pablo122 1390 #2826 Napisano 8 Listopada 2014 W temacie brudnych glin ten był dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2827 Napisano 8 Listopada 2014 Rozumiem Powstańców, którzy byli rozczarowani i rozumiem też, że rozmawiałeś ze wszystkimi, a Ci to podstawieni aktorzy Bez ironii poproszę:-) :-) Wstawic jakies filmy mówiace ze "Kac Wawa' to arcydzielo na skale taletu Felinniego?:-) :-) 'Miasto 44" to gniot i nic tego nie zmieni.Juz nic nie 'gadam' w temacie...szkoda naszych nerwow:-) ,kazdy niech zostanie przy swojej opinii... Pozdrawiam. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2828 Napisano 8 Listopada 2014 'W cieniu chwaly'-super,polecam,twarde kino.Dobra obsada,gra,mocne sceny. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1390 #2829 Napisano 8 Listopada 2014 Ok, szanuję Twoją opinie i podtrzymuję swoją, że to wielki film 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89580 #2830 Napisano 8 Listopada 2014 W temacie brudnych glin ten był dobry Dobry, dobry - zgadzam się. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2831 Napisano 8 Listopada 2014 Dobry, dobry - zgadzam się. To prawda, rola Richarda Gere..utożsamiam sie..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2832 Napisano 8 Listopada 2014 Panowie, jeśli można się wtrącić, to policjanci z "Brooklyn's Finest", to przedszkolaki przym tym poruczniku : 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1390 #2833 Napisano 8 Listopada 2014 Dobry, dobry Jakiś tam bukmacher czy ktoś mu mówi daj mi złotego Rolexa, a on nie miał złotego Rolexa W klimacie Nowego Orleanu i policjantów skorumpowanych był jakiś chyba z 50centem i jeszcze jakis mi się kojarzy. W miarę dobry o tej tematyce z dr. Housem I też dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8808 #2834 Napisano 8 Listopada 2014 Prawdziwy zły porucznik jest jeden: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2835 Napisano 8 Listopada 2014 Prawdziwy zły porucznik jest jeden: Uprzedzileś mnie:-) :-) Z ciekawostek dodam ze rodzice Harveya mieli tartak w Lubartowie kolo Lublina (nazywali się Kejtelowicz) i tuż przed wybuchem ll wojny wyjechali do USA... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ritter #2836 Napisano 8 Listopada 2014 (edytowane) "Miasto '44" pochłonęło tyle trudu, pracy, środków i zapału a na końcu film został tragicznie schrzaniony montażem. Nie wiem co to za cholerna maniera robić ujęcia a'la "Matrix". Reżyser dostał w nagrodę za to czekoladki od szkoły filmowej?! A może operator postanowił dostać Oscara za zdjęcia?!Żadnej linii opowieści za to melodramat z omijającymi "parę" kulami w tle. Aby na pewno chodzi o to by film opisujący nieznaną na Zachodzie historię był niespójny? Edytowane 8 Listopada 2014 przez Ritter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2837 Napisano 8 Listopada 2014 W temacie brudnych glin ten był dobry w pełni popieram - bardzo dobry film 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2838 Napisano 8 Listopada 2014 Prawdziwy zły porucznik jest jeden: jeszcze był Harry Callahan i Frank Bullit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89580 #2839 Napisano 9 Listopada 2014 Yeah! A dzisiaj na FILMBOX, w wątku facetów, którzy mieli 5 żon , kolejny z moich ulubieńców i pewna bardzo słodka czekoladka... http://www.filmweb.pl/Czekajac.Na.Wyrok 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2840 Napisano 9 Listopada 2014 Yeah! A dzisiaj na FILMBOX, w wątku facetów, którzy mieli 5 żon , kolejny z moich ulubieńców i pewna bardzo słodka czekoladka... http://www.filmweb.pl/Czekajac.Na.Wyrok Główny bohater jest sk***ielem i ma polskie nazwisko.......,a Holy jak zwykle piękna i świetnie gra.Film zapada w pamięć na długo i zmusza do powrotu....Szczerze polecam,to nie jakieś coś,to wyśmienite kino przez duże "K" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 15326 #2841 Napisano 9 Listopada 2014 "Interstellar"- długi i jednak nudny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #2842 Napisano 9 Listopada 2014 Uprzedzileś mnie:-) :-)Z ciekawostek dodam ze rodzice Harveya mieli tartak w Lubartowie kolo Lublina (nazywali się Kejtelowicz) i tuż przed wybuchem ll wojny wyjechali do USA...A to ciekawe nawet bym nie pomyślał.że H.K ma polskie korzenie NovemberMan dzis obejżałem-polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2843 Napisano 9 Listopada 2014 "Interstellar"- długi i jednak nudny. Zgadzam się niemal w całości. Może nie wyjątkowo nudny, ale nudnawy i bardzoooo długi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2844 Napisano 9 Listopada 2014 W końcu wybrałem się na "Furię". Zrobił na mnie wrażenie. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #2845 Napisano 10 Listopada 2014 Zgadzam się niemal w całości. Może nie wyjątkowo nudny, ale nudnawy i bardzoooo długi. Wątek z dr.Mannem granym przez M.Damona ,mógłby dla mnie zostać spokojnie wyciety z filmu i nic by na tym film nie stracił . Zegarki Hamiltona grają pierwszoplanowe role 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #2846 Napisano 10 Listopada 2014 "Interstellar"- długi i jednak nudny. A mi się nawet podobał, ale dłużyzny są, nie da się ukryć.Matthew trochę przesadził, grał jak w teatrze. Za to Anne to zrównoważyła, bo nie grała wcale. Scenariusz też się troszkę posypał, ale generalnie przyjemnie mi się oglądało, a chyba o to chodzi, prawda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ritter #2847 Napisano 10 Listopada 2014 "Furia" nie jest dla każdego . Za mało w niej szlachetności i nie ma akademii z wygłaszaniem poezji i podobnych kocopałów. Film zrobiony sprawnie. Widać, że ktoś sięgnął do źródeł i nie podkolorowywał. W scenie z szarżą Sherman-ów na Tygrysa i tak wyszło nad spodziewanie dobrze. Zwykle wypadało 6 za 1 i to pod warunkiem, że w środku nie siedział Michael Wittmann lub ktoś mu podobny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89580 #2848 Napisano 11 Listopada 2014 Dzisiaj urodziny obchodzi ten Pan - które jego filmy lubicie najbardziej? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2849 Napisano 11 Listopada 2014 Wszystkie:-) ,ze wskazaniem na "Krwawy diament" i "Infiltracja" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #2850 Napisano 11 Listopada 2014 Wilk z Wall Street 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach