Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Na placu boju pozostały po weekendzie: Stinger, Q50 Sport, Giulia lub JAKIŚ ;) Merc. Chyba, że jednak ostatecznie wybiorę coś zupełnie i całkowicie innego. :D;)

np volvo z volvo selekt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dzisiaj znów byłem w Infiniti (Q50) i znów w Alfie (Giulia). No i raczej klamka zapadła. W Alfie czuję się świetnie, podoba mi się wszystko na zewnątrz i wszystko wewnątrz. Zrobiłem dzisiaj drugą jazdę próbną, jakieś 25km, głównie po autostradzie i jestem usatysfakcjonowany. Potem posłuchałem kilku różnych utworków ze swojej listy, ogarnąłem jak działają multimedia i mimo, że Alfa jest chyba najgorzej wyposażonym autem z tych, które oglądałem/rozważałem, to oprócz grzania tyłka, ma wszystko czego mi do szczęścia potrzeba :)

post-81405-0-54519800-1567439372_thumb.jpg

post-81405-0-72825900-1567439379_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I o to chodzi.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuba, będzie czerwona?

Będzie :D

Reszta się nie liczy.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo.

Będzie najszybsza.

Nie jestem pewny, czy nadal jest to aktualne, ale giulia jest lub byla najszybszym sedanem na nurburgringu. Pozamiatala niemieckie technologie :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dzisiaj znów byłem w Infiniti (Q50) i znów w Alfie (Giulia). No i raczej klamka zapadła. W Alfie czuję się świetnie, podoba mi się wszystko na zewnątrz i wszystko wewnątrz. Zrobiłem dzisiaj drugą jazdę próbną, jakieś 25km, głównie po autostradzie i jestem usatysfakcjonowany. Potem posłuchałem kilku różnych utworków ze swojej listy, ogarnąłem jak działają multimedia i mimo, że Alfa jest chyba najgorzej wyposażonym autem z tych, które oglądałem/rozważałem, to oprócz grzania tyłka, ma wszystko czego mi do szczęścia potrzeba :)

Nie chcę Cię zniechęcać, ale próbowałeś wjechać na JAKIKOLWIEK krawężnik albo do garażu podziemnego...?

np volvo z volvo selekt :D

Jeżeli tak zdecyduję, to będzie i Tata.

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczegóły, bierz Pan :)

Infiniti i Alfa to jedyne sedany (no może jeszcze ewentualnie s60) jakimi mógłbym jeździć. Inne są albo brzydkie albo ładniej wyglądają w wersji kombi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś jeździ wyłącznie na torze w Nurbugring, to tak - są to wówczas nieistotne szczegóły. ;) A serio - ja dzisiaj odwiedziłem salon Alfy i "tak se pogadaliśmy" z dilerem ;), który mi pokazał, że wg (podobno) niechętnie publikowanych wyników pomiarów, prześwit w Giulii to 9mm. Jak się pierdyknie przednim zderzakiem solidnie przy każdej próbie wjazdu na parking galerii handlowej, to jednak nie będzie przyjemnie. Ja w każdym razie nie chciałbym tak "pocierać" dzień w dzień autkiem za sporą kasę. Mówiąc to, nie przestaję nadal być wielkim sympatykiem Giulii. :)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prześwit w Giulii to 9mm

sportowiec pełną gębą, tak nisko to nawet F1 chyba nie jest  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To raczej chochlik drukarski...;)

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w hondzie 12cm i to jest dość nisko, 9 musi być ciekawe

Wysłane z Blackberry przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się założy metalową osłonę pod silnik i będą 3 cm prześwitu... :P

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo bardzo dobra decyzja!!! Szczerze gratuluje i pozytywnie zazdroszczę!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze jest jeszcze pasat b5 :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie w Infiniti zaskoczyli inaczej. Wczoraj jak zapytałem na jaki rabat można liczyć na poszczególne wersje Q50, usłyszałem, że całe 0, nic, null, nothing itd. Schodzą na tyle dobrze, że im się nie opłaca, podobno w całej Polsce zostało około 60 sztuk.

A co do praktyczności Giulii, obawiam się, że już na tyle się nagrzałem na to auto, że teraz ciężko będzie mnie jakkolwiek zniechęcić :) Na szybko pomyślałem, gdzie zazwyczaj jeżdżę i na szczęście krawężniki i podziemne parkingi mi nie grożą na teraz :P Teraz tylko czekam aż dzisiaj usiądę ze swoim Bossem i go przekonam, żeby dorzucił mi kilka k do budżetu, bo trochę przegiąłem, ale raczej powinno się udać :D trzymajcie kciuki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymam kciuki i życzę dróg bez leżących policjantów :)

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi