Sławol 2549 #51901 Napisano 24 Czerwca @beniowski - a taki film "Moonwalker" pamiętasz? Jedna z najlepszych scen filmowych z dzieciństwa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1724 #51902 Napisano 24 Czerwca W dniu 22.06.2026 o 20:12, Autor1984 napisał(-a): Informacje o tym, że Audi postawiło na segment SUV-ów, okazały się prawdziwe. Q9, która ma być flagowcem marki, na tych przebitkach wygląda imponująco. moim zadaniem, nie warto było dla Q9 zabić A8 , jeszcze w Polsce wcześniej zobaczymy nową Q7 , pod koniec lata 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 15640 #51903 Napisano 25 Czerwca 9 godzin temu, Krakus1 napisał(-a): moim zadaniem, nie warto było dla Q9 zabić A8 , jeszcze w Polsce wcześniej zobaczymy nową Q7 , pod koniec lata Dla nas może nie warto, ale oni doskonale wiedzą, jakie trendy utrzymują się na rynku. A ten niestety wciąż napędza rozwój segmentu SUV-ów. 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciotka Klotka 8 #51904 Napisano 25 Czerwca (edytowane) Musiał być bardzo wygodny, samochód kończy się na wysokości kolan ...😟 Edytowane 25 Czerwca przez Ciotka Klotka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 15640 #51905 Napisano 25 Czerwca 21 minut temu, Ciotka Klotka napisał(-a): Musiał być bardzo wygodny, samochód kończy się na wysokości kolan ...😟 Nie u wszystkich 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1724 #51906 Napisano 25 Czerwca niestety , degradacja topowego systemu audio w nowej Q7 , stawiają na Big Maca z podwójnym sosem , zamiast steka z Angusa jak w poprzednim modelu , na plus cena też adekwatna do Big Maca 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80638 #51907 Napisano 25 Czerwca 4 godziny temu, Ciotka Klotka napisał(-a): Musiał być bardzo wygodny, samochód kończy się na wysokości kolan ...😟 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 380 #51908 Napisano 25 Czerwca Ale tablet już jest. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2549 #51909 Napisano 25 Czerwca Źródło: Pokaż czym jeździsz --> https://www.facebook.com/photo/?fbid=1332699838833961&set=gm.4592262591048470&idorvanity=2269242613350491 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 13128 #51910 Napisano 26 Czerwca 11 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 15640 #51911 Napisano 26 Czerwca Volvo. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 161012 #51912 Napisano 26 Czerwca 43 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Volvo. Czyli mam się bać, czy nie bać łosi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13437 #51913 Napisano 26 Czerwca 31 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Czyli mam się bać, czy nie bać łosi? Jeszcze żaden łoś nie zabił nikogo w Volvo, chyba ... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 161012 #51914 Napisano 26 Czerwca 58 minut temu, tommly napisał(-a): Jeszcze żaden łoś nie zabił nikogo w Volvo, chyba ... I niech tak zostanie, ja nie zamierzam tu nic zmieniać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaoo 80 #51915 Napisano 26 Czerwca Dostałem takie zdjęcie z lat 80-tych. Nie jestem pewien czy jest prawdziwe czy to jakaś kreacja AI, ale ktoś się orientuje jaki to model tego czerwonego samochodu? Na masce widzę logo Lamborghini, ale czy to ta marka? Źródło: https://supercarnostalgia.com/blog/lancia-stratos-zeroCoś tu nie pasuje.. inna szyba przednia inne szyby boczne inaczej ukształtowany obszar czarnej maski.. inna pozycja logo.. 8 świateł vs 10 świateł w pasie przednim... To nie jest Lancia stratos zero.. to jakas przeróbka ... Inwencja tworcza grafika lub AI'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 15640 #51916 Napisano 27 Czerwca 20 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Czyli mam się bać, czy nie bać łosi? Jakiejkolwiek odpowiedzi udzielę, zabrzmi ona głupio. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefanekmac 67 #51917 Napisano 27 Czerwca Niestety Volvo to tylko pudełko z blachy. Ostatni śmiertelny Rzeczyca, lubelskie. Dach i drzewo. Rok 2024. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 161012 #51918 Napisano 27 Czerwca 37 minut temu, stefanekmac napisał(-a): Niestety Volvo to tylko pudełko z blachy. Ostatni śmiertelny Rzeczyca, lubelskie. Dach i drzewo. Rok 2024. Na szczęście nie mam poczucia nieśmiertelności. Stąd nawet i ograniczenie do 180 km/h, mnie nie ogranicza. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 401 #51919 Napisano 28 Czerwca 12 godzin temu, stefanekmac napisał(-a): Niestety Volvo to tylko pudełko z blachy. Ostatni śmiertelny Rzeczyca, lubelskie. Dach i drzewo. Rok 2024. Z tego co prezentuje Volvo to oni przygotowują samochody pod więcej niecodziennych przypadków. Ten z łosiem to kolejny świetny przykład. Co do samochodów, to jeden z Polskich wynalazków - w postaci zderzaka do malucha, co to zamieniał energię uderzenia, w obrotową, nie został nigdzie (poza jakimś portem morskim bodaj) rozwinięty i wdrożony. O ile by to rzeczywiście, mogło zostać wdrożone, to nie jest to interes producentów samochodów... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefanekmac 67 #51920 Napisano 28 Czerwca Mi łoś wyszedł. Koło Płocka. Były znaki i jechałem ok 75. Wredne miejsce bo droga w lesie niżej niż boki. Wyszedł, popatrzył zawrócił....A był o 5m. Mądry zwierz, jemu nic i mnie nic. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10350 #51921 Napisano 30 Czerwca W dniu 26.06.2026 o 17:14, tommly napisał(-a): Jeszcze żaden łoś nie zabił nikogo w Volvo, chyba ... Większe prawdopodobieństwo, że łoś w Volvo zabije kogoś, niż ze łoś zabije kogoś w Volvo 2 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10350 #51922 Napisano 30 Czerwca https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-fiat-oglosil-duza-akcje-serwisowa-usterka-zagraza-bezpieczen,nId,23507203?utm_source=share&utm_medium=share&utm_campaign=share&iwa_source=share W UAZie w deszczu bez gąbki do szyb nie ma co ruszać i nikt dramy nie robi 🤣 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 75644 #51923 Napisano 30 Czerwca Godzinę temu, pmwas napisał(-a): https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-fiat-oglosil-duza-akcje-serwisowa-usterka-zagraza-bezpieczen,nId,23507203?utm_source=share&utm_medium=share&utm_campaign=share&iwa_source=share W UAZie w deszczu bez gąbki do szyb nie ma co ruszać i nikt dramy nie robi 🤣 Ojciec miał Zastava to, zestaw szmatek był zawsze pod ręką;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80638 #51924 Napisano 1 Lipca No ja miałem malucha na cytrynkach to zimą potrafiłem skrobać szyby od środka 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 680 #51925 Napisano 1 Lipca Oni wiedzą, jak testować. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach