Tommaso 2414 #42576 Napisano 20 Lutego 2024 (edytowane) A ja wybrałbym RUFa SCR Edytowane 20 Lutego 2024 przez Tommaso 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12692 #42577 Napisano 20 Lutego 2024 10 minut temu, Tommaso napisał(-a): A ja wybrałbym RUFa SCR 510 koni i 1250kg, ale to musi zapierdal*ć. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #42578 Napisano 20 Lutego 2024 Godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): Speedstera chyba. Piękny jest @irekm mogę się założyć o każdą sumę, że nie wybrzydzał byś Nie podobają mi się przeróbki porsze 🤷. Zdecydowanie bardziej wolę fabryczny wygląd. 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69382 #42579 Napisano 20 Lutego 2024 Taka wizualizacja, mi się podoba 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2931 #42580 Napisano 20 Lutego 2024 1 godzinę temu, irekm napisał(-a): Nie podobają mi się przeróbki porsze 🤷. Zdecydowanie bardziej wolę fabryczny wygląd. Trudno, nie kupisz 🤭 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #42581 Napisano 20 Lutego 2024 Dlaczego nie? kupię i nie będę jeździł 🤷 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2130 #42582 Napisano 21 Lutego 2024 Jak kiedyś będę bogaty to mam dużo planów samochodowych przeróbek. Od wrzucenia manuala do mojego F430, przez 964 wg własnej inwencji po właśnie takiego datsuna. A tymczasem dzisiaj czeka mnie odbiór czerwonej rakiety... drugie auto kupione w lutym to chyba przesada, ale raz się żyje... i chyba już wiem czemu nie jestem bogaty xD 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12692 #42583 Napisano 21 Lutego 2024 3 minuty temu, zielony.m napisał(-a): A tymczasem dzisiaj czeka mnie odbiór czerwonej rakiety... drugie auto kupione w lutym to chyba przesada, ale raz się żyje... i chyba już wiem czemu nie jestem bogaty xD Czerwona może być tylko z Włoch! A tak na serio, co tam nowego pojawi się w garażu? 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 587 #42584 Napisano 21 Lutego 2024 Corka znalazla takiego cudaka, niestety 1.4 i sprzedawca ma troche za duze oczekiwania finansowe Po dwulitrowke pewnie bym jechal tapatalked 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69382 #42585 Napisano 21 Lutego 2024 9 minut temu, Czujnik napisał(-a): Corka znalazla takiego cudaka, niestety 1.4 i sprzedawca ma troche za duze oczekiwania finansowe Po dwulitrowke pewnie bym jechal tapatalked Coś takiego 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 587 #42586 Napisano 21 Lutego 2024 Bardzo lubie Tipo Ale musi byc 2.0gt z digitalem tapatalked 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5586 #42587 Napisano 21 Lutego 2024 17 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Speedstera chyba. Piękny jest (...) Oczywiście, jestem oczadziały wersjami 718 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #42588 Napisano 21 Lutego 2024 Tipo... wspomnień czar. Mieliśmy wiśniowe 2.0 GT ćwierć wieku temu, ależ to był wtedy szybki wóz. Ja jeszcze byłem dzieckiem, ale starszy brat właśnie odebrał prawo jazdy, pamiętam te emocje, nie wiem co teraz musiałoby stanąć na podjeździe, żeby temu dorównać 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12692 #42589 Napisano 21 Lutego 2024 47 minut temu, Stierlitz napisał(-a): Tipo... wspomnień czar. Mieliśmy wiśniowe 2.0 GT ćwierć wieku temu, ależ to był wtedy szybki wóz. Ja jeszcze byłem dzieckiem, ale starszy brat właśnie odebrał prawo jazdy, pamiętam te emocje, nie wiem co teraz musiałoby stanąć na podjeździe, żeby temu dorównać Tipo w 1.8 było marzeniem każdego 2 litrowe to bodajże Sedicvalvole i chyba u nas nie było dostępne. Mogę się mylić. Pamiętam, że UNO traktowane było jak wozidło, ale TIPO i TEMPRA to była inna liga. A TIPO GT to mokry sen każdego siedemnastoletniego młodziana. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8923 #42590 Napisano 21 Lutego 2024 Godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): Tipo w 1.8 było marzeniem każdego 2 litrowe to bodajże Sedicvalvole i chyba u nas nie było dostępne. Mogę się mylić. Pamiętam, że UNO traktowane było jak wozidło, ale TIPO i TEMPRA to była inna liga. A TIPO GT to mokry sen każdego siedemnastoletniego młodziana. Chodzi chyba o sedicivalvole, czyli silnik szesnastozaworowy. Swoją drogą, Włosi mają dobrze. Nazwą model 'szesnastozaworowy' zamiast napisać 16v i się ludziom podoba. Wyobrażcie sobie taką nazwę: Polonez 1.5 szesnastozaworowy 🤣? Ostatnio oglądałem na YT jakiś filmik o Ferrari i facet zachłystywał się co to on miał na kierownicy: że to słynne manettino robi tamto a siamto. A manettino to po włosku po prostu guzik/gałka/przełącznik. Jakby Aston Martin miał coś takiego na kierownicy, to w polskich recenzjach zachawycali by się słówkiem 'knob' albo 'lever'? Mówiliby że to po prostu przełącznik🤪. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicon 3845 #42591 Napisano 21 Lutego 2024 Bo po włosku wszystko brzmi lepiej, dlatego w Polsce kawę przygotowuje barista, bo barman to najwyżej szota wódy może nalać xD. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2130 #42592 Napisano 21 Lutego 2024 5 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Czerwona może być tylko z Włoch! A tak na serio, co tam nowego pojawi się w garażu? Akurat Seicento Sporting (najlepiej szumacher) i Multipli cały czas szukam Tadam: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2931 #42593 Napisano 21 Lutego 2024 1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): Tipo w 1.8 było marzeniem każdego 2 litrowe to bodajże Sedicvalvole i chyba u nas nie było dostępne. Mogę się mylić. Pamiętam, że UNO traktowane było jak wozidło, ale TIPO i TEMPRA to była inna liga. A TIPO GT to mokry sen każdego siedemnastoletniego młodziana. Ah... to byly czasy. Ja prawie kupilem uno turbo racing mk2, bo sasiad kupil w niemczech przez przypadek 🤭 Piekny, antracytowy 900kg i 112KM, wloska odpowiedz na Polo G40 🤩 Taki: 5 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12692 #42594 Napisano 21 Lutego 2024 (edytowane) 3 godziny temu, beniowski napisał(-a): Chodzi chyba o sedicivalvole, czyli silnik szesnastozaworowy. Swoją drogą, Włosi mają dobrze. Nazwą model 'szesnastozaworowy' zamiast napisać 16v i się ludziom podoba. Wyobrażcie sobie taką nazwę: Polonez 1.5 szesnastozaworowy 🤣? Ostatnio oglądałem na YT jakiś filmik o Ferrari i facet zachłystywał się co to on miał na kierownicy: że to słynne manettino robi tamto a siamto. A manettino to po włosku po prostu guzik/gałka/przełącznik. Jakby Aston Martin miał coś takiego na kierownicy, to w polskich recenzjach zachawycali by się słówkiem 'knob' albo 'lever'? Mówiliby że to po prostu przełącznik🤪. Tak zgubiłem "i". Bądź co bądź, manettino to jednak manettino 3 godziny temu, nicon napisał(-a): Bo po włosku wszystko brzmi lepiej, dlatego w Polsce kawę przygotowuje barista, bo barman to najwyżej szota wódy może nalać xD. Bardziej lufę 3 godziny temu, zielony.m napisał(-a): Akurat Seicento Sporting (najlepiej szumacher) i Multipli cały czas szukam Tadam: U nas brałeś? 3 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Ah... to byly czasy. Ja prawie kupilem uno turbo racing mk2, bo sasiad kupil w niemczech przez przypadek 🤭 Piekny, antracytowy 900kg i 112KM, wloska odpowiedz na Polo G40 🤩 Taki: TIPO to bardziej odpowiedź na Golfa Na POLO to UNO A to fota sprzed ery smartfonów, "uciekałem" RSką przed SLRem hyh. 2006r. Edytowane 21 Lutego 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1650 #42595 Napisano 21 Lutego 2024 Pytanie o Audi A6 C8 podstawowy silnik ON AWD z podstawowym zawieszeniem , chodzi o komfort amortyzacji , wyciszenie kabiny , komfort foteli konturowych . Czy jest wygodniejszym autem od BMW G30 LCI ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12692 #42596 Napisano 21 Lutego 2024 (edytowane) 6 minut temu, Krakus1 napisał(-a): Pytanie o Audi A6 C8 podstawowy silnik ON AWD z podstawowym zawieszeniem , chodzi o komfort amortyzacji , wyciszenie kabiny , komfort foteli konturowych . Czy jest wygodniejszym autem od BMW G30 LCI ? Podobnie. Z tym, że BMW lepiej się prowadzi. Te, któe miałem okazję prowadzić były na standardowym zawiasie. G30LCI jeździłem kwartał, a C8 sporadycznie, więc mogę mieć zaburzoną pamięć jeżeli chodzi o fotele. Natomiast komfort uzależniony jest od zawieszenia. To z pneumatycznym to sprawa wiadoma. Tomek @Tommasomiał oba te modele przez dłuższy czas, wiec wyrazi się na pewno precyzyjniej. Nie mam jedynie pewności czy nie było to czasem C7. Edytowane 21 Lutego 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #42597 Napisano 21 Lutego 2024 (edytowane) Czy ktoś z Koleżeństwa ma może doświadczenie z silnikiem 1.5TSI koncernu VAG? Passat, Superb po 2015...Czy to coś jedzie? Czeka mnie sporo jazdy po naszym pięknym kraju... Edytowane 21 Lutego 2024 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6558 #42598 Napisano 21 Lutego 2024 To jeżdzi... i to całkiem przyzwoicie.. Piszę, bo kolega Arteonem przeleciał w 3 lata 220Tkm bez problemów.. A... ma ciężką nogę.. 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12692 #42599 Napisano 21 Lutego 2024 5 minut temu, kiniol napisał(-a): Czy ktoś z Koleżeństwa ma może doświadczenie z silnikiem 1.5TSI koncernu VAG? Passat, Superb po 2015...Czy to coś jedzie? Czeka mnie sporo jazdy po naszym pięknym kraju... Marcin @kornel91ma bodajże w jednym z aut 1.5 TSI. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2931 #42600 Napisano 21 Lutego 2024 52 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): TIPO to bardziej odpowiedź na Golfa Na POLO to UNO A to fota sprzed ery smartfonów, "uciekałem" RSką przed SLRem hyh. 2006r. Niestety jestem na tyle stary, ze wiem czym sie roznilo uno od tipo, ba pamietam nawet Ritmo 😅🙈 Jaka RSka uciekales? 2 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach