Wulfgar 509 #76101 Napisano 16 Grudnia 2014 Jak w mojej Certinie Dokladnie to samo mialem na mysli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #76102 Napisano 16 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27099 #76103 Napisano 16 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq_m 2212 #76104 Napisano 16 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #76105 Napisano 16 Grudnia 2014 Karol, piękny ten Tudor. I w końcu pojawiła się na forum ładniejsza wersja Nie no gadaj Bordowy jest w klimacie vintage, nietuzinkowy, ciekawy. Ten to taki zwykly, niczym sie nie wyrozniajacy zegar. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #76106 Napisano 16 Grudnia 2014 Niebieski na żywo też jest całkiem fajny, ale na bransolecie mu lepiej. A u mnie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #76107 Napisano 16 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #76108 Napisano 16 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #76109 Napisano 16 Grudnia 2014 paskudnie, słabo i krótko - konia z rzędem temu, kto w tej lumie znajdzie jakiś pozytywCzy paskudnie jeśli chodzi o kolor-rzecz gustu.Faktycznie świeci słabo np.w porównaniu do Sumo czy MM300 oraz do Omegi Seamaster,bo te zegarki zaraz po naświetleniu dają po oczach jak latarka Z długością świecenia już nie jest tak źle,bo naświetlony ok.północy pozwala na swobodne odczytanie godziny między 6 a 7 rano Nie no gadaj Bordowy jest w klimacie vintage, nietuzinkowy, ciekawy. Ten to taki zwykly, niczym sie nie wyrozniajacy zegar.Mam dokładnie takie samo zdanie. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #76110 Napisano 16 Grudnia 2014 Nie no gadaj Bordowy jest w klimacie vintage, nietuzinkowy, ciekawy. Ten to taki zwykly, niczym sie nie wyrozniajacy zegar.dokładnie jak SUB Rolexa, choć zdecydowanie lepiej z tą nietuzinkowością Klimat vintage zachowany, gdyż nie zależy to od koloru Generalnie polecam zobaczyć przed wydawaniem opinii, bo zegar w mojej ocenie co najmniej tak udany jak bordowe BB 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #76111 Napisano 16 Grudnia 2014 Nie mogłem sie dzis zdecydować Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #76112 Napisano 16 Grudnia 2014 dokładnie jak SUB Rolexa, choć zdecydowanie lepiej z tą nietuzinkowością Klimat vintage zachowany, gdyż nie zależy to od koloru Generalnie polecam zobaczyć przed wydawaniem opinii, bo zegar w mojej ocenie co najmniej tak udany jak bordowe BB Chyba nie chcesz powiedziec, ze wydalem opinie bez ogladania? Gdyby Tudor je zrobił w odwrotnej kolejnosci, tzn najpierw niebieskiego, to nie bylby tak popularny zegarek. Bordo ma klimat vintage, w polaczeniu z czerwonozlotymi akcentami, zdecydowanie wyglada vintage. Dla Ciebie klimat vintage to ksztalt wskazówek, a dla mnie nie tylko. My tu o Tudorze, nie o Rolku 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #76113 Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) ale kolor lumy to Rolex ma niepowtarzalny ... istotnie Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Szymon_K 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #76114 Napisano 16 Grudnia 2014 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #76115 Napisano 16 Grudnia 2014 Dla Ciebie klimat vintage to ksztalt wskazówek, a dla mnie nie tylko.Nie przypominam sobie Tudora sprzed lat, w kolorach innych niż czarny czy niebieski, zatem właśnie niebieski jest klasycznym pierwowzorem (np. Tudor submariner snowflake), a co za tym idzie nie mogę się zgodzić z tym co napisałeś Oczywiście bordowy kolor jest bardzo ładny i jednoznacznie kojarzy się z zeszłymi latami, ale nijak ma się do pierwowzoru 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #76116 Napisano 16 Grudnia 2014 Szymon przecież różnice widać od razuw Armidzie wyraźnie jest błękit turkusowy w Rolku błękit lazurowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chief_eng 6 #76117 Napisano 16 Grudnia 2014 Nie no gadaj Bordowy jest w klimacie vintage, nietuzinkowy, ciekawy. Ten to taki zwykly, niczym sie nie wyrozniajacy zegar. Nie przepadam za klimatem vintage, dlatego niebieski dużo bardziej mi się widzi. W prostocie siła:) U mnie dzisiaj tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #76118 Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Karol, zle odczytales jednak. "a dla mnie nie tylko". Dla mnie tamten ma klimat vintage, a Twój go nie ma. Tyle, zakończmy Edytka: Nie chodzi o to, by jedynie kopiowac dawne wzory. Jak cos dodali (kolor wygladajacy vintage) to plus dla nich. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #76119 Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) masz rację, nie rozumiem BB z założenia jest reedycją i z dwójki to właśnie niebieski jest bliższy oryginałowi. Rozumiem jednak, że Ty nie masz na myśli pierwowzoru lecz subiektywne odczucie "vintage", a o takich odczuciach z założenia się nie dyskutuje pozdr Edytowane 16 Grudnia 2014 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #76120 Napisano 16 Grudnia 2014 Dokladnie tak, mam takie odczucia. Masz tez racje - o nich sie nie dyskutuje - a to ty o moich zaczales dyskutowac. Ja je wyrazilem jedynie, a tyle mozna 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #76121 Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) nazwałbym to raczej polemiką na poziomie definicji o odczuciach, jak już pisałem, nie śmiałbym dyskutować Edytowane 16 Grudnia 2014 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4451 #76122 Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Nie ma to jak w Polsce - pogadać sobie z pianą na pysku. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #76123 Napisano 16 Grudnia 2014 Nie ma to jak w Polsce - pogadać sobie z pianą na pysku.kolega rozumiem tak do lusterka pisze... 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4451 #76124 Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) kolega rozumiem tak do lusterka pisze...A może właśnie z powyższego powodu prześpisz się, odpoczniesz i wrócisz jak już się wyciszysz ? Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nop 0 #76125 Napisano 16 Grudnia 2014 Uzbrojony w Speedmastera Alaska Project, czekam na nieuchronne nadejście zimy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach