Mikołaj N 388 #13076 Napisano 21 Stycznia 2016 ABARTH!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #13077 Napisano 21 Stycznia 2016 ABARTH!!! Jaki? Jak to jeździ? Ile kosztuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #13078 Napisano 21 Stycznia 2016 - Mini- GTI- S3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #13079 Napisano 21 Stycznia 2016 - Mini - GTI - S3 Mini jest bezsensownie drogie. GTI co ? Polo, Golf? s3 nie wiem ile kosztuje ale chyba się w 100 nie zmieszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #13080 Napisano 21 Stycznia 2016 Co do mini masz racjęGolfNie zmieścisz się... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #13081 Napisano 21 Stycznia 2016 Co do mini masz rację Golf Nie zmieścisz się... Ja się zmieszcze. MOje EGO nie. S3 168kzł - pogieło ich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #13082 Napisano 21 Stycznia 2016 (edytowane) To co powiedzieć o BMW M2 - ten będzie kosztował ok. 260k.? Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #13083 Napisano 21 Stycznia 2016 I też się znajdą na to klienci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #13084 Napisano 21 Stycznia 2016 W sumie racja, to składak, więc może być 96.@Angelo - Lanosa np znajdzie, komfort myślę dużo większy a i Matiza bym wolał od tego Golfa.Samochód technicznie tez już trochę z innej epoki.Zadbany golf, jezdzi duzo lepiej od matiza. z tym ze zadbanego golfa trudniej znalesc...Nie jestem milosnikiem koreanskiej mysli technicznej (przeciwnikiem tez nie), ale te tico, matizy i inne...no nie mam przekonania.Ja mam palio weekend (1.3) smiga, az milo.musze zmienic ,,kable,, i swiece, bo cos czasami na niskich kleka 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #13085 Napisano 21 Stycznia 2016 Celuję w coś koło 100 Od fiest st, przez polo gti, a na Octie RS ew megane konczac. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #13086 Napisano 21 Stycznia 2016 Z tych czterech to chyba brałbym Fiestę ST. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #13087 Napisano 21 Stycznia 2016 Nie wiem ile u Was kosztuje ale ostatnio ogladalem focusa ST I mysle ze z tej klasy samochodu kupiłbym ten właśnie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #13088 Napisano 21 Stycznia 2016 Nie wiem ile u Was kosztuje ale ostatnio ogladalem focusa ST I mysle ze z tej klasy samochodu kupiłbym ten właśnie 100 tysięcy z małym haczykiem, jak się trochę potargujesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #13089 Napisano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Biorąc osobowy samochód w leasingu na firmę, jakie koszty eksploatacyjne możemy teraz wpuścić w koszty firmy?I czy możemy odliczać w kosztach cały VAT? Edytowane 21 Stycznia 2016 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #13090 Napisano 21 Stycznia 2016 Biorąc osobowy samochód w leasingu na firmę, jakie koszty eksploatacyjne możemy teraz wpuścić w koszty firmy?I czy możemy odliczać w kosztach cały WAT? Są 2 wersje:1. Deklarujesz, że samochód jest używany wyłącznie do celów służbowych, musisz prowadzić książkę przebiegu z wszystkimi wyjazdami. Pozwala to odliczyć VAT od wszystkich faktur leasingowych i kosztów ekspoloatacyjnych (włącznie z paliwem). Wartość netto wliczasz w koszty działalności.2. Używasz samochodu także do celów prywatnych. Wtedy odliczasz od wszystkich wspomnianych kosztów tylko połowę VATu, a wartość netto plus druga połowa VATu jest kosztem działalności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #13091 Napisano 21 Stycznia 2016 Są 2 wersje:1. Deklarujesz, że samochód jest używany wyłącznie do celów służbowych, musisz prowadzić książkę przebiegu z wszystkimi wyjazdami. Pozwala to odliczyć VAT od wszystkich faktur leasingowych i kosztów ekspoloatacyjnych (włącznie z paliwem). Wartość netto wliczasz w koszty działalności.2. Używasz samochodu także do celów prywatnych. Wtedy odliczasz od wszystkich wspomnianych kosztów tylko połowę VATu, a wartość netto plus druga połowa VATu jest kosztem działalności. Bardzo dziękuję za precyzyjne objaśnienie.Rozumiem, że w drugiej wersji nie prowadzimy książki przebiegu. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #13092 Napisano 21 Stycznia 2016 Nie Asus tapnął... 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #13093 Napisano 21 Stycznia 2016 Nie wiem ile u Was kosztuje ale ostatnio ogladalem focusa ST I mysle ze z tej klasy samochodu kupiłbym ten właśnieFokus ST jeździ super, Fiesta ST także. Warte rozważenia auta, prowadzą się świetnie.@Angelo to już bym to Palio wolał albo jakieś Punto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #13094 Napisano 21 Stycznia 2016 Palio to praktycznie punto... tylko dluzsze Ja tam bym chcial G60, lub przynajmiej GTI ale wole youngtimer'y od wspolczesnych konstrukcji...wiec moja opinia jest mocno subiektywna 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #13095 Napisano 21 Stycznia 2016 Palio to praktycznie punto... tylko dluzsze Ja tam bym chcial G60, lub przynajmiej GTI ale wole youngtimer'y od wspolczesnych konstrukcji...wiec moja opinia jest mocno subiektywna Ja stawiam na Mustanga lub Mercurego z klasyków. Z nowych Mustang i 911 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #13096 Napisano 21 Stycznia 2016 z klasykow m3 e30 evolution, MB e500 w124...z kosmiczych klasykow lambo miura Z nowych konstrukcji podoba mi sie M4,M6 gran coupe.. 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #13097 Napisano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Mnie nowe BMW średnio podchodzą, za to MB C klasa i nowa E klasa bardzo mi się podobają. Ze starszych aut ostatnio mam zajawkę, żeby odrestaurować jakiegoś Forda Capri, Sierre Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #13098 Napisano 21 Stycznia 2016 Sierra, jest kozacka zwlaszcza cosworth 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #13099 Napisano 21 Stycznia 2016 Taki Moze jak dzieci odrosna to sie przelamie I kupie cos takiego, Mój kumpel mial ten samochod na sprzedaz, ale to było z 20 lat temu I wtedy nie miałem pieniedzy, a samochod wygladal tak jak ten ze zdjecia. Rewelacyjny Sent from my SGP312 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #13100 Napisano 21 Stycznia 2016 (edytowane) To jest Buick Riviera 1968 ? Edytowane 21 Stycznia 2016 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach