mikolaj78 747 #67776 Napisano 31 Lipca 2014 Mi chodzi ten po głowie : Wspominałem o nim już dawno temu, że na żywo jest prześwietny. Napewno zrobie jeszcze jedno podejście do tego zegarka, może tym razem będę miał więcej odwagi Problem polega na tym, że nie jestem pewien czy będzie mi pasował.Jak dla mnie ten zegarek ma fantastyczne zestawienie kolorystyczne,ale jest także troszkę "cygański" 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67777 Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) Ja bym na twoim miejscu się nie bał , będzie pasował .Śmiejesz się, ale on na żywo jest naprawde bardzo ładny, a zwłaszcza w świetle dziennym Edytowane 31 Lipca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #67778 Napisano 31 Lipca 2014 Potwierdzam. Miałem okazję na żywo, w świetle dziennym oglądać. Wygląda super. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #67779 Napisano 31 Lipca 2014 Ja bym na twoim miejscu się nie bał , będzie pasował .Taki zwrot piszemy duza (wielka) litera. ''Twoim miejscu'', ale nie przejmuj sie, nie bedziesz. Nie czepiam sie, bardzo lubie te Twoje bon moty na poziomie menela z czterdziestoletnim stazem picia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #67780 Napisano 31 Lipca 2014 Dziękuję pablo122 za uznanie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #67781 Napisano 31 Lipca 2014 Mi chodzi ten po głowie : Wspominałem o nim już dawno temu, że na żywo jest prześwietny. Napewno zrobie jeszcze jedno podejście do tego zegarka, może tym razem będę miał więcej odwagi Problem polega na tym, że nie jestem pewien czy będzie mi pasował.Mi jakoś Suby inne niż te w stali z czarną tarczą nie podchodzą, aczkolwiek ostatnio mi się zielony zaczął podobać… Niestety tylko ze zdjęć, bo na żywo jeszcze nie było okazji. Myślę, że gdybym tego bi-colora zobaczył na żywo, to zrobiłby na mnie duże wrażenie Skoro mówisz, że Ci się podoba, to powinieneś zrobić to 'jeszcze jedno podejście' 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #67782 Napisano 31 Lipca 2014 Ja bym na twoim miejscu się nie bał , będzie pasował . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #67783 Napisano 31 Lipca 2014 Carlito , nie naśmiewam się . Po prostu wiem , że lubisz zegarki które widać . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylwia1gb 403 #67784 Napisano 31 Lipca 2014 Michał - bardzo fajny Rolex, ciekawie dobrane połączenie niebieskiego (ktory jest w tym roku bardzo modnym kolorem i dominowal na Targach Mody Męskiej we Florencji) ze zlotym.tak wiec, trzymam kciuki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #67785 Napisano 31 Lipca 2014 od rana słonecznie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67786 Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) Zgadza się, niebieski do złota bardzo pasuje, podobnie jak i brąz Edytowane 31 Lipca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #67787 Napisano 31 Lipca 2014 od rana słonecznie. Zenith piękny, ale zdecydowanie pasek Pattini psuje jego urok . 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #67788 Napisano 31 Lipca 2014 ...pasuje do kwiatka i lata 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #67789 Napisano 31 Lipca 2014 Zenith piękny, ale zdecydowanie pasek Pattini psuje jego urok . Eeeee tam, czepiasz sie 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #67790 Napisano 31 Lipca 2014 Michał, ten model jest ładny, ale jakoś złote wstawki mi do Ciebie nie pasują. A ja w tej cenie wolałbym białą Daytonę U mnie dzisiaj uboższy krewny: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27127 #67791 Napisano 31 Lipca 2014 Michał - bardzo fajny Rolex, ciekawie dobrane połączenie niebieskiego (ktory jest w tym roku bardzo modnym kolorem i dominowal na Targach Mody Męskiej we Florencji) ze zlotym.tak wiec, trzymam kciuki Ach te kobiety Rolex to jednak nie sukienka. W przeciwnym razie Michałowi groziłaby szybka zmiana zegarka gdyby np. okazało się, że za rok we Florencji będzie dominować czerwony U mnie przez cały tydzień: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #67792 Napisano 31 Lipca 2014 Kawka Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #67793 Napisano 31 Lipca 2014 ...pasuje do kwiatka i lata Kolorem pasuje na 100% ale jak do tego zegarka jest zbyt masywny Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67794 Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) Mirku, już pomińmy fakt Florencji ale nie zaprzeczalnym faktem jest, że te kolory do siebie pasują. Tomek, obawiam się, że masz racje, ba, jestem tego pewien. A szkoda, bo co poniektóre złote zegarki (lub choćby te z dodatkiem złota) mi się bardzo podobają. ps. genialna fota Suba! Edytowane 31 Lipca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #67795 Napisano 31 Lipca 2014 Telefon pożyczyłem od żony bo idealnie kolorystycznie się zgrywa z IWC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotruś_pan 1 #67796 Napisano 31 Lipca 2014 Zdjęcie z wczoraj, ale dzisiaj nic się nie zmieniło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylwia1gb 403 #67797 Napisano 31 Lipca 2014 Ach te kobiety Rolex to jednak nie sukienka. W przeciwnym razie Michałowi groziłaby szybka zmiana zegarka gdyby np. okazało się, że za rok we Florencji będzie dominować czerwony U mnie przez cały tydzień:mimo ze bez zlota Twoj zegarek takze wyglada bardzo zacnie ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arutsjak 0 #67798 Napisano 31 Lipca 2014 trochę inny budżet, ale co tam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #67799 Napisano 31 Lipca 2014 arutsjak, nie budżet się liczy, a pasja... tak dla przypomnienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #67800 Napisano 31 Lipca 2014 Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach