artepuh 4 #55226 Napisano 9 Grudnia 2013 I oto on .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1710 #55227 Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) o kurcze... coś mnie własnie zabolało tu w środku....to chyba już zawsze będzie dla mnie najbardziej porządany zegarek .Ja miałem chwile słabości i chciałem go sprzedać, dobrze że już mi przeszło Edytowane 9 Grudnia 2013 przez dawid82 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #55228 Napisano 9 Grudnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1710 #55229 Napisano 9 Grudnia 2013 Różnica to przedewszystkim tak jak napisał Tomek, cena, mechanizm, nakładane indeksy i kolor, do tego można jeszcze dodać całkiem inne zapięcie, też na plus dla Spitfajera. Jak porównasz sobie na żywo te zegarki, najlepiej przy świetle dziennym, to zapewne zobaczysz tą różnice Nowy Spitfajer wygląda na żywo niesamowicie, moim zdaniem po stokroć lepiej od IW377701. Ta tarcza jak już pisałem jest dosłownie hipnotyzująca! W zasadzie jak dla mnie ten zegarek nie ma żadnych wad. Polecam Zegarek piękny tylko pasek taki jakiś dziwny, 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 4985 #55230 Napisano 9 Grudnia 2013 Różnica to przedewszystkim tak jak napisał Tomek, cena, mechanizm, nakładane indeksy i kolor, do tego można jeszcze dodać całkiem inne zapięcie, też na plus dla Spitfajera. Jak porównasz sobie na żywo te zegarki, najlepiej przy świetle dziennym, to zapewne zobaczysz tą różnice Nowy Spitfajer wygląda na żywo niesamowicie, moim zdaniem po stokroć lepiej od IW377701. Ta tarcza jak już pisałem jest dosłownie hipnotyzująca! W zasadzie jak dla mnie ten zegarek nie ma żadnych wad. Polecam Panowie, dziękuję za szybkie ograrnięcie tematu. Pozostaje mi tylko ustalić co ma być pierwsze Spitfire z Southampton czy z Schaffhausen i brać się za realizację planów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #55231 Napisano 9 Grudnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #55232 Napisano 9 Grudnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alabuz 22 #55233 Napisano 9 Grudnia 2013 Różnica to przedewszystkim tak jak napisał Tomek, cena, mechanizm, nakładane indeksy i kolor, do tego można jeszcze dodać całkiem inne zapięcie, też na plus dla Spitfajera. Jak porównasz sobie na żywo te zegarki, najlepiej przy świetle dziennym, to zapewne zobaczysz tą różnice Nowy Spitfajer wygląda na żywo niesamowicie, moim zdaniem po stokroć lepiej od IW377701. Ta tarcza jak już pisałem jest dosłownie hipnotyzująca! W zasadzie jak dla mnie ten zegarek nie ma żadnych wad. Polecam Wow, świetny jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J. Black 1826 #55234 Napisano 9 Grudnia 2013 carlito1 przepiękny ten Twój IWC ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #55235 Napisano 9 Grudnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #55236 Napisano 9 Grudnia 2013 Delbanowa kontynuacja 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #55237 Napisano 9 Grudnia 2013 Zegarek piękny tylko pasek taki jakiś dziwny, Dziwny, jak dziwny.Ale jak dla mnie, to odwrotnie założony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84557 #55238 Napisano 9 Grudnia 2013 Dziwny, jak dziwny.Ale jak dla mnie, to odwrotnie założony Już kiedyś ktoś tak pisał. No ale ten typ tak ma i fajnie to wygląda 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #55239 Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Łukasz, to ten nowy Grand Lange 1 Moonphase co niedawno zadebiutował a w zasadzie tak naprawde zadebiutuje na Sihh ? Już go macie ? Jakie pierwsze wrażenia i kiedy szerszy opis ? EDIT : dopiero teraz zauważyłem, że jest już temat z nim w roli głównej Edytowane 9 Grudnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #55240 Napisano 9 Grudnia 2013 To ten pasek vintage? A możesz pokazać jakieś zdjęcie bez retuszu? Chodzi mi o real kolor. P.S.Gdzie jest Forrest? Na krewetkach Pasek masz w galerii Fixxxera - polecam Kolegę ! 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AddMaster 34 #55241 Napisano 9 Grudnia 2013 W pracy, w domu i na siłowni: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #55242 Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew... wspomnienia z lata: Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Dar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6065 #55243 Napisano 9 Grudnia 2013 Morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew... Tylko że tę piosenkę trzeba "poprzeć jakimś wstępem... że dzieje się w Grecji czy Portugalii". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #55244 Napisano 9 Grudnia 2013 Tylko że tę piosenkę trzeba "poprzeć jakimś wstępem... że dzieje się w Grecji czy Portugalii".No tak. Ale czy można być jednocześnie twórcą i tworzywem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dtox 30 #55245 Napisano 9 Grudnia 2013 Zdjecie niedzisiejsze, ale zegar jak najbardziej Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7513 #55246 Napisano 9 Grudnia 2013 Cały wieczór z nowym ockiem: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #55247 Napisano 9 Grudnia 2013 @dtox, bardzo fajnie się ten X-Wind prezentuje, coś innego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dtox 30 #55248 Napisano 9 Grudnia 2013 Dziekuje Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #55249 Napisano 10 Grudnia 2013 No tak. Ale czy można być jednocześnie twórcą i tworzywem A to nie Gdańsk był? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #55250 Napisano 10 Grudnia 2013 Na tym zdjęciu ocek wygląda całkiem całkiem , nie byłem przekonany jakoś do niego patrząc na s2000 , czekam na opcje z białą tarcząPytanko czy ma jakieś problemy z trafianiem w indeksy - bo na filmach promocyjnych dziwnie to wyglądałogratki machlo niech sie nosi ale pewnie za chwile będzie na bazarku Pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach