dasiek7 16 #7226 Napisano 31 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Wn1EFLa2C8 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #7227 Napisano 2 Czerwca 2012 Idę sobie dzisiaj miastem, a tam takie cudo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1873 #7228 Napisano 4 Czerwca 2012 Idę sobie dzisiaj miastem, a tam takie cudo Kolego - w jakim mieście to cudo stało ?? A wiesz może skąd był właściciel ? 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #7229 Napisano 4 Czerwca 2012 Panowie mam pytanie bo ostatnio podoba mi sie Porsche Boxster 2000rczy ktorys z kolegow mial testowal jezdzil i moze sie podzielic wrazeniami tz za i przeciw bede wdzieczny za opinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #7230 Napisano 5 Czerwca 2012 Kolego - w jakim mieście to cudo stało ?? A wiesz może skąd był właściciel ?Pojazd przybył na imprezę zwaną "Miedwiański Zlot Pojazdów Zabytkowych".Nie rozmawiałem z właścicielem, ale wydaje mi się, że mógł być to ten egzemplarz => http://auto.dziennik.pl/galeria/94759,4,unikatowe-auto-zlapane-na-polskiej-ulicy-galeria-zdjec.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #7231 Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) x Edytowane 6 Stycznia 2013 przez karczochrulez 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #7232 Napisano 5 Czerwca 2012 Panowie mam pytanie bo ostatnio podoba mi sie Porsche Boxster 2000rczy ktorys z kolegow mial testowal jezdzil i moze sie podzielic wrazeniami tz za i przeciw bede wdzieczny za opinie Frajda z jazdy lepsza niż 911,tylny napęd i centralnie umieszczony silnik-kwintesensja radochy,prawdziwy sportowy samochód.Wersja podstawowa osiągami w dzisiejszych czasach szału nie robi,bo kompakty są szybsze ale właśnie radocha z jazdy,dźwięk silnika,otwarty dach i jazda po zakrętach to jest to dlaczego się ten samochód kupuje.Ceny części zupełnie normalne,łatwo dostępne,ceny samochodów też,chociaż żeby znaleźć naprawdę ładny egzemplarz to chwilę to trwa.Z minusów?Właściwie tylko jeden,ale za to poważny.Fabryczna wada silnika,która skutkuje jego wymianą.Silniki używane drogie bo mała podaż,no i wciąż jeździmy z bombą za plecami właśnie z powodu fabrycznej wady.Więcej w temacie możesz poczytać jak wpiszesz w google hasło "Porsche IMS" i "Porsche RMS" sporo o tym na forach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #7233 Napisano 6 Czerwca 2012 Słyszałem że są 3 sztuki DMC w PolsceWikipedia mówi, że w 2005r. w Polsce było zarejestrowanych 5 sztuk.Sądzę, że w tym czasie jeszcze parę sztuk mogło dojść. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1873 #7234 Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Pojazd przybył na imprezę zwaną "Miedwiański Zlot Pojazdów Zabytkowych".Nie rozmawiałem z właścicielem, ale wydaje mi się, że mógł być to ten egzemplarz => http://auto.dziennik.pl/galeria/94759,4,unikatowe-auto-zlapane-na-polskiej-ulicy-galeria-zdjec.htmlDzięki za odpowiedź .A czy w bliskim kontakcie był tak perfekcyjnie utrzymany jak wydaje się być na zdjęciu ?W tym egzemplarzu z podanego linka ,drzwi trochę na innej wysokości ,patrząc na czarną listwę . Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Kindybal 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #7235 Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) x Edytowane 6 Stycznia 2013 przez karczochrulez 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #7236 Napisano 11 Czerwca 2012 @kindybalSprawiał wrażenie naprawdę zadbanego.Jak znajdę chwilę to wrzucę pozostałe zdjęcia, które cyknąłem komórką. @karczochrulezJest w Polsce jeden gość, który ma 2 sztuki.Plus sztuka, którą ja miałem przyjemność obmacać.Na alle... stoi jeden rozbitek.Trochę ich będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el.p 7 #7237 Napisano 12 Czerwca 2012 A ja mam a5, 2.0tfsi, 211km i jest fajnie. Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 390 #7238 Napisano 12 Czerwca 2012 A ja mam a5, 2.0tfsi, 211km i jest fajnie. Pzdr tak przy okazji - podoba mi sie to A5 a ze pewnie musze zmienic samochod wkrotce to mam pytanie czy jest jakis rozsadny silnik benzynowy w tym samochodzie?ma ktos jakies doswiadczenia? 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #7239 Napisano 13 Czerwca 2012 Taka ciekawostka taka.. Mini tunningowane przez Polaków, którzy wzorowali się m.in na mechanizmach zegarków http://moto.pl/MotoPL/1,88389,11918028,Mini_Countryman_po_polsku.html 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #7240 Napisano 16 Czerwca 2012 A ja mam a5, 2.0tfsi, 211km i jest fajnie. PzdrA który rok?Papusia olej bardzo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #7241 Napisano 16 Czerwca 2012 (edytowane) tak przy okazji - podoba mi sie to A5 a ze pewnie musze zmienic samochod wkrotce to mam pytanie czy jest jakis rozsadny silnik benzynowy w tym samochodzie?ma ktos jakies doswiadczenia?Jak chcesz kupować nowe auto to teraz każdy jest raczej OK.Do 2011 z 2.0TFSI często były problemy z pożeraniem oleju.Teraz to poprawili.Ostatnio zabawiam się w detaling... W wolnym czasie jakoś to lubię. Edytowane 16 Czerwca 2012 przez pawel1380 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 390 #7242 Napisano 18 Czerwca 2012 Pytam bo mialem Q5 z tym 211 KM z 2010 i zaliczylo wymiane turbo, katalizatora i do tego wozilem 5l oleju w bagazniku - wymienilem ja jak miala 20 kkm i dzieki ze sie pozbylem problemu. Nie wiedzialem ze w koncu cos poprawili. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4089 #7243 Napisano 19 Czerwca 2012 smieszne to.... auta za cene mieszkania zeby braly tyle oleju co 30 letnia łada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 435 #7244 Napisano 19 Czerwca 2012 Znajomy wymieniał silnik w ramach gwarancyjnej. Pierwsze zgłoszenie w ASO zignorowali, bo zużycie 0,5l/1000km mieści się w normie. Niedługo potem zużycie oleju wzrosło dramatycznie i wymienili silnik na nowy, który też zaczął brać olej. Co ciekawe remont silnika jest niewykonalny ze względu na tuleje pokryte warstwą ceramiczną. Auto kupione jako nowe, w autoryzowanym salonie Audi w Polsce. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralfbutton 48 #7245 Napisano 19 Czerwca 2012 Zabawne, że firma tak poważana przez wielu pozwala sobie na takie niedoróbki A mimo wszystko u nas nadal panuje stereotyp najlepszych, niemieckich aut. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 435 #7246 Napisano 19 Czerwca 2012 Szybko im się to skończy, tak jak legendarna niezawodność mercedesa. Kto teraz kojarzy tą markę z niezawodnością? Prędzej toyota, lub kia z 7-mio letnią gwarancją. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralfbutton 48 #7247 Napisano 19 Czerwca 2012 Ta gwarancja Kia to też niezła lipa, ale fakt ładnie wygląda na naklejce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4089 #7248 Napisano 19 Czerwca 2012 wiele marek stracilo na jakosci. ale kiedys jeden model byl na 10-12 lat . teraz nowy model wypuszczaja po 5 latach...byle obudowa byla ladna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 435 #7249 Napisano 19 Czerwca 2012 BTW Polacy emocjonalnie identyfikują się ze swoimi pojazdami, coś jak dawna szlachta lub husaria. Widać to w garażach, a co najgorsze na drogach. U mnie audi wywołuje takie same emocje jak bosh. Jeśli mnie stać to o użytkuję, ale mrowienia nie czuję. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 435 #7250 Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 19 Czerwca 2012 przez meXy 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach