xaoo 46 #48176 Napisano 21 Marca Lexus UX jednak jest za mało designerski.. choć jakość materiałów i całości mega wyżej niż toyota. Corolla cross odpadła za wygląd -taka szopa na narzędzia... Na dziś wygranym jest fenomen sprzedaży stycznia w Polsce. Nowa c-hr za wygląd odnotowała wzrost 69%.. a my chyba jeszcze podkręcimy ten wynikNowa c-hr jest wewnątrz na tylnych siedzeniach ciut mniej klaustrofobiczna niż gen1. Gdyby jeszcze podsufitka była jasna to można by tam wytrzymać Wysłane z Pixel 6Idzie człowiek z nastawieniem zakupu c-hr... I zderza się z sufitem oczekiwań i nowymi możliwościamiCoś zupełnie poza obszarem zainteresowań.Najważniejsze że cieszy właścicielke...Wysłane z mojego Pixel 6a przy użyciu Tapatalka 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11528 #48177 Napisano 21 Marca 5 minut temu, xaoo napisał(-a): Idzie człowiek z nastawieniem zakupu c-hr... I zderza się z sufitem oczekiwań i nowymi możliwościami Coś zupełnie poza obszarem zainteresowań. Najważniejsze że cieszy właścicielke... Wysłane z mojego Pixel 6a przy użyciu Tapatalka Gratulacje Niech zawsze bezpiecznie "wozi" właścicielkę do celu. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7930 #48178 Napisano 21 Marca Corolla Cross? Fajne auto. Niech cieszy i jezdzi bez problemow 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_poznan 18 #48179 Napisano 21 Marca Mnie w Corolli Cross dziwi jedno... jak można wypuścić z fabryki auto z tak wiszącym układem wydechowym? Przecież to jest dramat. Odbierasz nowe auto, a tylny odcinek układu wisi tak, jakby nie był zaczepiony. W starszych Toyotach, Lexach ten sam "problem". "Inżyniera" który to projektował zwolniłbym w trybie natychmiastowym Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #48180 Napisano 21 Marca Długo szukałem, ale w końcu znalazłem właściwy egzemplarz. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11528 #48181 Napisano 21 Marca 11 minut temu, Tommaso napisał(-a): Długo szukałem, ale w końcu znalazłem właściwy egzemplarz. Co wyście się zmówili na te yarisy Pozdrawiam, świetna zabawka! 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8236 #48182 Napisano 21 Marca Długo szukałem, ale w końcu znalazłem właściwy egzemplarz. Teraz spot z Michałem nieunikniony ;-) Gratulacje, Tomek! 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8217 #48183 Napisano 21 Marca 8 godzin temu, xaoo napisał(-a): Idzie człowiek z nastawieniem zakupu c-hr... I zderza się z sufitem oczekiwań i nowymi możliwościami Coś zupełnie poza obszarem zainteresowań. Najważniejsze że cieszy właścicielke... Wysłane z mojego Pixel 6a przy użyciu Tapatalka A tam z tyłu... coś dla Pana domu ? 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #48184 Napisano 22 Marca (edytowane) 8 godzin temu, Marak napisał(-a): A tam z tyłu... coś dla Pana domu ? 🙂 Nie. Było, minęło i Tomek jest teraz w fazie hejtowania Audi. A co do tego białego to znając życie pewnie mógłbyś napisać już pracę habilitacyjną o GR. Może teraz Michał już nie będzie zawsze drugi tylko zawsze trzeci. 😜 Edytowane 22 Marca przez memento mori 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #48185 Napisano 22 Marca Dzięki chłopaki. A Marak nie cytował mojego zdjęcia i raczej miał na myśli Landcruisera. Ale ja generalnie nie jestem hejterem Audi, uważam, że to były bardzo dobre auta, tylko awaryjne. Kupując teraz SUVa nawet przez chwilę zastanawiałem się nad Q8, ale wybrałem święty spokój. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8217 #48186 Napisano 22 Marca Tak, LC 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2898 #48187 Napisano 22 Marca 16 godzin temu, Tommaso napisał(-a): Długo szukałem, ale w końcu znalazłem właściwy egzemplarz. Fuj! Co za plastikowy samochod 🤭😂🤭 Niech sie nie psuje 👍 PS. Widze, ze wydech zmieniony 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #48188 Napisano 22 Marca 5 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Fuj! Co za plastikowy samochod 🤭😂🤭 Niech sie nie psuje 👍 PS. Widze, ze wydech zmieniony Dzięki Tak, wydech od MG, ale w wersji street legal, bo jak wiesz, będę nią jeździł między innymi w Alpy, więc nie chciałem z pustym wydechem.. Generalnie to bardzo mocno doposażony egzemplarz, cały w PPF, z dodatkowym kompletem kół zimowych, obniżonymi fotelami, płytą pod silnikiem, konserwacją podwozia, niepotrzebną mi za bardzo listwą świetlną Lazera i wieloma innymi pierdołami. No i mimo 3 lat ma 14k przebiegu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2898 #48189 Napisano 22 Marca 3 minuty temu, Tommaso napisał(-a): Dzięki Tak, wydech od MG, ale w wersji street legal, bo jak wiesz, będę nią jeździł między innymi w Alpy, więc nie chciałem z pustym wydechem.. Generalnie to bardzo mocno doposażony egzemplarz, cały w PPF, z dodatkowym kompletem kół zimowych, obniżonymi fotelami, płytą pod silnikiem, konserwacją podwozia, niepotrzebną mi za bardzo listwą świetlną Lazera i wieloma innymi pierdołami. No i mimo 3 lat ma 14k przebiegu. To bardzo ladnie Ci sie trafilo, nie bedziesz musial robic tych wszystkich pierdolek. Listwa sie moze przydac, bo swiatla w GRce sa.... no sa 😅 przy szybszej, nocnej jezdzie bedziesz sie cieszyl, ze jest. 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #48190 Napisano 22 Marca (edytowane) Świeci bardzo mocno, ma 18000 lumenów i o dziwo ma europejską homologację. Ja dokupuję tylko dystanse, bo te oryginalne koła IMO siedzą za głęboko. Edytowane 22 Marca przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2898 #48191 Napisano 22 Marca 12 minut temu, Tommaso napisał(-a): Świeci bardzo mocno, ma 18000 lumenów i o dziwo ma europejską homologację. Ja dokupuję tylko dystanse, bo te oryginalne koła IMO siedzą za głęboko. Pomysl o innych kolach, tych BBSow troche szkoda do typowego tyrania. Tym bardziej, ze ceny nowych to jakies szalenstwo. Prawie kupilem Rotiformy z AeroDiskami, ale nie mialy homologacji Gwint i ET przesadzone na zdjeciu, ale o te felgi i nakladki mi chodzi 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #48192 Napisano 22 Marca ciężko żeby miały drogową homologację jak można przez nie stracić dowód ale aero rotory piękna sprawa, mi zawsze będą się kojarzyć z starymi torowymi 911 czy e34 M5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #48193 Napisano 22 Marca Niby tak, ale mam je kisić w garażu dla następnego właściciela? Tak właśnie robił dotychczasowy właściciel, dostałem je w stanie nowym. A są bardzo ładne, jak uszkodzę to najwyżej je odnowię po sezonie, a jak przyjdzie kupić to widziałem już sztuki w ogłoszeniach po 2k za sztukę w stanie idealnym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8563 #48194 Napisano 22 Marca Jechałem dzisiaj taksówką Hondą C-HR. To że ktoś zabrał pół bagażnika jeśli chodzi o głębokość to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo tam pewnie jest bateria. Ale tego kto zaprojektował te szyby w tylnych drzwiach to bym za jaja powiesił: przecież w tym samochodzie jest ciemno jak u Murzyna pod koszulą. To tego miałem wrażenie że w jakiejś trumnie jadę. Koszmar straszny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65086 #48195 Napisano 22 Marca 1 godzinę temu, beniowski napisał(-a): Jechałem dzisiaj taksówką Hondą C-HR. To że ktoś zabrał pół bagażnika jeśli chodzi o głębokość to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo tam pewnie jest bateria. Ale tego kto zaprojektował te szyby w tylnych drzwiach to bym za jaja powiesił: przecież w tym samochodzie jest ciemno jak u Murzyna pod koszulą. To tego miałem wrażenie że w jakiejś trumnie jadę. Koszmar straszny. Wygląd Panie, wygląd 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2898 #48196 Napisano 23 Marca (edytowane) 18 godzin temu, trollu napisał(-a): ciężko żeby miały drogową homologację jak można przez nie stracić dowód ale aero rotory piękna sprawa, mi zawsze będą się kojarzyć z starymi torowymi 911 czy e34 M5 Mozna przez nie dowod stracic, bo nie maja homologacji. Nie widze innych powodow. 18 godzin temu, Tommaso napisał(-a): Niby tak, ale mam je kisić w garażu dla następnego właściciela? Tak właśnie robił dotychczasowy właściciel, dostałem je w stanie nowym. A są bardzo ładne, jak uszkodzę to najwyżej je odnowię po sezonie, a jak przyjdzie kupić to widziałem już sztuki w ogłoszeniach po 2k za sztukę w stanie idealnym. Jesli juz sa tak tanie, to tez nie widze powodu, zebys ich nie tyral 👍 16 godzin temu, beniowski napisał(-a): Jechałem dzisiaj taksówką Hondą C-HR. To że ktoś zabrał pół bagażnika jeśli chodzi o głębokość to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo tam pewnie jest bateria. Ale tego kto zaprojektował te szyby w tylnych drzwiach to bym za jaja powiesił: przecież w tym samochodzie jest ciemno jak u Murzyna pod koszulą. To tego miałem wrażenie że w jakiejś trumnie jadę. Koszmar straszny. Albo jechales Toyota C-HR albo Honda HR-V 🙃 Edytowane 23 Marca przez SzefSzefow 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3805 #48197 Napisano 23 Marca Kupowaliśmy ostatnio do firmy yarisa i pooglądałem sobie wszytsko co było w salonie, imo jakąkolwiek jakość zaczyna się od ravki a i tak jest... hm srednioW piatek bylem na wymianie glosnika, juz jest lux, igladalem przy okazji nowe a5 i q5 i kurcze średnio mi się to widzi, a najmniej tan szeroki panel na drzwiach przez który się je tak niewygodnie zamyka że szok, jak można utrudnić podstawowa czynnosc jaka jest zamykanie drzwi Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67151 #48198 Napisano 23 Marca Nowe A5 jakościowo problematyczne. U nas w firmie po tygodniu używania A5 spędziła kolejne dwa tygodnie w serwisie. Elektronika/oprogramowanie. Na hali w serwisie prawie same A5 koło A5 głównie z podobnymi problemami. Jedna z nich nie dała rady nawet przejść przedsprzedażowej checklisty przed wydaniem do klienta. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11528 #48199 Napisano 23 Marca (edytowane) 12 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Nowe A5 jakościowo problematyczne. U nas w firmie po tygodniu używania A5 spędziła kolejne dwa tygodnie w serwisie. Elektronika/oprogramowanie. Na hali w serwisie prawie same A5 koło A5 głównie z podobnymi problemami. Jedna z nich nie dała rady nawet przejść przedsprzedażowej checklisty przed wydaniem do klienta. Każdy nowy model może trapić problem wieku "dziecięcego". Pierwsze XC90 II podobno ciągle stały w serwisie. Zastanawia mnie tylko, czy bebechy były przygotowane pod nowe wydanie, czy są zaczerpnięte z poprzedniego modelu i zaadoptowane do nowej wersji. Edytowane 23 Marca przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #48200 Napisano 23 Marca 4 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Mozna przez nie dowod stracic, bo nie maja homologacji. a jak policja sprawdza czy felga ma homolagcję? Np na reflektorze są oznaczenia. Jaka homologacja w PL dopuszcza felgi do użytku na drogach publicznych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach