Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzysztof Skórka

Spotkanie online z Chronoswiss

Rekomendowane odpowiedzi

Znakomite spotkanie, bardzo dziękuję za wysiłek organizacyjny, brawo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkanie wyszło znakomicie, szkoda ze tak krótko (blisko 1,5h ) trwało 🙃

Z wielką chęcią wezmę udział w kolejnych spotkaniach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Paweł Bohacz bardzo dziękujemy za świetne spotkanie! Bardzo miło było zobaczyć pracę manufaktury "od kuchni". W naszym małżeńskim duecie jedno lubi bardziej produkty "starego" Chronoswiss, a drugie "nowego". Fioletowa nowość skradła serce...

Jeszcze raz bardzo dziękujemy!

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fenomenalna inicjatywa, ogromne podziękowania dla organizatorów za umożliwienie zerknięcia za kulisy. Kto nie był - niech żałuje. Trzymam kciuki za kolejne spotkania. 👍

EDIT: literówka 

Edytowane przez cordi7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również dziękuję Pawłowi za zorganizowanie.  

Ciekaw jestem jakie inne manufaktury "przedstawi" w kolejnych "spotkaniach". 

Edytowane przez Dorian06

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne spotkanie i pomysł ! Dziękuję bardzo za możliwość uczestnictwa.Mam nadzieję że to dopiero początek serii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny pomysł, ciekawa forma dająca możliwość aktywnego udziału i zajrzenia tam, gdzie w realu, malo który  z nas miałby taką możliwość.

Dobry kierunek uatrakcynienia czlonkowstwa w klubie.

Serdeczne podziękowania dla Pawła i wszystkich tych którzy zaangażowali się w przygotowanie i przeprowadzenie tego spotkania. 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę się powtarzać, ale to było naprawdę bardzo fajne spotkanie. Nie mogłem uwierzyć, że te 1,5 godziny tak szybko minęło…spokojnie można zorganizować takie ośmiogodzinne spotkanie - coś jak dzień z życia manufaktury 🤪

Serdeczne podziękowania dla @Paweł Bohacz za organizację, poprowadzenie i umilenie nam tego środowego popołudnia👍

Do zobaczenia następnym razem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje bardzo za uczestnictwo.
Bez Was, Waszego zainteresowania i Waszych swietnych pytan nie byloby tak interesujaco :) Widac jest moc, ktora moze nam otworzyc wiele drzwi 💪

Jakbyscie mieli jakiekolwiek dodatkowe pytania to smialo.

1 godzinę temu, AK&AK napisał(-a):

@Paweł Bohacz bardzo dziękujemy za świetne spotkanie! Bardzo miło było zobaczyć pracę manufaktury "od kuchni". W naszym małżeńskim duecie jedno lubi bardziej produkty "starego" Chronoswiss, a drugie "nowego". Fioletowa nowość skradła serce...

Jeszcze raz bardzo dziękujemy!

Nawet nie bede zgadywac, bo wiem, ze model Purple Haze (kto wie, ten wie - kto nie wie, niech wygoogluje) - skradl wiele damskich serc

Flying Regulator Open Gear Purple Haze | Chronoswiss

Edytowane przez Paweł Bohacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawle warsztaty/spotkanke w firmie Chronoswiss na prawdę super. Kto był, ten wie, kogo nie było, niech żałuje Czekamy na kolejne i trzymamy kciuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za spotkanie, a przede wszystkim za sam pomysł Pawła który świetnie odpowiedział na potrzeby użytkowników i wskazał nowy kierunek działalności Stowarzyszenia👌

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest szansa na jakiś skrót ze spotkania?

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, eye_lip napisał(-a):

Dziękuję za spotkanie, a przede wszystkim za sam pomysł Pawła który świetnie odpowiedział na potrzeby użytkowników i wskazał nowy kierunek działalności Stowarzyszenia👌

Dzieki za czynne uczestnictwo. Mysle, ze Twoj pomysl dotyczacy podcastu tez moglby wypalic 👍

39 minut temu, Autor1984 napisał(-a):

Czy jest szansa na jakiś skrót ze spotkania?

Tak:
47ce5268-6b93-426f-869e-e5d187c29318_tex

:P

Edytowane przez Paweł Bohacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podziękowania dla Paweł Bohacz i wszystkich którzy przyczynili się do tego wydarzenia

Cieszę się że znowu zaczyna się coś dziać i oby tak dalej.

Pozdrawiam wszystkich uczestników wydarzenia

Roman

Edytowane przez Kieszonkowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien pozniej nadal jestem pozytywnie naladowany i pod wrazeniem, niestety przez to, co zobaczylem na spotkaniu przejrzalem strone Chronoswiss'a - zwlaszcza sekcje "COP" 🙃

Memes For Broke People

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkanie z Chronoswiss pozytywnie mnie zaskoczyło. Rzadko dziś zdarza się dostać informacje o firmie zegarkowej bez "marketingowej papki" 

Tu się to udało. Rozmowa ze specjalistą od wypiekania tarcz na zupełnym luzie podobnie jak z  fachowcem  od giloszowania.  

Ponad stuletnie maszyny które nadal są używane - wszystko to stworzyło fajny klimat.

Świetne, niekomercyjne pokazanie marki Chronoswiss.

Podziękowania dla @Paweł Bohacz - świetna inicjatywa i realizacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również chciałbym bardzo podziękować za możliwość wzięcia udziału i za świetną inicjatywę.

Bardzo mi się podobały rozmowy ze specjalistami "zajawionymi" swoją pracą :) 

Super robota @Paweł Bohacz 🙏

instagr.am/klxn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzien pozniej nadal jestem pozytywnie naladowany i pod wrazeniem, niestety przez to, co zobaczylem na spotkaniu przejrzalem strone Chronoswiss'a - zwlaszcza sekcje "COP" 

d-photo-u1?auto=format%26q=60%26fit=crop%26fm=pjpg%26dpr=2%26w=355&key=86037e18f82c4131bd71700d7a0245e97b44b6ed582bc5828b67996215e4dde3

Sporo modeli mają na stronie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, rk7000 napisał(-a):

Spotkanie z Chronoswiss pozytywnie mnie zaskoczyło. Rzadko dziś zdarza się dostać informacje o firmie zegarkowej bez "marketingowej papki" 

Tu się to udało. Rozmowa ze specjalistą od wypiekania tarcz na zupełnym luzie podobnie jak z  fachowcem  od giloszowania.  

Ponad stuletnie maszyny które nadal są używane - wszystko to stworzyło fajny klimat.

Świetne, niekomercyjne pokazanie marki Chronoswiss.

Podziękowania dla @Paweł Bohacz - świetna inicjatywa i realizacja.

Taki to spotkanie mialo cel - pokazac pasjonatom jak to naprawde wyglada od kuchni 🙂

Bez bajek typu - do odsysania magicznej wody z “emalii” uzywamy jedwabnych sciereczek jednorazowych 😅 Nie - bierze sie zwykly recznik papierowy, ktory robi robote 👍

Ciesze sie bardzo, ze taka forma przedstawienia pracy Wam przypadla do gustu. Bede staral sie naciskac na to przy nastepnych eventach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Paweł Bohacz napisał(-a):

Taki to spotkanie mialo cel - pokazac pasjonatom jak to naprawde wyglada od kuchni 🙂

Bez bajek typu - do odsysania magicznej wody z “emalii” uzywamy jedwabnych sciereczek jednorazowych 😅 Nie - bierze sie zwykly recznik papierowy, ktory robi robote 👍

Ciesze sie bardzo, ze taka forma przedstawienia pracy Wam przypadla do gustu. Bede staral sie naciskac na to przy nastepnych eventach.

Nie spodziewałem się "bajania"  i tego chyba nikt się nie spodziewał. Natomiast zazwyczaj w takich prezentacjach firm najważniejszy jest element marketingowy. Tu tego nie dało się odczuć i to chciałem  podkreślić.

Oczywiście, że taka niekomercyjna  prezentacja i tak ma swoje podprogowe oddziaływanie ale mi podobało się to, że był pokazany kawałek DNA firmy - przynajmniej ja tak to odebrałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak się właśnie robi dobrą promocję marki. Brawo!

Oby się udało zamienić ją w cykl.

Dziękuję i ja.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi