AD_ex 283 #61826 Napisano 15 Kwietnia 2014 Dziekuje 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 44 #61827 Napisano 15 Kwietnia 2014 Dawno go nie nosiłem wiec trzeba rozruszać Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 65 #61828 Napisano 15 Kwietnia 2014 Dawno go nie nosiłem wiec trzeba rozruszać Wysłane z mojego iPhone 5sprzez Tapatalk dobra - wdech, wydech, wdech, wydech.... Przezarąbisty... uwielbiam JLC... a ten jest prześwietny. Mogę śmiało powiedzieć, że dowolny JLC to zegarek moich marzeń... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #61829 Napisano 15 Kwietnia 2014 W drodze. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44560 #61830 Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzisiaj nie dałem się zwieść pogodzie. W tak pochmurny dzień tylko taki. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 733 #61831 Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgadzam się w pełni. Czas przewietrzyć pomarańczkę Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5498 #61832 Napisano 15 Kwietnia 2014 Piękne JLC królują, ktoś jeszcze dorzuci, a jest ich trochę. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61833 Napisano 15 Kwietnia 2014 Jak dla mnie JLC, to tylko dwie linie, Reverso i Duometre. Reszta się nie nadaje, moim zdaniem dużo tracą te zegarki przy bliższym kontakcie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 44 #61834 Napisano 15 Kwietnia 2014 Jak dla mnie JLC, to tylko dwie linie, Reverso i Duometre. Reszta się nie nadaje, moim zdaniem dużo tracą te zegarki przy bliższym kontakcie.reverso zgadzam się w 100% rewelacja co do tracenia przy spotkaniu na żywo to nie zgodził bym sie ale ty Michał z zegarkami takiej klasy masz większe doświadczenie jeszcze moje marzenie compresor JLC ale to mniej eleganckie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1849 #61835 Napisano 15 Kwietnia 2014 Z Master Extreme masz tak samo? Nie widziałem na żywo, ale zarówno foty katalogowe jak i "zwykłe" użytkowników wymiatają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61836 Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Co nie znaczy oczywiście, że są to brzydkie zegarki, wręcz odwrotnie. Zwłaszcza klasyczne linie. Ja odkąd pamiętam, to się przymierzam do jakiegoś zegarka tej zacnej manufaktury, ale za każdym razem mi coś nie odpowiada. Z całą pewnością na zdjęciach większość modeli wygląda po stokroć lepiej, niż w realu. Podkreślam moim zdaniem Natomiast Reverso i Duometre, to już inna bajka, na zdjęciach super, a na żywo jeszcze lepiej. Wspaniałe zegarki, niestety tak jak mi się strasznie podobają, tak mam wrażenie, że do mnie nie pasują EDIT : Master Extreme w ogóle do mnie nie zagadały na żywo. Żaden. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #61837 Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Fakt, master control także w wersji ultra thin - klasyk ale nudny , ten z rezerwą w stali - świetny na renderach , te niebeiskie wskazówki, w realu - nijaki. Igor - Twój złoty wygląda nieco lepiej. Też mi się wydawało że reverso do mnie nie pasuje do czasu aż ujrzałem ten model... i przestałem przejmować się innym odczuciem na nadgarstku. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
startom 1 #61838 Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzisiaj z ulubiencem : 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61839 Napisano 15 Kwietnia 2014 Reverso i 320stka super, to lubie, gratuluję chłopaki świetnych zegarków 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lexxus 64 #61840 Napisano 15 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 44 #61841 Napisano 15 Kwietnia 2014 Fakt, master control także w wersji ultra thin - klasyk ale nudny , ten z rezerwą w stali - świetny na renderach , te niebeiskie wskazówki, w realu - nijaki. Igor - Twój złoty wygląda nieco lepiej. Też mi się wydawało że reverso do mnie nie pasuje do czasu aż ujrzałem ten model... i przestałem przejmować się innym odczuciem na nadgarstku.takie właśnie reverso to jest todla mnie jeżeli chodzi o kostki to tylko reverso albo zenity (ale zenith dośc masywny w porównaniu z JLC)ile masz cm w nagrastku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61842 Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) A widziałeś kiedyś na żywo GP Vintage 1945 ? Przepiękne zegarki. Polecam galerie Kibiego : http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=630 Albo zobacz tu : http://www.watchcollectinglifestyle.com/home/insider-girard-perregaux-vintage-1945-xxl-large-date-moon-phases-an-iconic-art-deco-inspired-timepiece Naprawde warto zobaczyć. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5295 #61843 Napisano 15 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 44 #61844 Napisano 15 Kwietnia 2014 A widziałeś kiedyś na żywo GP Vintage 1945 ? Przepiękne zegarki. Polecam galerie Kibiego : http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=630 Albo zobacz tu : http://www.watchcollectinglifestyle.com/home/insider-girard-perregaux-vintage-1945-xxl-large-date-moon-phases-an-iconic-art-deco-inspired-timepiece Naprawde warto zobaczyć.popatrze z tego co na szybko zobaczyłem na telefonie to ładny zegarek A tym czasemw Warszawie Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #61845 Napisano 15 Kwietnia 2014 Prawda, GP też fajne kostki robi. Igor nadgarstek mam 18,5 ale przy Reverso trzeba zmierzyć bo przy tak płaskim zegarku margines błędu jest zdecydowanie mniejszy.A może taka kość? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 44 #61846 Napisano 15 Kwietnia 2014 Tez ładne ale na razie muszę odbić sie po ostatnim zakupie Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #61847 Napisano 15 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #61848 Napisano 15 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pudlarz 8 #61849 Napisano 15 Kwietnia 2014 Jedni mówią że nudny, inni że ma upstrzoną tarczę a on po prosty jest rasowy. Gratulacje. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #61850 Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie jest zbyt często noszony, aczkolwiek mam go już 3 lata, więc nie wiem czy jest jeszcze czego gratulować. W każdym bądź razie dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach