irekm 1050 #47976 Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) No to jeżeli ja mogę coś napisać... oba paskudne jak cholera i znaczki na nich nijak im nie pomagają 🤷. Wiem, zdaje sobie sprawę że teraz mamy nowoczesne czasy, ale kurna suv Ferrari 😩🤦, czekać aż zrobią minivana. Najpiękniejsze ferrari ever, jak dla mnie oczywiście.. Edytowane 3 Marca 2025 przez irekm 2 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12676 #47977 Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) 5 minut temu, irekm napisał(-a): No to jeżeli ja mogę coś napisać... oba paskudne jak cholera i znaczki na nich nijak im nie pomagają 🤷. Gadanie... 😜 No tak, ale wkleiłeś protoplastę F40, czyli model 280 GTO. W Maranello czują się dobrze, dziś praprawnuk tak wygląda... W Porsche w 2002 ludzie też byli oburzeni, a jak się okazało był to strzał w 10tkę. Edytowane 3 Marca 2025 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #47978 Napisano 3 Marca 2025 Nein Nie piszę tego z zazdrości, ale jakby za mnie małego ( było to dosyć dawno temu) były takie suv ferrari, to napewno bym się do nich nie "modlił" i marzył żeby kiedykolwiek zobaczyć na żywo czy mieć Ferrari. A pamietam jak do starego mojego najlepszego kumpla, ( przyjaźnimy się już grubo ponad 40lat) przyjeżdżał gostek czarną 512tr. Spać nie mogłem po tym fakcie 10 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Gadanie... 😜 No tak, ale wkleiłeś protoplastę F40, czyli model 280 GTO. W Maranello czują się dobrze, dziś praprawnuk tak wygląda... W Porsche w 2002 ludzie też byli oburzeni, a jak się okazało był to strzał w 10tkę. Chodzi mi o fakt, ferrari i suv. Mi to pasuje jak ketchup do lodów, i nic tego nie jest w stanie zmienić. Co do 288gto, jak dla mnie jest to najpiękniejsze ferrari ever 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12676 #47979 Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) 7 minut temu, irekm napisał(-a): Nein Nie piszę tego z zazdrości, ale jakby za mnie małego ( było to dosyć dawno temu) były takie suv ferrari, to napewno bym się do nich nie "modlił" i marzył żeby kiedykolwiek zobaczyć na żywo czy mieć Ferrari. A pamietam jak do starego mojego najlepszego kumpla, ( przyjaźnimy się już grubo ponad 40lat) przyjeżdżał gostek czarną 512tr. Spać nie mogłem po tym fakcie Ok. Ja w młodości to w ogóle marzyłem, żebyśmy jeździli choćby Fiatem 125P, bo kaszlak rady nie dawał. Więc przez długi czas jeździliśmy jedynie Jelczami i przegubowymi Ikarusami. Więc jakbym w młodości zobaczył takiego SUVa, tak samo bym oszalał jak na widok Countach czy F40. No, ale rozumiem co masz na myśli 7 minut temu, irekm napisał(-a): Co do 288gto, jak dla mnie jest to najpiękniejsze ferrari ever No to cierpisz już na "peselozę" jeśli 288GTO jest najpiękniejsze Ja jednak stawiam na następcę tj. F40 Edytowane 3 Marca 2025 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toho 150 #47980 Napisano 3 Marca 2025 To Purosangue na zywo nie wygląda jak zwykły SUV i jak dla mnie jest jednym z najpiękniejszych aut jakie kiedykolwiek człowiek zaprojektował. Sczególnie w kolorze czerwonym lub czarnym. To srebrne rzeczywiście wyglada słabo. Oczywiście najpiękniejszym dziełem człowieka na zawsze pozostanie Alfa Romeo Brera:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2931 #47981 Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) 5 godzin temu, irekm napisał(-a): Chodzi mi o fakt, ferrari i suv. Mi to pasuje jak ketchup do lodów, i nic tego nie jest w stanie zmienić. Ale suvy Porsche, Lambo, Lotusa sa ok 😅 Purosangue jest pieknie narysowane Godzinę temu, Toho napisał(-a): To Purosangue na zywo nie wygląda jak zwykły SUV i jak dla mnie jest jednym z najpiękniejszych aut jakie kiedykolwiek człowiek zaprojektował. Sczególnie w kolorze czerwonym lub czarnym. To srebrne rzeczywiście wyglada słabo. Oczywiście najpiękniejszym dziełem człowieka na zawsze pozostanie Alfa Romeo Brera:) Wyglada jak napompowany i podwyzszony shooting brake, czyli suv 😅 Edytowane 3 Marca 2025 przez SzefSzefow 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69367 #47982 Napisano 3 Marca 2025 5 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Purosangue jest pieknie narysowane Co do wyglądu 🤦🤦🤦 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #47983 Napisano 3 Marca 2025 13 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Ok. Ja w młodości to w ogóle marzyłem, żebyśmy jeździli choćby Fiatem 125P, bo kaszlak rady nie dawał. Więc przez długi czas jeździliśmy jedynie Jelczami i przegubowymi Ikarusami. Więc jakbym w młodości zobaczył takiego SUVa, tak samo bym oszalał jak na widok Countach czy F40. No, ale rozumiem co masz na myśli No to cierpisz już na "peselozę" jeśli 288GTO jest najpiękniejsze Ja jednak stawiam na następcę tj. F40 😁 Możliwe, bo podoba mi się więcej starszych samochodów niż nowych. 🤷 7 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Ale suvy Porsche, Lambo, Lotusa sa ok 😅 Purosangue jest pieknie narysowane Wyglada jak napompowany i podwyzszony shooting brake, czyli suv 😅 Pozwolę się nie zgodzić 😀, ale wiadomo, każdy ma swoje pojęcie piękna 😉... 1 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 341 #47984 Napisano 3 Marca 2025 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Co do wyglądu 🤦🤦🤦 Można lepiej: https://motofilm.pl/2025/01/wizualnie-mozesz-zamienic-swoja-toyote-w-ferrari-nie-rezygnujac-przy-tym-z-oszczednej-hybrydy/#google_vignette 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69367 #47985 Napisano 3 Marca 2025 14 minut temu, Remy napisał(-a): Można lepiej: https://motofilm.pl/2025/01/wizualnie-mozesz-zamienic-swoja-toyote-w-ferrari-nie-rezygnujac-przy-tym-z-oszczednej-hybrydy/#google_vignette Dobre 👍 👍 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2931 #47986 Napisano 3 Marca 2025 ze wszystkich homarow Purosangue i tak wole YU7 2 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6500 #47987 Napisano 3 Marca 2025 14 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): cierpisz już na "peselozę" jeśli 288GTO jest najpiękniejsze Ja jednak stawiam na następcę tj. F40 Bo my stare dziady (ja z 1968) tak mamy, że wszystko co najlepsze już za nami 😉 : na studiach, czyli na przełomie lat 80 i 90-tych dorabiałem do stypendium jako "dolmeczer i wozak w jednym" - kumpel mający rodzinę w Stanach sprowadzał stamtąd samochody. I kiedyś w porcie w Bremerhaven zaparkowałem odbieranego przeze mnie chryslera lebaron coupe koło platformy z TYM ferrari testarossa dla Mike Tysona: To była jakaś specjalna przeróbka niemieckiego tunera, miałem z nimi zdjęcie ale gdzieś "wcięło". A najładniejszym ferrari ever było oczywiście 365 GTB/4: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #47988 Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) Mi to się obłości bardziej u kobiet podobają niż w samochodach 😁. Wyjątkiem jest 2005- Ford GT 288gto 💪 Edytowane 4 Marca 2025 przez irekm 4 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12676 #47989 Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) 56 minut temu, mroova napisał(-a): Bo my stare dziady (ja z 1968) tak mamy, że wszystko co najlepsze już za nami 😉 : na studiach, czyli na przełomie lat 80 i 90-tych dorabiałem do stypendium jako "dolmeczer i wozak w jednym" - kumpel mający rodzinę w Stanach sprowadzał stamtąd samochody. I kiedyś w porcie w Bremerhaven zaparkowałem odbieranego przeze mnie chryslera lebaron coupe koło platformy z TYM ferrari testarossa dla Mike Tysona: To była jakaś specjalna przeróbka niemieckiego tunera, miałem z nimi zdjęcie ale gdzieś "wcięło". A najładniejszym ferrari ever było oczywiście 365 GTB/4: To Przemek mamy wspólny mianownik, bo ja całe studia przejeździłem jako szofer wożąc młode pary do ślubu Trochę nas różnica dzieli, ale ja już też nie taki młody. Jak patrzę na serial ze śp. Kopiczyńskim to się zastanawiam, kiedy ten czas spierdo... Edytowane 3 Marca 2025 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12676 #47990 Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) Natrafiłem dziś na złoto... Sołtysowi odjebało od "władzy". https://www.sztutowo.com/news_2981_ruszyla-procedura-odwolania-soltysa-katow-rybackich.html https://tablica-rejestracyjna.pl/X7BOSS# Miuahahhaha jaki czerep. Ten komentarz znaleziony na innej stronie rozbawił mnie do łez... "internet mówi, że baba sołtysa wyprzedzała na łuku 3 pojazdy, a nagrywający jechał z przeciwka i pokazał babie sołtysa, że jest pierdolnięta, w związku z czym sołtys boss wsi kazał zawrócić karocę i dogonić nicponia z kamerką, który to nie zna swego miejsca we wsi i pokazać mu, gdzie owo miejsce jest. a że oboje byli ulani to po szalonym 20sekundowym pojedynku nastąpił remis ze wskazaniem na żonę kamerowicza xD" Edytowane 3 Marca 2025 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2931 #47991 Napisano 4 Marca 2025 13 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Natrafiłem dziś na złoto... Sołtysowi odjebało od "władzy". https://www.sztutowo.com/news_2981_ruszyla-procedura-odwolania-soltysa-katow-rybackich.html https://tablica-rejestracyjna.pl/X7BOSS# Miuahahhaha jaki czerep. Ten komentarz znaleziony na innej stronie rozbawił mnie do łez... "internet mówi, że baba sołtysa wyprzedzała na łuku 3 pojazdy, a nagrywający jechał z przeciwka i pokazał babie sołtysa, że jest pierdolnięta, w związku z czym sołtys boss wsi kazał zawrócić karocę i dogonić nicponia z kamerką, który to nie zna swego miejsca we wsi i pokazać mu, gdzie owo miejsce jest. a że oboje byli ulani to po szalonym 20sekundowym pojedynku nastąpił remis ze wskazaniem na żonę kamerowicza xD" Masakra... 🤦♂️ Powinno sie zabrac prawo jazdy i odeslac na przymusowe badania psychiatryczne. 2 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2931 #47992 Napisano 4 Marca 2025 u nas na drogach już prawie jak u ruskich - coraz więcej hugo bossów 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12676 #47993 Napisano 4 Marca 2025 20 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Masakra... 🤦♂️ Powinno sie zabrac prawo jazdy i odeslac na przymusowe badania psychiatryczne. Ziutek już ma po "karierze". A zaszedł tak daleko😆 Ta rejestracja to wizytówka, która mówi więcej, aniżeli słowa. 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christ0ff 1739 #47994 Napisano 4 Marca 2025 2 godziny temu, ecipeci napisał(-a): u nas na drogach już prawie jak u ruskich - coraz więcej hugo bossów Hugon Boss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2931 #47995 Napisano 4 Marca 2025 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Ziutek już ma po "karierze". A zaszedł tak daleko😆 Ta rejestracja to wizytówka, która mówi więcej, aniżeli słowa. Na szczescie, czasem ludzie sami sie eliminuja z zycia publicznego 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6500 #47996 Napisano 4 Marca 2025 W dniu 2.03.2025 o 20:32, Londek napisał(-a): Eletre w zielonym wygląda sztos, szczególnie z tymi kilkoma dodatkami w kolorze żółtym. Czerwona też wpada ludziom w oko: https://moto.pl/MotoPL/7,88389,31739080,ukradli-z-garazu-willi-w-wilanowie-niezwykly-samochod-nie-chodzi.html#do_w=438&do_v=1342&do_st=RS&do_sid=2230&do_a=2230&s=BoxWiadImg3&do_upid=1342_ti&do_utid=31739080&do_uvid=1741076482723 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2931 #47997 Napisano 4 Marca 2025 I pojawila sie nowa A6 (tak, A6, nie zapowiadana A7 😂). Juz w podstawie wyglada swietnie, jak RS, agresywny przedni zderzak, poszerzone nadkola. Ciekawe jak bedzie wygladac RS6 🤔 Nawiasem, ten brazowy kolor jest swietny! 5 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12676 #47998 Napisano 4 Marca 2025 33 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): I pojawila sie nowa A6 (tak, A6, nie zapowiadana A7 😂). Juz w podstawie wyglada swietnie, jak RS, agresywny przedni zderzak, poszerzone nadkola. Ciekawe jak bedzie wygladac RS6 🤔 Nawiasem, ten brazowy kolor jest swietny! Muszę przyznać, że faktycznie jest fajnie "skrojona". Tył intrygujący. Brąziak super pasuje do Allroad. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8008 #47999 Napisano 4 Marca 2025 (edytowane) I zeby nie bylo - to nie tylko Audi ... Edytowane 4 Marca 2025 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #48000 Napisano 4 Marca 2025 Audi poszło po rozum do głowy o zrezygnowało z tej nowej nomenklatury spalin i elektryków. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach