersji 9-3 Viggen Cabrio (2.3T 250KM). W sumie sa takie moze 3 w Polsce, cala produkcja to bylo kilkaset sztuk. Najlepszy Saab w historii marki, 6s do setki Z punktu widzenia ekonomicznego tez ciekawa sprawa - "bialy kruk" - mimo uplywu lat nie ma utraty wartosci, a przy dobrych wiatrach mozna jeszcze na tym zarobic Nooo... w końcu jakiś SAABowiec. Pokaż swojego Viggena! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11020 Napisano 12 Stycznia 2015 Nie bardzo się teraz opłaca benzyna tańsza od Coca Coli i ciągle tanieje,.Taka Tesla to spory wydatek 80 do 100 G.,Niby w kilku stanach są stanowe promocje przy zakupie,ale to i tak jeszcze zbyt drogo,Ładne te Tesle ,naprawdę. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #11021 Napisano 12 Stycznia 2015 Nie byłby to zakup podyktowany ekonomia, ale osiągi tego samochodu są naprawdę super poza tym poprostu podoba mi się. Do czasu mojego zakupu minie pewnie jeszcze z 4lata, napewno Tesla będzie wtedy jeszcze lepszaNie dziwie się auto naprawdę może się podobać,Do tego osiągi i rozwiązania techniczne w Tesli wyprzedzają konkurencyjne pojazdy o wiele lat ..Znając tempo w jakim ta młoda firma się rozwija to za 4 lata ich oferta powinna być jeszcze ciekawsza., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11022 Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Ile kosztuja w USA -rozumiem że są różne wersje..https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FTesla_Model_S&ei=kg6zVMX5Foi8ygOdj4LoAw&usg=AFQjCNHwpnYtM7MdkD_KDcvcYGDd_vUErg Edytowane 12 Stycznia 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #11023 Napisano 12 Stycznia 2015 Ile kosztuja w USA -rozumiem że są różne wersje..https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FTesla_Model_S&ei=kg6zVMX5Foi8ygOdj4LoAw&usg=AFQjCNHwpnYtM7MdkD_KDcvcYGDd_vUErgW najmocniejszej wersji $ 100 tys .Najtańsza około $70 tys,.Dodatkowo w kilku stanach nabywcy dostają od władz stanowych na zachętę premie od 7 do 8 tysięcy przy zakupie, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11024 Napisano 12 Stycznia 2015 W Polsce pewnie tyle by "kary" dostali za zakup Samochody ,znam się słabo by nie powiedzieć -wcale.Ale ten pięknie się prezentuje,jest ekonomiczny no i nazywa się jak mój idol 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #11025 Napisano 12 Stycznia 2015 W Polsce pewnie tyle by "kary" dostali za zakup Samochody ,znam się słabo by nie powiedzieć -wcale.Ale ten pięknie się prezentuje,jest ekonomiczny no i nazywa się jak mój idol No niby tak, tylko w USA żeby jeździć autem Tesli trzeba płacić jego osobistemu wrogowi Edisonowi za prąd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach